No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, Milko Miller said: Anan otišao i zvanično. Darjan inače potvrdio da Seol ima izlaznu klauzulu. Seol kao da je glavom od početka sezone već u drugom klubu.
Мџе Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 8 hours ago, Ikac said: I ja mislim da bi valjala neka rokada Milson prodaja, a neko sa Babika karakteristikama in, ali ne znam koliko je to realno. Svakako se treba prvo pozabaviti Lučićem, Prucevim, Olajinkom i to iskristalisati. I šta onda raditi kada se protivnik brani na malom prostoru? Tu mnogo više znači Milsonova kontrola lopte i brz prvi korak nego igrač sa velikom prosečnom brzinom. Milson nije bio dobar fit juče na onu formaciju niti se generalno ne snalazi nešto fantastično na desnom krilu ali je dao dva gola u prošloj LŠ protiv dva različita protivnika. On ima kvalitete za Zvezdu i trebalo bi imati takvog igrača u sastavu. 20
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne vidim zašto bi prodavali Milsona? Nepopravljivi smo...Posle jednog lošijeg poluvremena precrtavamo i ćeramo igrače. Kao da je moguće da svaki igrač u svakoj utakmici bude na visokom nivou. 14
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sto se tice Serifa, u retrospektivi kakav bolestan zadnji dan prelaznog roka 2023 (Djiga, Hvang, Serif). Dobili najboljeg stopera, veznog i špica zadnjih 10+ godina istog dana. 17
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kljuc utakmice je ona odbrana Mateusa kod rezultata 1-1 kad je izvadio ono jednom rukom. Da su tada otišli na 2-1 ko zna sta bi bilo. Ivanic je takodje zapao za oko sinoć, u negativnom smislu, jer po pravilu pobeda dosta toga briše. Izuzetno loše fizički stoji. Preslab je u duelima, kondicija na niskom nivou i već do poluvremena kreca da pada . Gomila pogrešnih dodavanja sinoc, nekoliko puta otvara polukontre. Na kraju ga je i izveo oko 70 min.
Sokmeniki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da nam treba bek drigacijih karakteristika od Seola, neko ko je defanzivno bolji i fizicki jaci. Svaka cast Seolu, odlican je igrac ali njega u svakom jacem duelu nose kao da je junior, a na drugoj strani imamo beka koji je isto slabiji defanzivno i koji dosta izlazi visoko. Treba nam i jedan brz stoper jer protiv ekipa koje su brze u tranziciji ne vidim kako Rodrigao i Veljkovic mogu da brane to u kontinuitetu. I ja sam za dolazak jednog lijevog krila jer ocigledno da Radonja ne moze da se dovede u red da igra konstantno bez povrede par mjeseci, tako da bi nam tu isto trebao jedan dobar tehnicar, ne mora biti brz kao Babika, ali da zna da iskreira nesto na malom prostoru. Naravno mora biti i odlazaka a meni su prvi u redu Olajinka, Milson, Glazer i zavisno od ponuda Seol i Elsnik. Serifa ne bih prodavao jedino ako bude bas bas dobra ponuda ili da on izrazi zelju da ode, ako to ne bude slucaj onda bih mu vec sad produzio ugovor i zakljucao na duzi period. 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, Bejn said: E, da nam je da uzajmimo Djigu. Nema šanse, standardan je u Rendžersu.
