Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Carl Johnson said:

Da li bi se dovodio spic da ode Serif? Ili bi se verovatno smenjivali Duarte i Arnautovic? Mada je meni Bruno na poluspicu top

Zavisi verovatno i od Pafosa, ne verujem da cemo mnogo trositi ako igramo samo Ligu Evrope. Po meni Arnautovic i Serif nisu skroz razliciti. Imaju slicne fizikalije, Arnautovic moze da drzi loptu i da se zagradi kao Serif. Naravno Serif ce mnogo vise da trci, mnogo cesce da udje u presing, jednostavno da gine vise na terenu. Tehnicki je Arnautovic naravno drugi univerzum od Serifa. 

Posted (edited)

1 minute ago, mile-r said:

Klauzula za Jung Vu Seola iznosi 5.000.000 evra, i biće ubrzo aktivirana, makar su takve signale dobili na Marakani, jer se za potpis reprezentativca Južne Koreje bore dva kluba, ali je Zvezda pikirala zamenu.

Prema saznanjima Meridian sporta – Zvezda je zainteresovana za Džae Von Hvana, desnog beka Degua za koga klub iz Južne Koreje traži 2.000.000 evra.

Edited by mile-r
  • Like 1
Posted

Nema smisla dovoditi špica kad je već doveden Arnautović koji je bukvalno predstavljen kao najveće pojačanje u novijoj istoriji kluba. Očekuje se od njega da opravda to povjerenje. Za početak bi trebao biti malo spremniji. 

• Like 2
Posted

Arnautović ako je normalan i svestan svog fizičkog stanja neće praviti problem da bude i džoker ako meč i taktika to zahtevaju. Nismo baš ni seoski klub da mu svi titraju jaja bez obzira na šta ličio, imamo ipak neke solidne ambicije na toj evro sceni.

Elem, ako se proda Šerif i uđe u LŠ nama svakako treba 190 presing fizikalac poput njega, može i neka mlađa i jeftinija verzija što da ne. Magacin je već ispražnjen, a nije bi Bruno od čelika. 

Posted

Naravno da treba. 
Pogotovo što Duarte kao što smo videli moze bas dobro da odgovori i povučenije malo. 
Samo što bi taj treći špic trebao da bude neki mladi talentovani igrač, da se proba sa nekim prospektom..

Posted

Ako smo doveli Arnautovica i dali mu 2.500.000 evra godisnje da bude dzoker, onda smo debili. On mora da bude prvi spic i da igra svaku utakmicu, kakav crni dzoker. Nek se spremi za grupnu fazu, bez njega cemo svakako uci u LS. 

• Like 9
Posted

Nema šanse da Arnautović može biti prvi špic. Prvo što je u godinama i povređuje se, drugo kontam da ga baš zabole da igra našu ligu. Nema motiv da se cima. 

Ako ode Šerif dolazi špic sigurno.

Posted
3 minutes ago, Dzo23 said:

Nema šanse da Arnautović može biti prvi špic. Prvo što je u godinama i povređuje se, drugo kontam da ga baš zabole da igra našu ligu. Nema motiv da se cima. 

Ako ode Šerif dolazi špic sigurno.

Zasta je onda dosao?  DA bude bekap? Za 2.5 miliona? Hoce to, kako da ne. Stoji da on ne moze 90 minuta da odigra u LS ali 70 moze.

Posted
3 hours ago, NMX said:

Tu sam da opljunem Miloja kad treba, za ono sinoć nema potrebe.

Prava milojevština od utakmice ali ko je očekivao drugačiju utakmicu sa 1:3 u džepu, taj slabije prati fudbal.

Mala potrošnja, rutinskih 90 minuta, da nije bilo crvenog bila bi i pobeda, možda sa još kojim golom. 

Imamo Kiprane za 6 dana, u međuvremenu neku lokalnu livadu. Ne znam šta su ljudi očekivali, da napadnemo pun gas bez Ivanića i Radonjića, da se zalećemo sa 1:3? To se nikada pod Milojem nije desilo.

Taktički besprekorna utakmica, sačuvan rezultat i snaga. Da je bilo ružno, jeste. Da se već vidi da će da škripi na desnom krilu - hoće. 

Biće to bolje protiv Kiprana. 

Upravo to. Milojevic je kao i svaki drugi trener sujetan i tesko sklon nekim inovacijama i promenama. Pogotovo promene u njegovom shvatanju fudbala ne treba ocekivati u ovom periodu kada vodi neki svoj rat sa novinarima i hejterima. Mislim da smo u ovom dvomecu imali svega 20-30 minuta kriticnih gde se osetilo da gubimo kontrolu nad situacijom, ali sve ostalo smo apsolutno kontrolisali, pa cak i rutinirali. Svakako je utisak da je ceo tim juce ostao duzan malo lepse igre navijacima koji su dosli u velikom broju. Na 1:0 sam ocekivao da cemo se konacno malo opustiti i zaigrati, ali nista ipak. Taj povuceni stav nas je na kraju kostao dva kartona i izostanka dva bitna igraca za Pafos. Da smo imali vise loptu u posedu bila bi manja verovatnoca da ce neko dobiti karton. 

