Prijatelj Mitar Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Maksim said: Kuci igramo prvu. Banovacu se sam 🙂
k-los Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Protiv Pafosa ce biti 30ak hiljada ljudi. Sada je doslo ovoliko (40ak) jer su navijaci bili noseni dobrom igrom u gostima i rutinskom pobedom. Konacno su svi pomislili to je to, kao kod Bahara na pocetku. Bzv propustena sansa da se ljudi navuku na fudbal i veruju u Zvezdu. Super je prolaz, svaka cast ali realno ko zeli ovo da gleda?! Nit ce biti publike nit samopouzdanja, sve to jer smo se uplasili sopstvene senke. 1 1
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pa dobro nije Degenek rekao da bi on radio bolji posao. Po toj logici ne treba niko ni na ovom forumu da piše jer šta bi tek prosečan forumas radio na terenu. Sigurno nije džentlmenski da tako javno prozivaš kolegu, ali bar po meni nije rekao ništa neistinito. Rodrigao ima svoje kvalitete, ali je suviše ležeran. To ovde ne prolazi, pogotovo ne na poziciji stopera. Ne treba ga naravno terati iz kluba, ali mora da dolazi tu jos jedno pojačanje. 1
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 6 minutes ago, Prijatelj Mitar said: U jbt ja to ladno potisnuo, pa gde me podseti, imacu nocne more veceras 🙂 Uglavnom, dok jednom ne smrne, drugom ne svane. Lepa prilika da Veljko na Kipru pokaze sta zna. Bajo umesto Krunica + Ivanic bi trebalo da bude dovoljno. Samo da tamo ne bude neka sparina, nije Pafos ekipa koje treba da se plasimo i verujem da prolazimo prilicno komotno. Ali da ima pameti, iz ovoga veceras bi se izvlacile debele pouke. Prva se igra kod nas 19-og. Radonjic koliko god ga voleo , on prosto mora da dobije otkaz zbog šabanisanja...ozbiljan klub ovakvo sabanisanje kažnjava. Profi igrač , koji je povredjen, umesto da miruje, da se oporavlja, on ode u najtvrdje jezgro da se vera po šipci, drži megafon i glumi ludilo. Ovakvima nije mesto u zvezdi. Rešiš situaciju sa takvima, znaš da ga nemaš u timu i kraj. Edited 5 hours ago by No name 1
dunaj95 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mi smo bez Ivanića 30% slabiji... Na papiru smo u navali pokriveni u potpunosti u praksi imamo tri upotrebljiva igrača za ozbiljan nivo... Šerif, Duarte, Ivanić... Ostatak: Radonjić - disciplina, povrede Olainka- bek Milson- mekan da ne može mekši biti Babika - sa logikom i tehnikom na vi Katai - 10min ozbiljnog ritma i tjt. Arnautović - 15min fudbala i povređen?!? Ove ostale ne vredi komentarisati kada je ozbiljan nivo fudbala u pitanju (LŠ, LE)...
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, k-los said: Protiv Pafosa ce biti 30ak hiljada ljudi. Sada je doslo ovoliko (40ak) jer su navijaci bili noseni dobrom igrom u gostima i rutinskom pobedom. Konacno su svi pomislili to je to, kao kod Bahara na pocetku. Bzv propustena sansa da se ljudi navuku na fudbal i veruju u Zvezdu. Super je prolaz, svaka cast ali realno ko zeli ovo da gleda?! Nit ce biti publike nit samopouzdanja, sve to jer smo se uplasili sopstvene senke. Bice 50 hiljada. 2 1
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 minutes ago, k-los said: Protiv Pafosa ce biti 30ak hiljada ljudi. Sada je doslo ovoliko (40ak) jer su navijaci bili noseni dobrom igrom u gostima i rutinskom pobedom. Konacno su svi pomislili to je to, kao kod Bahara na pocetku. Bzv propustena sansa da se ljudi navuku na fudbal i veruju u Zvezdu. Super je prolaz, svaka cast ali realno ko zeli ovo da gleda?! Nit ce biti publike nit samopouzdanja, sve to jer smo se uplasili sopstvene senke. Ovo ako nije trol zaslužuje neku posebnu nagradu. Spektakl. 🙂 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 27 minutes ago, Cavani said: Ono je crveni kao kuca. Ali opet, bolje dobiti crveni nego pustiti (siguran) gol. U ovom kontekstu obrnuto da je bilo neki blizu rezlutat a ne 4:1.... Ovako smo ga izgubili za sledecu tekmu bzvz.
