Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
On 9/8/2025 at 11:25 AM, fradler said:

Lol. Vidim da se i Elsnik slicno izjadao za slovenacke medije, steta sto nisu prodati.

Mogu da razumem da npr. Djiga ili Hvang (koji su evidentno prerasli nas nivo) izjave ovako nesto, iako je neprofesionalno. Ali kad dva tipa za koja nisi nacisto da ce napraviti razliku protiv Surdulice placu sto su u Zvezdi - to mi je stvarno degutantno.

Mene ne čudi što žele drugačiji izazov, ovde svake godine isto, u domaćim takmičenjima igraš sam sa sobom, u Evropi šta nam bog da. Za Seola se pominjao Šefild, potpuno je logično da želiš da igraš svake nedelje pred punim stadionom sa šansom da uđeš u najjaču i najbogatiju ligu na svetu. To ne znači da plače što je u Zvezdi, već da možda ima nerealna očekivanja, ali ovo drugo je klasika za fudbalere.

• Like 2
Posted
15 hours ago, Ikac said:

Mene ne čudi što žele drugačiji izazov, ovde svake godine isto, u domaćim takmičenjima igraš sam sa sobom, u Evropi šta nam bog da. Za Seola se pominjao Šefild, potpuno je logično da želiš da igraš svake nedelje pred punim stadionom sa šansom da uđeš u najjaču i najbogatiju ligu na svetu. To ne znači da plače što je u Zvezdi, već da možda ima nerealna očekivanja, ali ovo drugo je klasika za fudbalere.

Meni je isto potpuno razumljivo što momci imaju želju da malo prožive i van Beograda. Nije Beograd loš grad za život kad si fudbaler sa dobrom platom i neopterećen političko-društvenim blatom, ali realno je da Seol sigurno kada je pakovao kofere u svom dalekom Ulsanu nije zamišljao da mu BG bude vrhunac karijere. To što je on nerealan u svojim očekivanjima i samoproceni to pripisujem njegovoj mladosti i verovatno ne prevelikoj intelektualnoj superirornosti - ali i pored toga potpuno razumem i podržavam njegovu želju da vidi i neku Italiju, Franscusku, Englesku, Španiju... 

Posted

Izgleda da će po svemu sudeći ostati Šerif.. 

Marko i Endiaj u ozbiljnim utakmicama od starta ne mogu zajedno, Duarte moze sa obojicom.. Videćemo da li ćemo mozda menjatu taktiku, s’ obzirom da imamo 3 dobra štopera i dva ofanzivno orijentisana beka.. Na nekim pozicijama smo ozbiljno natrpani.

Posted

Dok se čeka rođendan Marakane, videh danas mog komšiju, Mirka kapitena. Živi blizu mene. Šeta bebče. Baš lepa situacija. Naravno da očekujem trijumfe od Pančevaca, preko večitog rivala i Seltik šlag na tortu da bude. 

• Like 1
Posted
21 minutes ago, božija noga said:

Dok se čeka rođendan Marakane, videh danas mog komšiju, Mirka kapitena. Živi blizu mene. Šeta bebče. Baš lepa situacija. Naravno da očekujem trijumfe od Pančevaca, preko večitog rivala i Seltik šlag na tortu da bude. 

Jeste i biće :krstipd4: