diego Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bio je pozitivac, stalno nasmejan, pikao mali fudbal sa nama u kraju na Vozdovcu u ono vreme dok je bio u Zvezdi, skroz dobar i prizeman lik. Znam da su ga bukvalno svi iz te cuvene '84. generacije gledali kao tatu i najtalentovanijeg kad god se pojavio na fudbalu. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Моја генерација. Три ствари заувек памтим - први дерби и 3:0 - Видић, Богавац, Миловановић, Кјево, и доминацију на празној Маракани са Кастиљом за 4:1. Али, наравно, више од свега памтим пожртвовање, борбу и достојно представљање клуба и ношење грба у време док још није владао овакав циркус као сада. На све то, можда и најважније, по свему што се могло чути, у питању је изванредан човек кога слава није укаљала и који је чврсто био са обе ноге на земљи. Дешавало се и раније да здрави и млади спортисти умиру, али никад као последњих година, а зашто, никад ми неће бити јасно. Знам само да ми се све чешће дешава да заплачем, као и данас. Сећање на неке лепше године никад неће бити исто. Нека су ти лаки небески путеви, капитену. 3 4
božija noga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ako se dobro sećam. Dejan je igrao i neku manju verziju fudbala. Dal socca ili tako nešto za reprezentaciju posle karijere. Neka mu je večna slava. Otišao je sin "Đoke bombe". 😭😭😭💔💔💔 Edited 1 hour ago by božija noga
mr clutch Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Dekija sam voleo iako nije bio previse elgantan igrac. Imao je bombu u nozi, solidna kolicina dalekometnih golova i dobrih prekida, a defanzivno poztrvovan, prava radilica. I sto je najbitnije odavao je utisak dobrice i skromnog momka, pravog Zvezdasa, a ne gardiste. Velika tuga. RIP Deki
McLeod Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Jebote sad sam video, jednom sam se zadesio na istom mestu s njim, popricali smo malo. Skroman i pristupacan decko je bio. Strasno.
Carl Johnson Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 6 minutes ago, mr clutch said: Dekija sam voleo iako nije bio previse elgantan igrac. Imao je bombu u nozi, solidna kolicina dalekometnih golova i dobrih prekida, a defanzivno poztrvovan, prava radilica. I sto je najbitnije odavao je utisak dobrice i skromnog momka, pravog Zvezdasa, a ne gardiste. Velika tuga. RIP Deki Ne vara te utisak, bio je bas prava momcina. Firma mi je nekad bila u Stojana Protica u zgradi preko puta njegove, pa smo cesto caskali, uvek o nasoj Zvezdi. Secam se kao juce, na dan revansa sa Salzburgom, ja ga pitam “Deki sta ce biti veceras?” Kaze on odlucno “Ma prolazimo!” Skepticno ga pitah “Jesi siguran?” Stize odgovor “Dace Bog!” Bog ti dao rajsko naselje, kasnije je igrom slucaja insvestirao sa prijateljem u klub u kom sam prosao sve mladje kategorije, sprijateljio se sa mojom porodicom, predivna osoba. Pretuzno. 1
Recommended Posts