Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Franklin Tebo Uchena postaće naš novi igrač nakon što je potpisao četvorogodišnji ugovor. Obeštećenje je 2.7 miliona. 4
Prijatelj Mitar Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, Dzo23 said: Franklin Tebo Uchena postaće naš novi igrač nakon što je potpisao četvorogodišnji ugovor. Obeštećenje je 2.7 miliona. Novi Ibrahim Gaj.
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Prijatelj Mitar said: Novi Ibrahim Gaj. Ne bih rekao, ovaj deluje mnogo čvršće, više kao Điga. 1
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa čekaj, ipak nam trebaju i neki bonusi za našu ligu... Ako odu i Milosavljević i Leković, a dođu Učena i Dragović, od bonusa nam ostaju Kostov, Šljivic (koji izgleda baš loše), Avdić (koji deluje znatno zelenije i od Stojkovića - za koga je Milojević smatrao da je nespreman) i 16-ogodišnji Damjanović... Dvojica od njih četvorice u svakom trenutku moraju biti na terenu, teška priča...
СтелаРоса Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 minute ago, Guru said: Pa čekaj, ipak nam trebaju i neki bonusi za našu ligu... Ako odu i Milosavljević i Leković, a dođu Učena i Dragović, od bonusa nam ostaju Kostov, Šljivic (koji izgleda baš loše), Avdić (koji deluje znatno zelenije i od Stojkovića - za koga je Milojević smatrao da je nespreman) i 16-ogodišnji Damjanović... Dvojica od njih četvorice u svakom trenutku moraju biti na terenu, teška priča... Cekaj koji sad Dragovic? edit: sad vidim Markosov upis, izvinjavam se Edited 4 hours ago by СтелаРоса
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, СтелаРоса said: Cekaj koji sad Dragovic? 1 hour ago, Markoss said: Izgleda da stvarno jurimo Dragovica, pustio Meridian. Pricalo se na doceku Arnautovicevom. Meni nerealno delovalo i tad. Mada Austrija se bas raspada tamo. 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Guru said: Pa čekaj, ipak nam trebaju i neki bonusi za našu ligu... Ako odu i Milosavljević i Leković, a dođu Učena i Dragović, od bonusa nam ostaju Kostov, Šljivic (koji izgleda baš loše), Avdić (koji deluje znatno zelenije i od Stojkovića - za koga je Milojević smatrao da je nespreman) i 16-ogodišnji Damjanović... Dvojica od njih četvorice u svakom trenutku moraju biti na terenu, teška priča... Nikola Stanković bi trebalo da je bonus takođe.
Markoss Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 11 minutes ago, Guru said: Pa čekaj, ipak nam trebaju i neki bonusi za našu ligu... Ako odu i Milosavljević i Leković, a dođu Učena i Dragović, od bonusa nam ostaju Kostov, Šljivic (koji izgleda baš loše), Avdić (koji deluje znatno zelenije i od Stojkovića - za koga je Milojević smatrao da je nespreman) i 16-ogodišnji Damjanović... Dvojica od njih četvorice u svakom trenutku moraju biti na terenu, teška priča... Mi smo sad za vikend izveli drugi tim protiv TSC-a koji napada Evropu. I pobedili. To nam bukvalno nije nikakva briga. Radanovic (09), Avdic (07), Kostov (08), Zaric (08), Damjanovic (08). Plus eto Sljivic (05). Sasvim dovoljno da dvojica od sestorice pocinju svaku utakmicu. Edited 4 hours ago by Markoss 1
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) @Markoss Kakvi su Radanović, Zarić i Damjanović? Kostova i Avdića smo već vidjeli. Šljivić je baš slab trenutno. Edited 4 hours ago by Shunsuke Nakamura
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Dzo23 said: Nikola Stanković bi trebalo da je bonus takođe. Pune 22 godine, mislim da nije... 3 minutes ago, Markoss said: Mi smo sad za vikend izveli drugi tim protiv TSC-a koji napada Evropu. I pobedili. To nam bukvalno nije nikakva briga. U tom timu su starteri bili Milosavljević i Leković, kao i Avdić koga su konstantno targetirali pa je na poluvremenu morao napolje, a i Šljivić se ozbiljno blamirao... Kostov deluje kao izuzetno talentovan i solidno spreman da bude standardan bonus, ovo ostalo je baš tanko i malobrojno čak i za standarde naše lige.
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pise sad legendarni Darjan da Milosavljevic ipak nije na prodaju, osim u slucaju ponude od 15+ miliona.
