No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ivanic non stop stoji levo bukvalno sedi u krilu Olajinki...nemamo pleja na sredini...tri igraca imamo levo.... Elsnik i Badjo drže sami sredinu...
Nikola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Taktika na krilo i nabaci serifu on razgrne i metne ga. Bravo miloje 1
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Krunic i Duarte su igraci koji su nam u najboljoj formi. Za Krunica mi je jasno zasto ne igra, ali Duarte mora u igru.
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ivanić na krilo, Duarte u sredinu, Olajinka napolje odmah, eto Miloje rešio sam ti to.
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Babika mozak nula bodova. Situacija jedan na dva. Još mu Badjo dotrčava i dovlači trečeg defanzivca, i on opet ide solo. Kuda, brate mili? Edited 2 hours ago by L' Imperatore
Carl Johnson Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, Carl Johnson said: Mene brine sto sa Babikom i Olajinkom na krilima necemo imati previse kvalitetnih zavrsnih pasova sa strane, mnogo bih vise voleo da vidim Ivanica levo, a Duartea u sredini… Treba veceras napraviti prednost pred gostovanje na Kipru Ocekivano. Mozemo da imamo inicijativu, ali bice problem stvarati prave prilike. Moralo je hrabrije ovde od starta
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Vadji Pitera sut mu jaci od kisele vjode. Saigrac mu je utrcavao, a on burazer pokusava iz okreta kroz celu odbranu. Nema dovoljno kvaliteta u nogama, a glavu ne koristi.
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je prividna inicijativa, jednu šansu nismo napravili samo kruzimo i centriramo na Šerifa. 3
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zapanjen sam koliko Babika nema osećaj za loptu i dodavanje... Nama je najveći problem plej na sredini u ofanzivnom delu...non stop napadamo sa krila , gomila centaršuteva ali u prazno. Oni se skupili i lako rešavaju te lopte sa strane. Svaka lopta od seola i babike mlaka gde je oni lako kupe
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vec sad igramo kao da je neki 84. minut. Samo besmisleni centarsutevi i nista vise.
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, K.Dot said: Ovo je prividna inicijativa, jednu šansu nismo napravili samo kruzimo i centriramo na Šerifa. Najbolje to pokazuje ovaj centaršu Elšnika sa 45 metara. Ja ne znam odakle ta ideja. Ta lopta putuje toliko dugo, da odbrana i golman imaju čitavu večnost da se nameste i to izbiju.
Recommended Posts