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pozanto je da nisam fan poslovanja FKCZ pod vođstvom terzća a ova godina je ogolila baš totalno njegov (ne)rad kupuje se i prodaje na kilo, dovoljan je jedan loš meč, jedan dobar meč pa da se neko ili precrta ili proda a dovodi se stihijski i bez logike neke igrače drže u klubu ili odovode samo da bi privukli publiku iako je vidljivo da nemaju kvalitet za evropske utakmice, a određeni broj stranaca se dovodi tek da ima koga posle da oteraju i svale krivicu ako se izgubi Po meni morali su deo ove ekipe da budu i Maksimović i Mimović koji bi igranjem LŠ podigli sebi cenu a i klub bi dobio veće obeštećenje, umesto njih kupujemo mačke u džaku pa ako kliknu dobro je ako podbace jebiga Ekipa se sastavlja za svako kolo kvalifikacija iznova a ako se plasira u LŠ biće barem još 3-4 skupa kapitalca dovedena, uglavnom na popunjenim pozicijama naša ekipa od sinoć je iskusna i puno vredi, odigrala je dobro i ostvarila uspeh ali to ne sme da prikrije nedostatke u radu kluba, mora se to preći na evropsko razmišljanje a ne šibicarenje da dominira
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ide Serif sigurno posle kvala, nisu doveli Arnautovica da greje klupu. Valjalo bi zadrzati makar Duartea. 1
Stara skola Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 hours ago, Nini3112 said: Vidi se ali se vidi i da ga nesto zabole da se muci i trci brale, u 95 minutu je istrcao da spreci njihov napad, od gola do centra da bi stigao, i uspeo da uspori napad. Ne znam kako dodje do zakljucka, a da miu treba vremena treba. Sansa iz bgd i nepotrebno dodavanjke babiki pred kraj. TO se ne radi, i on je toga svestan. Zivnuce jako ovde, da se sklopi par stvari samo. Bice mozda najbolji u zadnjih 5 god karijere 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Мџе said: I šta onda raditi kada se protivnik brani na malom prostoru? Tu mnogo više znači Milsonova kontrola lopte i brz prvi korak nego igrač sa velikom prosečnom brzinom. Milson nije bio dobar fit juče na onu formaciju niti se generalno ne snalazi nešto fantastično na desnom krilu ali je dao dva gola u prošloj LŠ protiv dva različita protivnika. On ima kvalitete za Zvezdu i trebalo bi imati takvog igrača u sastavu. Baš to, svi teraju Milsona a koje bolje krilo imamo od njega?? (Prucev, Olajinka, Lučić)?? Oni su ti koji trebaju da budu prodati. A Milson da ide na levo krilo, da se menja sa Radonjićem (mada su i jedan i drugi bolji za poslednjih 20 min nego kao stateri). Milson kada god je ušao u Lš prošle god imao je učinak i menjao dešavanje na terenu. Ali na pravoj poziciji i dozirana minutaža. Najveći utisak sinoć je levi bek, Jermen, nestvaran ali nestvaran zaista. Već se pisalo onaj šprint, želja u 90min kada je izneo loptu od 16 do 16. Za top lige to je verovatno normalno da se vidi u 90min, ali Zvezda tako spremnog igrača, pritom jako motivisanog odavno nije imala.... Zanima me šta nam nudi Bajo na sredini, juče imao sam utisak da svaka druga lopta je njihova , da smo na svakoj kratki za pola koraka. Znaju Elšnik i Krunić fudbala, ali su baš u 2-3 brzini za evropu. Arnautović, jasno je da je potpuno nespreman, to je i sam rekao, i da nikad nije puno radio na terenu bez lopte, ali trenutno podseća na Ibrahimovića sa 39god u Milanu, vi trčite ja se cimam malo kada primim loptu, jer može mi se...nadam se da je to samo trenutno i da će biti kao što je najavio, kada je na tereni da "gori". I da, jako lep dan posle pobede u evropi⚪🔴 33 minutes ago, Sokmeniki said: Mislim da nam treba bek drigacijih karakteristika od Seola, neko ko je defanzivno bolji i fizicki jaci. Svaka cast Seolu, odlican je igrac ali njega u svakom jacem duelu nose kao da je junior, a na drugoj strani imamo beka koji je isto slabiji defanzivno i koji dosta izlazi visoko. Treba nam i jedan brz stoper jer protiv ekipa koje su brze u tranziciji ne vidim kako Rodrigao i Veljkovic mogu da brane to u kontinuitetu. I ja sam za dolazak jednog lijevog krila jer ocigledno da Radonja ne moze da se dovede u red da igra konstantno bez povrede par mjeseci, tako da bi nam tu isto trebao jedan dobar tehnicar, ne mora biti brz kao Babika, ali da zna da iskreira nesto na malom prostoru. Naravno mora biti i odlazaka a meni su prvi u redu Olajinka, Milson, Glazer i zavisno od ponuda Seol i Elsnik. Serifa ne bih prodavao jedino ako bude bas bas dobra ponuda ili da on izrazi zelju da ode, ako to ne bude slucaj onda bih mu vec sad produzio ugovor i zakljucao na duzi period. Već imamo takvog-Milson. 2