Small Owl Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Elšnik igrao prehladjen, povracao prethodnih dana...Mozda jedan od razloga zasto sporija igra nego inače. Inače, zanima me kriterijum izbora Degeneka za strucnog konsultanta. Kontam da su ga sreli na stadionu pa ga pozvali..
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Цене за Плејоф - На прошлогодишњем нивоу Цене карата: Север/Југ – 1.200 динара Исток – 2.200 динара Запад – 2.600 динара Трибина Синиша Михајловић – 4.000 динара
Sokmeniki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam sto kritika Babike kad je ocigledno da je za Milsona i Olajinku Formula 1. Prvu upotrebljivu loptu koju je dobio u prostor je iskoristio i mi smo dobili penal. Vidi se da je nesiguran u zavrsnici i da pokusava biti nesebican, mislite da bi igrao kod nas da je tu na vrhunskom nivou? Tehnika mu nije nesto ali nije toliko ni zabrinjavajuca, moze on driblingom da napravi sebi prostor a siguran sam da ce u zavrsnici to dosta bolje izgledati kako vrijeme bude odmicalo. 1
Saxon01 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 18 minutes ago, Sokmeniki said: Ne znam sto kritika Babike kad je ocigledno da je za Milsona i Olajinku Formula 1. Prvu upotrebljivu loptu koju je dobio u prostor je iskoristio i mi smo dobili penal. Vidi se da je nesiguran u zavrsnici i da pokusava biti nesebican, mislite da bi igrao kod nas da je tu na vrhunskom nivou? Tehnika mu nije nesto ali nije toliko ni zabrinjavajuca, moze on driblingom da napravi sebi prostor a siguran sam da ce u zavrsnici to dosta bolje izgledati kako vrijeme bude odmicalo. Da ali ti znas koliko smo mi njega platili??? 5 miliona! Ti znas sta su 5 miliona ? Ogroman novac , ogroman, i ocekuje se od njega da pokaze klasu . Ne treba mu suditi , decko je tek 3 nedelje tu. Polako, tako smo i za Serifa pisali, pa je pokazao klasu. Sto se tice Milsona, definitivno ako uspemo da izvucemo novac , odmah ga prodati. Edited 4 hours ago by Saxon01
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Saxon01 said: Ti znas sta su 5 miliona ? Ogroman novac , ogroman, i ocekuje se od njega da pokaze klasu . Znas li ti koliko je 5 miliona malo u danasnjem fudbalu? 2
Sokmeniki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Saxon01 said: Da ali ti znas koliko smo mi njega platili??? 5 miliona! Ti znas sta su 5 miliona ? Ogroman novac , ogroman, i ocekuje se od njega da pokaze klasu . Ne treba mu suditi , decko je tek 3 nedelje tu. Polako, tako smo i za Serifa pisali, pa je pokazao klasu. Sto se tice Milsona, definitivno ako uspemo da izvucemo novac , odmah ga prodati. Pa i Milsona smo platili 4.5 miliona pa vidis na sta lici covjek. A 5 miliona je smijesna cifra za takmicenje koje se mi borimo. Koji igrac od 5 miliona moze da pravi razliku u LS? Za te pare u najboljem slucaju mozes dovesti igraca koji je u jednom segmentu igra izuzetan, dok je u ostalim prosjecan. Za nesto vise treba dosta ozbiljnije sume novca ili bas da se poklope neke stvari.