Sto se tice individualaca... Babika ima top brzinu i sigurno ce biti momenata kada ce nam to koristiti. Od njega po svemu sudeci ne treba ocekivati neke konkretne poteze. Brzina i prostor, kao juce kada je dobio sjajnu loptu od Duartea. Olajinka je meni grozan fudbaler, bas kao sto je i Srnic bio, samo je fizicki njegova unapredjenija verzija, krakatiji i visi. Ja ne volim da imamo takve igrace, ali Milojevic ih je uvek voleo, jos od pomenutog Srnica, pa Milica, Vukanovica, Simica, itd... Kada se pogledaju ove top ekipe svima su najbolji igraci upravo na krilnim pozicijama, a nama su tu igraci koji vise lice na atleticare nego fudbalere. Mislim da bi to moralo da se promeni ako zelimo da igramo moderniji fudbal. Mi vise nismo u 2017. godini i ambicije su drugacije. Navijaci se vise nece zadovoljavati samim ucescem u Evropi nego zele nesto konkretnije, jer danas se prolazak protiv nekog Leha, Kopenhagena, YB i slicnih podrazumeva. U LS je i dalje tesko proci u narednu fazu, ali bar moze da se igra bolji fudbal, jer ovo kalkulisanje, cekalice i igra bez muda se vecini vec smucila.

Mislim da ovom timu treba dodatak na poziciji poluspica ili levog krila. Jednu poziciji od te dve pokriva Ivanic, na drugu treba da ide taj novi igrac. Desno ko se izbori od preostalih krila. Napred Arnautovic kada konacno bude spreman i alternativa Duarte, s tim da u nekim varijantama mogu i obojica biti na terenu. Ostatak tima je ok, malo mi bode oci Elsnik jer je prespor, ali doveden je Badjo pa neka igra bolji. 

Posted

Došao je prevashodno zbog marketinga. Svjedoci smo kakav se hajp digao oko njega i koliko je dresova prodato za kratko vrijeme. Naravno i zbog reklame. Sutra ćeš lakše privoliti neko zvučnije ime. Sve ima svoje. Igrački, iskreno mislim, da nam neće skoro ništa donijeti niti da će se mnogo naigrati.

• Like 1
Posted

Šerifu će za 4 mjeseca 30 godina i dolazi iz srpske lige koja je 20. po kvalitetu u Evropi ili još gora. Uzeti 8-10 mil EUR za igrača kojem to piše u CVu je odlična stvar. Druga priča je što on vjerovatno vrijedi više nego što možeš uzeti za njega. Takođe, zaslužio je momak da se naplati, nema dileme. Neka izgura još ove dvije, ispoštuje kako dolikuje i neka piči.

• Like 4
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Meridijan piše,pored Šerifa ide i Seol. Zamena njegov zemljak. Al ga Terzić obrće, za godinu dana obrne 30 igrača import/export. Šteta što nismo trgovinsko preduzeće, mada možda i jesmo.

Super pare, prilivi, silni milioni, ali da u klubu niko ne ostaje duže od godinu dana....neverovatno.

33 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Naravno da treba. 
Pogotovo što Duarte kao što smo videli moze bas dobro da odgovori i povučenije malo. 
Samo što bi taj treći špic trebao da bude neki mladi talentovani igrač, da se proba sa nekim prospektom..

Ma guraće nekog iz omladinske, onaj Damljanović ili kako već.

Teško će gledati nekog mladog van evrope,tipa Južna Amerika ili Afrika....

• Like 1
Posted (edited)

Jasno je da bi nominalno Arnautović morao da igra svaku, i da postigne neku formu i kroz domaćicu. Samo što on ne može u kontinuitetu biti zdrav, jedino ako se za 2-3 nedelje stvarno zategne onda super svi srećni. Plus imamo gladnog Bruna koji živi najbolje fudbalske dane i greota je da non stop ima samo pola sata iza prvog napadača. 

Što se plata tiče to je više besmisleno računati i uzimati za argument. Bio je i kapitalac Milson od 5 mil na klupi pa nikom ništa. I Radonjić ima jaku platu pa je džoker a nije to trebao biti itd. Vladanova treba bude poslednja i teren jedini reper a plate neka računa onaj koji ih deli šakom i kapom. 