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Stara skola said: brale, u 95 minutu je istrcao da spreci njihov napad, od gola do centra da bi stigao, i uspeo da uspori napad. Ne znam kako dodje do zakljucka, a da miu treba vremena treba. Sansa iz bgd i nepotrebno dodavanjke babiki pred kraj. TO se ne radi, i on je toga svestan. Zivnuce jako ovde, da se sklopi par stvari samo. Bice mozda najbolji u zadnjih 5 god karijere Zaista bi voleo ali mi deluje da ga nista na terenu ne zanima
Sokmeniki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Todo said: Baš to, svi teraju Milsona a koje bolje krilo imamo od njega?? (Prucev, Olajinka, Lučić)?? Oni su ti koji trebaju da budu prodati. A Milson da ide na levo krilo, da se menja sa Radonjićem (mada su i jedan i drugi bolji za poslednjih 20 min nego kao stateri). Milson kada god je ušao u Lš prošle god imao je učinak i menjao dešavanje na terenu. Ali na pravoj poziciji i dozirana minutaža. Najveći utisak sinoć je levi bek, Jermen, nestvaran ali nestvaran zaista. Već se pisalo onaj šprint, želja u 90min kada je izneo loptu od 16 do 16. Za top lige to je verovatno normalno da se vidi u 90min, ali Zvezda tako spremnog igrača, pritom jako motivisanog odavno nije imala.... Zanima me šta nam nudi Bajo na sredini, juče imao sam utisak da svaka druga lopta je njihova , da smo na svakoj kratki za pola koraka. Znaju Elšnik i Krunić fudbala, ali su baš u 2-3 brzini za evropu. Arnautović, jasno je da je potpuno nespreman, to je i sam rekao, i da nikad nije puno radio na terenu bez lopte, ali trenutno podseća na Ibrahimovića sa 39god u Milanu, vi trčite ja se cimam malo kada primim loptu, jer može mi se...nadam se da je to samo trenutno i da će biti kao što je najavio, kada je na tereni da "gori". I da, jako lep dan posle pobede u evropi⚪🔴 Već imamo takvog-Milson. Milson moze samo kuci igrati, na strani i u jacim utakmicama ce izgledati kao sinoc. Preplasen, ne prilazi po loptu, kad je dobije odbija mu se od noge, jedan uspjesan dribling je imao i iznudio korner ostalo nista. Lijen u odbrani, ne pomaze, pustio covjeka da mu centrira pored njega nije ni nogu podigao. Sto je najgore uopste nije ni brz, ne koze nikog pretrcati 1 na 1, nema start nema dribling ma nema nista. Ali zato protiv Linkolna igra Jogu Bonito i izivljava se na nejaci, u ozbiljnim utakmicama nikakav faktor nije vec je jedan ozbiljan minus.
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Treba Kostova isforsirati. Ima prostora tu u sredini da dobije sansu sa klupe, cak i u Evropi. Za Superligu mi je no brainer da je prvi bonus. Na talasu Maksimovica, treba isforsirati jos jednog klinca iz nase skole, a ovaj je daleko najzanimljiviji. Sljivica su trebali da prodaju, kao i Lekovica. Ocigledno se nece naigrati, ali ok, verovatno je ostao zbog bonusa.
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Neki kao da prvi put gledaju Arnautovica, taj bi se setao po terenu da mu zivot zavisi od utakmice. To je on, to mu je nacin igre, sigurno ga nece menjati u 37. godini. Njegovi kvaliteti dolaze do izrazaja kad mu je lopta u nogama, tad se vide rutina i klasa. Jak je i u duel igri, ume da zadrzi igraca na ledjima i perfektno odlozi loptu. Ali presing i trcanje sigurno necemo gledati i to nije stvar motivacije, vec prosto ne postoji u njegovom repertoaru... 1
Gilmour Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 55 minutes ago, Sokmeniki said: Mislim da nam treba bek drigacijih karakteristika od Seola, neko ko je defanzivno bolji i fizicki jaci. Svaka cast Seolu, odlican je igrac ali njega u svakom jacem duelu nose kao da je junior, a na drugoj strani imamo beka koji je isto slabiji defanzivno i koji dosta izlazi visoko. Treba nam i jedan brz stoper jer protiv ekipa koje su brze u tranziciji ne vidim kako Rodrigao i Veljkovic mogu da brane to u kontinuitetu. I ja sam za dolazak jednog lijevog krila jer ocigledno da Radonja ne moze da se dovede u red da igra konstantno bez povrede par mjeseci, tako da bi nam tu isto trebao jedan dobar tehnicar, ne mora biti brz kao Babika, ali da zna da iskreira nesto na malom prostoru. Naravno mora biti i odlazaka a meni su prvi u redu Olajinka, Milson, Glazer i zavisno od ponuda Seol i Elsnik. Serifa ne bih prodavao jedino ako bude bas bas dobra ponuda ili da on izrazi zelju da ode, ako to ne bude slucaj onda bih mu vec sad produzio ugovor i zakljucao na duzi period. Jesi probao da navijas za PSG ili City? 1
Sokmeniki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Gilmour said: Jesi probao da navijas za PSG ili City? Ovo sam mislio u idealnom slucaju kada bi se plasirali u LS. Ti mislis da u slucaju plasmana necemo dovesti 2-3 igraca ekstra kvaliteta?
