Markoss Posted Tuesday at 07:45 PM Posted Tuesday at 07:45 PM Tiknizjan kao Ibanjez protiv Ludogoreca. Kako ga napadnu, to je kraj, sanse nema da ista moze. 3
Nikola Posted Tuesday at 07:45 PM Posted Tuesday at 07:45 PM Ma i bolje ovako, ko da gleda izivljavanja onih azdaja u LS nad ovim neznalicama
fradler Posted Tuesday at 07:45 PM Posted Tuesday at 07:45 PM Pakao su i Badzo i Babika. Stranci u rangu onoga sto dovodi Javor iz Ivanjice. 5
Zadnji vezni Posted Tuesday at 07:45 PM Posted Tuesday at 07:45 PM Ko je skautirao ove Bajolike i Babolike?njihov fudbalski IQ je toliko nizak ,da su upravo bili tamo gde i pripadaju . Ovaj Pafos nas prebio u sred BG,igraju odlučnije,znaju šta hoće i igraju muški. Sreća pa je samo 0-1
No name Posted Tuesday at 07:46 PM Posted Tuesday at 07:46 PM Koliko je pedantni spremao taktiku sa pulenom i onda prc gol u 45 sekundi.. Ima pravde ima 1 1
Carl Johnson Posted Tuesday at 07:47 PM Posted Tuesday at 07:47 PM I Ivanic i Elsnik 0, ne moze ovako jbg
Bode Posted Tuesday at 07:47 PM Posted Tuesday at 07:47 PM Losa postavka ekipe i sama selekcija prvih 11. Okej, prinudjeni smo na dve izmene zbog kartona, ali ovaj sastav bi se mucio i sa nekim ekipama u nasoj ligi. I stvarno mi nije jasno sto smo dovodili Arnautovica kad lik ne igra ni u plejofu. Pa sta je vaznije od toga?
Small Owl Posted Tuesday at 07:48 PM Posted Tuesday at 07:48 PM 1 minute ago, Zadnji vezni said: Ko je skautirao ove Bajolike i Babolike?njihov fudbalski IQ je toliko nizak ,da su upravo bili tamo gde i pripadaju . Ovaj Pafos nas prebio u sred BG,igraju odlučnije,znaju šta hoće i igraju muški. Sreća pa je samo 0-1 Kažu Marin skautira strance a Mita Mrkela domaće. Prejako. Malo i ove sudije jedu kurac.
dzakala Posted Tuesday at 07:48 PM Posted Tuesday at 07:48 PM Elsnik i Bajo na sredini ne postoje! Babika, otprilike ista kosirt kao i da ga nema na terenu
Cavani Posted Tuesday at 07:49 PM Posted Tuesday at 07:49 PM Biju ovi, klasican bully fudbal, sudija im dopusta sve
Markoss Posted Tuesday at 07:49 PM Posted Tuesday at 07:49 PM (edited) Meni je Ivanic postao poprilicno precenjen, pogotovo za Evropu. Nema radijus kretanja za 10, a brzinu za krilo. Nije da smeta, ali nije ni game changer. Ni blizu. Recimo Duarte na tom mestu iza spica mi deluje duplo bolje od Ivanica. Ako nista brzi je, moze u trku da ponese loptu, moze da odigra pas u dubinu. Mirko sve na levo nesto ide, valjda gleda gde mu je jednostavnije da napadne. Edited Tuesday at 07:50 PM by Markoss 3
Issey Posted Tuesday at 07:50 PM Posted Tuesday at 07:50 PM Bolje stoje od nas, čvršći su i brži. Gol nas je poremetio, ali realno su nas nadigrali, duplo su bili opasniji. Ono protiv Leha je bila avion igra za ovo večeras...
suptil Posted Tuesday at 07:51 PM Posted Tuesday at 07:51 PM Sramotno izdanje. Seol svaki kontakt grimasa, kao da je rovit. Ivanic nevidljiv. Bibika a narocito Bajo bas losi. Neoreoizbatljivo. Prirodni nastavak onog nistavila protiv Leha.
K.Dot Posted Tuesday at 07:51 PM Posted Tuesday at 07:51 PM Prilično smo bedni čak i za naše standarde.
No name Posted Tuesday at 07:51 PM Posted Tuesday at 07:51 PM 2 minutes ago, Jelencom said: Meni je Elsnik ubjedljivo najgori Igre tog coveka prolaze ispod radara. Apsolutno ništa ne igra 6 1
berti Posted Tuesday at 07:52 PM Posted Tuesday at 07:52 PM Ova dvojica na B su rang Van La Pare, Kulibalija, onog Rišaira... 3
suptil Posted Tuesday at 07:53 PM Posted Tuesday at 07:53 PM Sta su oni uvezbavali? Sta mi igramo uopste. Jedno veliko nista. E Miloje, Miloje. Vazno je da su odlozili mec protiv Cukarickog.
Prijatelj Mitar Posted Tuesday at 07:53 PM Posted Tuesday at 07:53 PM 3 minutes ago, Cavani said: Biju ovi, klasican bully fudbal, sudija im dopusta sve Kiprani, bem im sve britansko 🙂
Markoss Posted Tuesday at 07:53 PM Posted Tuesday at 07:53 PM 2 minutes ago, No name said: Igre tog coveka prolaze ispod radara. Apsolutno ništa ne igra Jes los. Cini mi se da sam ti prosli put odgovorio na fazon - nije nam problem. Ali danas jeste.
TB Told Posted Tuesday at 07:54 PM Posted Tuesday at 07:54 PM Bađo nije loš defanzivno, s tim da je izgubio duel kod gola. Nije ni hvaljen kao kreator. Sa druge strane Elšnik je baš loš. Igramo presporo i bez kreacije na sredini.
Nikola Posted Tuesday at 07:55 PM Posted Tuesday at 07:55 PM Ovi igraju lep fudbal tehnicki dobri lepo se krecu, jaki na lopti nekako sve suprotno od milojeve vizije fudbala nabaci na serifa
Recommended Posts