Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Ko je skautirao ove Bajolike i Babolike?njihov fudbalski IQ je toliko nizak ,da su upravo bili tamo gde i pripadaju .

Ovaj Pafos nas prebio u sred BG,igraju odlučnije,znaju šta hoće i igraju muški.

Sreća pa je samo 0-1

Posted

Losa postavka ekipe i sama selekcija prvih 11. Okej, prinudjeni smo na dve izmene zbog kartona, ali ovaj sastav bi se mucio i sa nekim ekipama u nasoj ligi.
I stvarno mi nije jasno sto smo dovodili Arnautovica kad lik ne igra ni u plejofu. Pa sta je vaznije od toga?

Posted
1 minute ago, Zadnji vezni said:

Ko je skautirao ove Bajolike i Babolike?njihov fudbalski IQ je toliko nizak ,da su upravo bili tamo gde i pripadaju .

Ovaj Pafos nas prebio u sred BG,igraju odlučnije,znaju šta hoće i igraju muški.

Sreća pa je samo 0-1

Kažu Marin skautira strance a Mita Mrkela domaće. Prejako. Malo i ove sudije jedu kurac.

Posted (edited)

Meni je Ivanic postao poprilicno precenjen, pogotovo za Evropu. Nema radijus kretanja za 10, a brzinu za krilo. Nije da smeta, ali nije ni game changer. Ni blizu.

Recimo Duarte na tom mestu iza spica mi deluje duplo bolje od Ivanica. Ako nista brzi je, moze u trku da ponese loptu, moze da odigra pas u dubinu.

Mirko sve na levo nesto ide, valjda gleda gde mu je jednostavnije da napadne.

Edited by Markoss
  • Like 3
Posted

Bolje stoje od nas, čvršći su i brži. Gol nas je poremetio, ali realno su nas nadigrali, duplo su bili opasniji. Ono protiv Leha je bila avion igra za ovo večeras... 

Posted

Sramotno izdanje. Seol svaki kontakt grimasa, kao da je rovit. Ivanic nevidljiv. Bibika a narocito Bajo bas losi. Neoreoizbatljivo. Prirodni nastavak onog nistavila protiv Leha. 

Posted
2 minutes ago, No name said:

Igre tog coveka prolaze ispod radara. Apsolutno ništa ne igra

Jes los. Cini mi se da sam ti prosli put odgovorio na fazon - nije nam problem. Ali danas jeste.

Posted

Bađo nije loš defanzivno, s tim da je izgubio duel kod gola. Nije ni hvaljen kao kreator. 

Sa druge strane Elšnik je baš loš. Igramo presporo i bez kreacije na sredini.