Edited by Molina23
Posted (edited)
13 minutes ago, Dzo23 said:

Došao je prevashodno zbog marketinga. Svjedoci smo kakav se hajp digao oko njega i koliko je dresova prodato za kratko vrijeme. Naravno i zbog reklame. Sutra ćeš lakše privoliti neko zvučnije ime. Sve ima svoje. Igrački, iskreno mislim, da nam neće skoro ništa donijeti niti da će se mnogo naigrati.

Ma kakvi. Pa nismo mi Real Madrid da dovodimo igrace zbog marketinga i to da budu najplaceniji. Prodato je dresova taman toliko da mozemo da isplatimo mesecnu platu Olajinki. 

Idu i Serif i Seol.

Edited by Markoss
  • Like 3
Posted (edited)

Seol ima izlaznu klauzulu 5.5 miliona. Skoro je izvjesno da će Šefild to platiti. Zamjena za Seola biće njegov sunarodnik.

Edited by Dzo23
  • Like 1
Posted
11 minutes ago, Dzo23 said:

Seol ima izlaznu klauzulu 5.5 miliona. Skoro je izvjesno da će Šefild to platiti. Zamjena za Seola biće njegov sunarodnik.

На снимку дјелује технички јако добро, само што је у Европи квалитет играча много већи и нисам сигуран да ће ови дриблинзи пролазити баш овако лако.

Свакако ми се свиђа то што смо окренути ка Кореји, дисциплиновани су и на цијени су у посљедње вријеме.

• Like 4
Posted (edited)

Izgleda da stvarno jurimo Dragovica, pustio Meridian. Pricalo se na doceku Arnautovicevom.

Meni nerealno delovalo i tad. Mada Austrija se bas raspada tamo.

Edited by Markoss
  • Love 1
  • Thanks 1
  • WOW 4
Posted

Sad gledam,mi smo baš pali na Uefa listi i da imamo sezone sa svega 4-5 bodova i ako smo redovno skoro u LŠ. Baš je nepravedno ovo bodovanje, ulazak u LŠ nešto malo se više boduje nego LE ili LK.

A da ne pričamo o bodovima koji se osvajaju u tim takmičenjima. Jedan Bodo koji nije video LŠ u istoriji ima 15 bodova više od nas....ok 1/2 LE prošle god, ali svakako bodovanje baš nije pravedno. Nama je LŠ donela novac i jaka imena ali dobrano nas košatalo koficijenta, gde uskoro možemo lako da budemo i nepovlaćeni u play-off.....jedan Djurgaden je trenutno tik iza nas, ej Djurgaden!

1 minute ago, Markoss said:

Izgleda da stvarno jurimo Dragovica, pustio Meridian. Pricalo se na doceku Arnautovicevom.

To bi bilo super, ali on mi baš deluje da nema želju da se vraća više ovde....

Posted

Aрнаутовић има задатак да буде спреман за осам утакмица у Лиги шампиона и још 3-4 дербија у домаћој лиги до краја јануара. Он је велики играч и професионалац и нема сумње да ће се припремити за то јер одиграти 12 мечева по 80 минута за пет месеци уз повремене уласке са клупе ако загусти у српском шампионату није никакав баук... човек је играо за вицешампиона Европе на пролеће и нико није ни једну ружну реч имао да каже за њега кад је отишао.

Дуарте, Катаи и Дамјановић без проблема могу да одраде посао у првенству, тако да је прилично јасно да нам не треба више ниједан нападач поред највећег појачања овог лета и Бруна који блиста, посебно кад успут смемо да рачунамо и на 15 минута Катаија сад кад је *озбиљан и на новој исхрани*. 😃

Марко има месец дана да се дотера у ред до почетка ЛШ, да нагази полусезону јер још није матор и да нас погура у 24. За то је доведен... На пролеће ће се већ видети како даље.

Posted (edited)
27 minutes ago, Markoss said:

Gde sam cuo da se Dragovic povredio?

Edited by suptil
Posted

Lepo...ne dao bog da klinac odigra sezonu.

42 minutes ago, aleksa7 said:

Aрнаутовић има задатак да буде спреман за осам утакмица у Лиги шампиона и још 3-4 дербија у домаћој лиги до краја јануара. Он је велики играч и професионалац и нема сумње да ће се припремити за то јер одиграти 12 мечева по 80 минута за пет месеци уз повремене уласке са клупе ако загусти у српском шампионату није никакав баук... човек је играо за вицешампиона Европе на пролеће и нико није ни једну ружну реч имао да каже за њега кад је отишао.

I to sve za dve i po milke godišnje... đe ćeš lepši život.

• Like 1
Posted
54 minutes ago, Markoss said:

Što onda dovodimo ovog Učenu?