Saxon01 Posted August 12 Posted August 12 (edited) Ocajan pocetak utakmice, loptu ne mozemo da zadrzimo 5 sekundi. Smuseno, sporo , bezvoljno....Ne sme ovo da se dogadja na Marakani, tu barem moramo da ujedamo od prvog minuta, da pokazemo ko je tata . Olajinka nema blage veze,koliko je momak propao posle povrede, ocaj. Nit moze da igra napadaca, niti krilo. Edited August 12 by Saxon01
Kooineeperk Posted August 12 Posted August 12 1 minute ago, Don Dusko said: Komentator na Areni samo Krunic pa Krunic ima zuti karton a ono Veljkovic. Ja koliko sam ga cuo pricao je posle Veljkovicevog zutog da jedini igrac koji treba da se pazi zutog je Krunic jer bi onda dobio suspenziju za naredno kolo. 1
Markoss Posted August 12 Posted August 12 Ne znam dal smo ikada izasli na teren bez jednog amatera kog poklanjamo protivniku. Godinama Srnici, Gobeljici, Pankovi, a sad stranci amateri Olanjinke i Milsoni. Da igramo finale LS, ubacili bi od starta Lucica tipa. Prosto neverovatno da godinama imamo rezultate i da godinama imamo uljeza u prvih 11. 2
No name Posted August 12 Posted August 12 Elšnik je minus igrač odavno u timu. Njegove igre prolaze ispod radara. Sporijieg, tromijeg igraca odavno nismo imali. Kretanje, otvaranje saigraču, asistencija, jedna velika nula. Tu se nešto mota, ni ti je u stanju da odigra presing, da zatvori sredinu, ni ti u napadu nešto može. Ako ista hoćemo da uradimo, on mora ili na klupu ili da se proda. 1
Thor Posted August 12 Posted August 12 (edited) Elšnik se kreće kao ranjeni puž...prespor je ćovek Piter je već priča za sebe Edited August 12 by Thor
Markoss Posted August 12 Posted August 12 Elsnik zna fudbala, al je pao u formi. I Rade je bio u kriminalnoj formi, pa sad igra sasvim korektno. Imamo dosta vecih problema od njega. 1
Čočo Posted August 12 Posted August 12 Sve je ovo očekivano. Kad nam se tamo nije obilo o glavu ovde će. Taj pristup koji mi imamo nakon vođstva i pobeda je uvek bio skandalozan.
Saxon01 Posted August 12 Posted August 12 (edited) Strasno , zamalo da ga primimo preko Isaka...... Svaka cast Rodrigao ! Edited August 12 by Saxon01
Kooineeperk Posted August 12 Posted August 12 Just now, Todo said: Olajinka pleše. K'o pijana tetka... Spoiler 1
Shunsuke Nakamura Posted August 12 Posted August 12 Olajinka je zastiđe. Lopta se od njega kao od drveta.
K.Dot Posted August 12 Posted August 12 Olajinka kao ja kad bih probao da igram, trčiš nešto malo, skačeš, sutiraš loptu napred i to je to.
Saxon01 Posted August 12 Posted August 12 (edited) Posed 37:63 22 minuta nicega... Visi nam gol. Miloje ako ti je ovo bila taktika da cekas kontre i da im das loptu,onda svaka ti cast majstore. Edited August 12 by Saxon01
Small Owl Posted August 12 Posted August 12 Imam loš trip da će Babika umjesto Bukari 2.0 biti Puma 2.0.
Maksim Posted August 12 Posted August 12 Ajde jebote da malo iskuliramo sa ovim startovima koji nam je
K.Dot Posted August 12 Posted August 12 (edited) Krunić i Elšnik ne mogu da drže sredinu, oni konstantno imaju igrača koji neometano prima loptu na 30ak metara od našeg gola. Edited August 12 by K.Dot 2
Nikola Posted August 12 Posted August 12 (edited) Kakav ovo mi fudbal igramo ne zna ni miloje. Možda je taktika da ih sve povredimo Edited August 12 by Nikola
Recommended Posts