Markoss Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) @Shunsuke Nakamura Radanovic grdosija. Bas nestvarna gradja za dete od 16 godina. Uz to pokretljiv i dobro igra nogom. Sve ono sto su hteli od Miladinovica, to je ovaj, plus je visi dosta. Miladinovic je oko 185, ovaj mali ima 195 mnimum. Zaric zanimljivo krilo, posle xy godina iz Zvezde. Ima dribling, brzinu, sut. Ume malo da bude sebican ili da pogresi u zavrsnici, ali zanimljiv prospekt. Damjanovic mi je preslikani Sadik. Visok, kljakav, a opet ima neku tehniku takvu da mu se lopta stalno odbija u noge. Potpuno atipican igrac, tako da nemam ideju kako se ce razvijati. Avdica su povrede izgazile. Sljivica tajming. Kostov je elitna prica tu, treba svaku da igra. A mesto drugog bonusa da popuni bilo ko od ovih ostalih. @Guru Ma mogu da igraju SL. Pa nista Partizanovi klinci nisu bolji, malo su stariji, ali to je to. Mislim da Terzica sad i puca kompleks jer se prica o tome da Partizan ima bebe, a o Zvezdi se cuti. Jebiga, mislim da 10 miliona od Bornmuta nije vredno toga da se odbije zbog bonusa u SL. A opet Lekovic je potpuno nebitan igrac i bez nekog potencijala. Nije da garantuje bilo sta u odbrani. Edited 4 hours ago by Markoss 3
Bax Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, Dzo23 said: Nikola Stanković bi trebalo da je bonus takođe. Nije, 2004. je bonus 1
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Znači po Balerini Milosavljević i definitivno prelazi u Bormut, a takođe je i blizu odlaska, dok ceo posao može da pokvari jedino to što u ovom trenutku nije na prodaju. 6 3
Plavi Dres Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Guru said: Znači po Balerini Milosavljević i definitivno prelazi u Bormut, a takođe je i blizu odlaska, dok ceo posao može da pokvari jedino to što u ovom trenutku nije na prodaju. Otprilike ovako. 1
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja još uvek ne mogu da verujem koliko nepotreban faul je pravio Rodrigao, pola sata do kraja utakmice i rezultat 4:1. Ne bi nas stigli ni da se igrao tromeč 2
avakss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Milosavljevic>Rodrigao Badjo>Krunic Ivanic>Olajinka Uopste nismo oslabljeni za prvi mec protiv Pafosa ili nismo toliko kao sto se predstavlja..
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 48 minutes ago, Markoss said: Mi smo sad za vikend izveli drugi tim protiv TSC-a koji napada Evropu. I pobedili. To nam bukvalno nije nikakva briga. Radanovic (09), Avdic (07), Kostov (08), Zaric (08), Damjanovic (08). Plus eto Sljivic (05). Sasvim dovoljno da dvojica od sestorice pocinju svaku utakmicu. Šta misliš o Rankoviću? Ima li materijala za našu Zvezdu? u omladincima je fino igrao, vidim da je u Grafičaru sad.. 2 utakmice - 1 asistencija.
Anton Chigurh Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Prosle sezone je granica za bonuse bila 02 Ako se, nekom osnovnom logikom, to svake godine pomera za godiste unapred, onda je Stankovic bonus Ocekujem njega kao jednog od sigurnih bonusa u domaćoj ligi. Tacno se vidi da je doradjen igrac i da je stekao rutinu u Cuki i neće tu biti problema. Ne verujem da ima neki veliki plafon, ali vec sada je neki Nikola Mikic type industrijskog beka koji ce odraditi svoje i nece biti liability
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije Stankovic bonus. Quote U sezoni 2025/26 Super lige "bonus" igrači biće fudbaleri rođeni posle 1. januara 2004. godine.
Anton Chigurh Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, fradler said: Nije Stankovic bonus. Hvala na ispravci, izguglao sam proslu sezonu i koristio osnovnu logiku. Onda se sa nekim vec napravljenim kao i planiranim potezima ulazi u problem. 1
Stara skola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 44 minutes ago, avakss said: Badjo>Krunic Uopste nismo oslabljeni za prvi mec protiv Pafosa ili nismo toliko kao sto se predstavlja.. ? 2 1
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 37 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Šta misliš o Rankoviću? Ima li materijala za našu Zvezdu? u omladincima je fino igrao, vidim da je u Grafičaru sad.. 2 utakmice - 1 asistencija. Dobar potencijal, ali problematicnog ponasanja i karaktera. Ima sve, ali cesto bude nekonstatan jer krene da se inati mnogo i da igra sam. I onda ga to drzi mesec, dva. Po talentu je ispred Zarica, ali ocigledno nije bas zahvalan za saradnju. I glede pure talenta, vec sad mu je mesto u prvom timu Zvezde. Dobar je i Uros Djordjevic iz te generacije, mislim da je ostao u omladincima. I stoper Roganovic. Nek prebace njih, ako zafali bonusa. Edited 2 hours ago by Markoss 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Dragović ako je raspoložan za povratak bio bi top pojačanje i sa njegovih 34. Zna li neko kakav je ovaj Učena? Vredi li šta? Edited 2 hours ago by Čočo
Recommended Posts