Saxon01 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 13 minutes ago, Don Dusko said: Znas li ti koliko je 5 miliona malo u danasnjem fudbalu? Pa ajde sada kad vec pisemo o parama i transferima, ajde da pogledamo lige 5ice , ekipe sa sredine tabela koliko placaju igrace i transfere ? Maksimum 3,4 miliona. Ne mozemo mi da se poredimo sa azdajama poput Reala,Atletika,Bajerna. 5 miliona za nas region su ogromne pare. Ogromne. Jedan Olimpijakos je ove godine dao za Dioga i Scipionija 4 odnosno 3 miliona... Panatinaikos za 2 igraca 3 miliona. Ponavljam , Milson je pretplacen, a bogami i Babika,s tim sto Babika ce sigurno pokazati nesto, dok Milson evo vec druga sezona, apsolutno nista. Edited 4 hours ago by Saxon01
Lucky 6 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Babika je mnogo manji problem od Milsona. Kod Babike vidiš da je brz i fizički jak. Ako nađeš način da ta 2 njegova kvaliteta dođu do izražaja on će isporučiti. Nešto kao Šerif. Milson u globalu sve zna, ali nema nijednu jasno izraženu karakteristiku gde je jak. Mene on najviše podseća na onog Garsiju iz Arisa što je igrao pre jedno 5-6 godina kod nas. Zna on sve, školski to izgleda, ali nigde nije dominantan da bi pravio razliku. Jedino što je Garsija onomad plaćen nešto ispod 2 miliona, a za ovog smo se otvorili taman toliko da nam bude prvi igrač ekipe.
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Može ovo kratkoročno i da nam pomogne. Meč u Poljskoj je bio baš dobar, malo se poletelo u svadbarskoj atmosferi a Poljaci uopšte nisu loš tim. Naprotiv vrlo pismen protivnik koji je vrebao tih 0-1 da nam zaprži čorbu. Miloje da se vrati u radionicu, oporave povređeni i dobro spremi Pafos. Možda crveni Rodrigaa ubrza dolazak štopera ili odloži prodaju Veljka i ustali u 11, to bi bilo još bolje jer raste kao iz vode. Treba ponoviti sto puta, Bruno i Šerif su duša tima, od njih počinje odbrana, gradi akcija, pokreće kontra i završava sve. Ne vidim razlog da se i jedan prodaje, nek pojačaju ugovore i nema zime. Ne odvajati ih kao Tihog i Prleta, Mlatu i Viteza Koju. U paketu su sila. Edited 4 hours ago by Molina23 1
LeBron Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pre koju godinu se u ovo vreme slavilo na ukicama Beograda prolaz u LE posle Krasnodara, a sada se pljuje po forumu sigurna LE i verovatno LS 🙂
tsva Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 minutes ago, LeBron said: Pre koju godinu se u ovo vreme slavilo na ukicama Beograda prolaz u LE posle Krasnodara, a sada se pljuje po forumu sigurna LE i verovatno LS 🙂 Pre koju godinu za pojacanja su dovodjeni Srnic i Causic
Anton Chigurh Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Iskren da budem, meni je ovo bolji znak pred plej of nego da smo ugazili ove 5:0, vise volim takve uvertire gde ne polete i igraci i navijaci. Bas sam pricao sa drugarom pre utakmice da bih najvise voleo nekih 1:0 ili 2:1, da ne bude nekog punjenja i euforije nakon toga. A da je bilo ruzno, bilo je. Da je ogromno sranje napravljeno sa ove dve suspenzije, jeste. Da se kod skupo plaćenog pojačanja javljaju early warning signs jedne prevare, stvari koje koje nemaju veze sa fizičkom spremom/neuigranoscu, i to je tacno, ali dacemo mu vremena Svakako jedno prizemljenje(ako se uopste tako moze nazvati jedan na kraju rutinski prolazak) koje nam je trebalo vise od mindseta da smo neki svemirci
Recommended Posts