Stara skola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ja se samo nadam da mnogo gresim u proceni. onaj Batica Babika sinoc Donese nam korner iz kojeg dadosmo gol. Vidi se da je brz, zakiva. Ali brate posvadjan je sa loptom. Kratka odigravanja su mu bila bas kriticna i rizicna Na nivou amatera, nadajmo se da je malo trema, nov klub, nezna sta da ocekuje, ne razume trenera i sta se trazi od njega itd. Mnogo vih voleo da gresim. Mnogo Ali zato Bruno, kako je dosao necujno, kakav momak, ima sve. Top tehniku, ok brzinu, ali zavrsnica mu je nevidjena. Mrsko mi da gledam godiste koje je, ako ima vremena pojavice se u velikom klubu Mark my words 🙂 Edited 2 hours ago by Stara skola
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Nema šanse, standardan je u Rendžersu. Čitam komentre juče, lik bukvalno piše "Ne znam na koju foru je ovakav igrač došao kod nas". Sledeći piše "Ovo je najbolji CB kojeg smo imali u zadnjoj/zadnjim decenijama". Ono, ljudi oduševljeni, odigrao kod njih svega par utakmica. 8
Jeremija123 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakve ste sve jezive komentare pisali o igračima i treneru juče, a sada se vi isti sladite pobedom. Nije vas sramota? 7
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Small Owl said: Čitam komentre juče, lik bukvalno piše "Ne znam na koju foru je ovakav igrač došao kod nas". Sledeći piše "Ovo je najbolji CB kojeg smo imali u zadnjoj/zadnjim decenijama". Ono, ljudi oduševljeni, odigrao kod njih svega par utakmica. Da da, Djiga im je postao miljenik posle nekoliko utakmica.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 7 minutes ago, Jeremija123 said: Kakve ste sve jezive komentare pisali o igračima i treneru juče, a sada se vi isti sladite pobedom. Nije vas sramota? Evo ja ću još jednom da napišem komentar. Trener nam je ćaci i može da mi bude rod rođeni i da ima uspehe sa klubom koliko hoće, gadost koju mi stvara svaki put kad ga vidim i još gore čujem, nema mernu jedinicu. I ekipa mu igra užasan fudbal. Rezultate pravi ali i dalje krvare oči. Da imamo trenera na klupi sa ovim rosterom bi ne samo imali rezultate već bi bila i milina gledati taj fudbal. Pobeda mi je draga jer volim klub i ti momci ne biraju i nisu krivi što imaju ćaci trenera i vrhovnog ćaci generalnog direktora. Edited 1 hour ago by Čočo 5 1
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 56 minutes ago, Sokmeniki said: Milson moze samo kuci igrati, na strani i u jacim utakmicama ce izgledati kao sinoc. Preplasen, ne prilazi po loptu, kad je dobije odbija mu se od noge, jedan uspjesan dribling je imao i iznudio korner ostalo nista. Lijen u odbrani, ne pomaze, pustio covjeka da mu centrira pored njega nije ni nogu podigao. Sto je najgore uopste nije ni brz, ne koze nikog pretrcati 1 na 1, nema start nema dribling ma nema nista. Ali zato protiv Linkolna igra Jogu Bonito i izivljava se na nejaci, u ozbiljnim utakmicama nikakav faktor nije vec je jedan ozbiljan minus. Dao gol Barsi i Benfiki u LŠ, i to jako lepe golove. Vreme provedeno u igri u LŠ i učinak, jako dobra statistika. Ali neka bude samo Lincoln. Bolje igra kući, uostalom kao i ceo tim (Zvezda je klasična domaćica). Da li ima dosta mana, apsolutno. Rekao sam samo da trenutno nemamo bolje LEVO krilo (njega guraju desno), i da ima puno igrača pre njega koji ne prave razliku na krilu ni u našoj ligi.
Azazelkg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Čočo said: Evo ja ću još jednom da napišem komentar. Trener nam je ćaci i može da mi bude rod rođeni i da ima uspehe sa klubom koliko hoće, gadost koju mi stvara svaki put kad ga vidim i još gore čujem, nema mernu jedinicu. I ekipa mu igra užasan fudbal. Rezultate pravi ali i dalje krvare oči. Da imamo trenera na klupi sa ovim rosterom bi ne samo imali rezultate već bi bila i milina gledati taj fudbal. Pobeda mi je draga jer volim klub i ti momci ne biraju i nisu krivi što imaju ćaci trenera i vrhovnog ćaci generalnog direktora. Dakle da je trener (ne)ćaci, juče bi bilo minimum 5:1. Sigurno ne bi Leh imao dominaciju sveukupno 10-15 minuta. Pošto se to samo i isključivo desilo jer nam je trener ćaci 👍.... 2
Recommended Posts