Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Ocajan pocetak utakmice, loptu ne mozemo da zadrzimo 5 sekundi. Smuseno, sporo , bezvoljno....Ne sme ovo da se dogadja na Marakani, tu barem moramo da ujedamo od prvog minuta, da pokazemo ko je tata .

Olajinka nema blage veze,koliko je momak propao posle povrede, ocaj. Nit moze da igra napadaca, niti krilo.

Edited by Saxon01
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Komentator na Areni samo Krunic pa Krunic ima zuti karton a ono Veljkovic.

Ja koliko sam ga cuo pricao je posle Veljkovicevog zutog da jedini igrac koji treba da se pazi zutog je Krunic jer bi onda dobio suspenziju za naredno kolo. 

• Like 1
Posted

Ne znam dal smo ikada izasli na teren bez jednog amatera kog poklanjamo protivniku.

Godinama Srnici, Gobeljici, Pankovi, a sad stranci amateri Olanjinke i Milsoni.

Da igramo finale LS, ubacili bi od starta Lucica tipa.

Prosto neverovatno da godinama imamo rezultate i da godinama imamo uljeza u prvih 11.

• Like 2
Posted

Elšnik je minus igrač odavno u timu. Njegove igre prolaze ispod radara. Sporijieg, tromijeg igraca odavno nismo imali. 

Kretanje, otvaranje saigraču, asistencija,  jedna velika nula. Tu se nešto mota, ni ti je u stanju da odigra presing,  da zatvori sredinu, ni ti u napadu nešto može.

Ako ista hoćemo da uradimo, on mora ili na klupu ili da se proda.  

• Like 1
Posted (edited)

Elšnik se kreće kao ranjeni puž...prespor je ćovek

Piter je već priča za sebe

Edited by Thor
Posted (edited)

Posed 37:63

22 minuta nicega...  Visi nam gol.  Miloje ako ti je ovo bila taktika da cekas kontre i da im das loptu,onda svaka ti cast majstore. 

Edited by Saxon01
Posted (edited)

Krunić i Elšnik ne mogu da drže sredinu, oni konstantno imaju igrača koji neometano prima loptu na 30ak metara od našeg gola. 

Edited by K.Dot
  • Like 2