Saxon01 Posted Tuesday at 07:11 PM Posted Tuesday at 07:11 PM (edited) Ocajan pocetak utakmice, loptu ne mozemo da zadrzimo 5 sekundi. Smuseno, sporo , bezvoljno....Ne sme ovo da se dogadja na Marakani, tu barem moramo da ujedamo od prvog minuta, da pokazemo ko je tata . Olajinka nema blage veze,koliko je momak propao posle povrede, ocaj. Nit moze da igra napadaca, niti krilo. Edited Tuesday at 07:13 PM by Saxon01
Мџе Posted Tuesday at 07:12 PM Author Posted Tuesday at 07:12 PM Prošlo je 10 minuta i Piter je već ubedljivo najgori. 2
Kooineeperk Posted Tuesday at 07:12 PM Posted Tuesday at 07:12 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Komentator na Areni samo Krunic pa Krunic ima zuti karton a ono Veljkovic. Ja koliko sam ga cuo pricao je posle Veljkovicevog zutog da jedini igrac koji treba da se pazi zutog je Krunic jer bi onda dobio suspenziju za naredno kolo. 1
Markoss Posted Tuesday at 07:13 PM Posted Tuesday at 07:13 PM Ne znam dal smo ikada izasli na teren bez jednog amatera kog poklanjamo protivniku. Godinama Srnici, Gobeljici, Pankovi, a sad stranci amateri Olanjinke i Milsoni. Da igramo finale LS, ubacili bi od starta Lucica tipa. Prosto neverovatno da godinama imamo rezultate i da godinama imamo uljeza u prvih 11. 2
No name Posted Tuesday at 07:14 PM Posted Tuesday at 07:14 PM Elšnik je minus igrač odavno u timu. Njegove igre prolaze ispod radara. Sporijieg, tromijeg igraca odavno nismo imali. Kretanje, otvaranje saigraču, asistencija, jedna velika nula. Tu se nešto mota, ni ti je u stanju da odigra presing, da zatvori sredinu, ni ti u napadu nešto može. Ako ista hoćemo da uradimo, on mora ili na klupu ili da se proda. 1
Thor Posted Tuesday at 07:14 PM Posted Tuesday at 07:14 PM (edited) Elšnik se kreće kao ranjeni puž...prespor je ćovek Piter je već priča za sebe Edited Tuesday at 07:15 PM by Thor
Markoss Posted Tuesday at 07:15 PM Posted Tuesday at 07:15 PM Elsnik zna fudbala, al je pao u formi. I Rade je bio u kriminalnoj formi, pa sad igra sasvim korektno. Imamo dosta vecih problema od njega. 1
Čočo Posted Tuesday at 07:15 PM Posted Tuesday at 07:15 PM Sve je ovo očekivano. Kad nam se tamo nije obilo o glavu ovde će. Taj pristup koji mi imamo nakon vođstva i pobeda je uvek bio skandalozan.
Saxon01 Posted Tuesday at 07:17 PM Posted Tuesday at 07:17 PM (edited) Strasno , zamalo da ga primimo preko Isaka...... Svaka cast Rodrigao ! Edited Tuesday at 07:17 PM by Saxon01
dr sleep Posted Tuesday at 07:17 PM Posted Tuesday at 07:17 PM Bole oci od olajinke. Al dobro defanzivno je odgovoran...
Kooineeperk Posted Tuesday at 07:18 PM Posted Tuesday at 07:18 PM Just now, Todo said: Olajinka pleše. K'o pijana tetka... Spoiler 1
Shunsuke Nakamura Posted Tuesday at 07:18 PM Posted Tuesday at 07:18 PM Olajinka je zastiđe. Lopta se od njega kao od drveta.
K.Dot Posted Tuesday at 07:18 PM Posted Tuesday at 07:18 PM Olajinka kao ja kad bih probao da igram, trčiš nešto malo, skačeš, sutiraš loptu napred i to je to.
Bejn Posted Tuesday at 07:19 PM Posted Tuesday at 07:19 PM Ove treba samo pritisnuti. Imaju očajnu odbranu.
Saxon01 Posted Tuesday at 07:21 PM Posted Tuesday at 07:21 PM (edited) Posed 37:63 22 minuta nicega... Visi nam gol. Miloje ako ti je ovo bila taktika da cekas kontre i da im das loptu,onda svaka ti cast majstore. Edited Tuesday at 07:23 PM by Saxon01
Small Owl Posted Tuesday at 07:21 PM Posted Tuesday at 07:21 PM Imam loš trip da će Babika umjesto Bukari 2.0 biti Puma 2.0.
Maksim Posted Tuesday at 07:22 PM Posted Tuesday at 07:22 PM Ajde jebote da malo iskuliramo sa ovim startovima koji nam je
K.Dot Posted Tuesday at 07:23 PM Posted Tuesday at 07:23 PM (edited) Krunić i Elšnik ne mogu da drže sredinu, oni konstantno imaju igrača koji neometano prima loptu na 30ak metara od našeg gola. Edited Tuesday at 07:23 PM by K.Dot 2
Nikola Posted Tuesday at 07:23 PM Posted Tuesday at 07:23 PM (edited) Kakav ovo mi fudbal igramo ne zna ni miloje. Možda je taktika da ih sve povredimo Edited Tuesday at 07:24 PM by Nikola
Recommended Posts