No name Posted August 19 Posted August 19 Treba da ih izbacimo samo zbog ovog mentaliteta da non stop odigovlace i valjaju se. Od prvog minuta to rade. 1 1
Issey Posted August 19 Posted August 19 1 minute ago, TB Told said: Ovi zbog valjanja zaslužuju da prime bar još jedan gol. Baš smaraju, ne treba im to...
L' Imperatore Posted August 19 Posted August 19 Ljudi došli u Beograd sa jasnom ali efikasnom defanzivnom idejom: 1. Prebij Šerifa. 2. Ne brini što se tiče ostalih, ionako nemaju pojma. 1 2
Nikola Posted August 19 Posted August 19 1 minute ago, No name said: Treba da ih izbacimo samo zbog ovog mentaliteta da non stop odigovlace i valjaju se. Od prvog minuta to rade. Pa nisu norvezani nego mediteranci jbg mora malo
Issey Posted August 19 Posted August 19 Miloje igra dugim loptama... Ivanić i Elšnik kriminalni večeras... I ostali, ali ovi prednjače...
Don Dusko Posted August 19 Posted August 19 Sto se buni Mirko svemirko pomislio bice penaltiko number 2?
L' Imperatore Posted August 19 Posted August 19 Just now, Don Dusko said: Sto se buni Mirko svemirko pomislio bice penaltiko number 2? Ne, tražio je korner. Ali mislim da su pravila takva da je "mrtva lopta" u takvim situacijama
TB Told Posted August 19 Posted August 19 Uvođenje Kataia je populizam, bez obzira na ovu šansu. On ne trči uopšte. 3
Don Dusko Posted August 19 Posted August 19 Just now, L' Imperatore said: Ne, tražio je korner. Ali mislim da su pravila takva da je "mrtva lopta" u takvim situacijama Ma znam, nego bzvz zuti karton. Just now, TB Told said: Uvođenje Kataia je populizam, bez obzira na ovu šansu. On ne trči uopšte. Katai moze nasu ligu da igra Evropu nikako.
Issey Posted August 19 Posted August 19 Kako nam lepo sa 3 pasa dođu do kaznenog, a mi se porodimo da to uradimo... Užasno se krećemo...
K.Dot Posted August 19 Posted August 19 Just now, TB Told said: Uvođenje Kataia je populizam, bez obzira na ovu šansu. On ne trči uopšte. Pa nikada nije ni trčao, nego nema koga da ubaci. Doveli su 10 novih igrača i na kraju nema ko da igra.
Zadnji vezni Posted August 19 Posted August 19 Mi pokušavamo neki presing a razmak od Kataija do Veljkovića nekih 80 metara.
Recommended Posts