Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, suptil said:

Kraj kvalifikacija je za 15 dana:lol_2:

Mi imamo rok da prijavimo igrače do drugog septembra za Evropu, tako da još imamo mesec dana. Ne moramo da spremamo ni mnogo pozicija, najrealnije je da idu Seol i Serif. Ako Duarte ne ide, tu moramo samo da imamo spremnu zamenu na desnom beku (inače Korejanci pišu da smo već pikirali sledećeg Korejanca kao zamenu za Seola). 

Posted
11 minutes ago, Milko Miller said:

inače Korejanci pišu da smo već pikirali sledećeg Korejanca kao zamenu za Seola

Jel' su rekli kog? Tipujem da je Jae-won Hwang, on mi deluje najozbiljnije i najperspektivnije.

• Like 1
Posted

Milojevic je stvarno doktorirao kvalifikacione utakmice , impozantan skor ima. Vece za uzivanje, u Beogradu ne odradjivati posao vec ih opet dobiti zbog koeficijenta pa da se spremamo za poslednje kolo. Bice ovo bombon ekipa kada se uigraju Arnautovic, Badjo i Babika

• Like 4
Posted

Nama ustvari najviše fali jedan konkretniji veznjak. Ne mora ni da bude neki vrhunski kvalitet. Samo nešto da razbije ovo sivilo koje trenutno imamo tu. 

Za Milsona se ponavljam kao pokvarena ploča. Ali otkako je potpisan, govorim da čovek ne može na LŠ nivo da igra to krilo uz out liniju jer tamo ne pravi višak. Kad ga več ne gurnu na 10, puno više smisla bi imalo da igra na levoj strani. Jer se tamo Tikizijan često ponavalja, što bi njemu odgovaralo jer bi igrao više unutra i u read & react situacijama u kojima se snalazi bolje nego 1 na 1 po krilu.

• Like 9
Posted

Kako prenosi norveški „Nettavisen„, Zvezda je „naciljala“ nigerijskog štopera po imenu Frenklin Tebo Učena.

Prema ovom izvoru, obeštećenje za Učenu je 30 miliona norveških kruna, tj. 2,6 miliona evra.

Posted

Iako je Liga šampiona primarni cilj, pre svega sa finansijske strane, jako zanimljivo bi bilo da uđemo u Ligu Evrope, pogotovu sa ovako kvalitetnim timom.

Mislim da bi ostavili baš dobar utisak.

• Love 1
Posted
1 hour ago, Prijatelj Mitar said:

Ono sto je pozitivno je da smo dobrano rascistili redove, ne pamtim da smo imali (uslovno receno jer je to pozitivno) manje igraca u rotaciji i na treninzima. Ja navijam za 2-3 odlaska (Lekovic, Olanjinka...) i jos 2 nova igraca (upravo stopera i levokrilog, ukoliko se situacija sa Radonjicem ne sredi) koji moraju da donesu kvalitet vise u odnosu na ovo sto imamo. Prosto cekaju nas azdaje u LS a mi imamo para, nema vise izgovora. Navijao bih i za jos jednog veznog, ali neko odgovoran misli da je rotacija Elsnik-Krunic-Badjo-Sljivic dovoljna za Evropu. 

Šljivić večeras nije bio u 23 igrača, a jesu Kostov, pa i Lučić. Mislim da on to što je igrao početkom sezone je da popunjava bonus poziciju i Milojević očito ne računa ozbiljno na njega. Za njega je pozajmica možda najbolja opcija, pominjala se i neka prodaja početkom prelaznog roka.

I ja mislim da bi valjala neka rokada Milson prodaja, a neko sa Babika karakteristikama in, ali ne znam koliko je to realno. Svakako se treba prvo pozabaviti Lučićem, Prucevim, Olajinkom i to iskristalisati.

Mateus se dokazao već tako da bih rekao da je odlazak Glazera realan dosta. On, Lučić i Prucev, rekao bih između 3-4 miliona, možda još neki bonusi i procenti, tako da opet kažem ne vidim gde je žurba sa malim Stojkovićem.

• Like 2
Posted

Samo ako mogu pojedinci da sacekaju sa pljuvanjem sledeci put, ovako ispadate smesni i bezobrazni.

I pored ne preterano ubedljive igre, jako dobar rezultat.

Treba to svakako odbraniti na Marakani, idealno povecati koeficijent novom pobedom.

• Like 5
Posted

Rodrigao će biti odličan kad se budemo usko branili. Dobro se postavlja i ima gabarite da dominira u vazduhu. U maniru većine Brazilaca voli da bude nonštalantan i da traži rešenja sa loptom, rijetko se kad odlučuje da ispuca loptu. Biče problema sa njim kad ostane otvoren teren ali meni se on generalno igrački dopada i mislim da je veliko pojačanje. 

• Like 4
Posted
7 hours ago, Brajant Danston said:

Iako je Liga šampiona primarni cilj, pre svega sa finansijske strane, jako zanimljivo bi bilo da uđemo u Ligu Evrope, pogotovu sa ovako kvalitetnim timom.

Pa hajde da to uradimo kroz LŠ! 🙂

Posted
9 hours ago, Nini3112 said:

Ali Duarte kakav igrac,bruka dobar i bas ga mnogo gotivim izgleda mi kao dobar tip

A u komentarima tamo citao kako ga treba prodati i ko ga gura... Drago mi je da je bas zapusio svima usta,

Btw mi smo se resetovali u IIp a pomoglo je i onaj userski gol(ko kaze da nije jbg) i onda smo uzeli kontrolu utakmice sve do zadnjih 10 minuta kada su opet igraci Leha poceli da prete...

• Like 1
Posted

Od mnogobrojnih pozitivnih utisaka za mene je glavni, i to ne samo od sinoć nego od početka sezone, taj što napokon imamo BEKA. Nakon veselog Rodića koji u 30. minutu bori se za vazduh i isteže se jer ima problem s grčevima, svaku utakmicu bez izuzetka, sad konačno imamo igrača koji je spreman k'o zmaj i može trčati 3 dana bez prestanka. 

Jeste da malo kuburi na taktičkom planu, ali za sad bez dileme najjači utisak.  🤷‍♀️

• Like 10
Posted

Dobro pripremljen mec sinoc od strane pedatnog strucnjaka, covek za ove plejof faze protiv rivala koji nisu jaci od Zvezde ume da sagleda stvari iz pravog ugla i definitivno njegov stab radi dobar posao.

Uz pad u igri koji se desio u 2.delu 1.pol, bilo je zaista i pozitivnih stvari tokom ostatka meca, ekipa se dobro kretala, Duarte i Serif svako na svoj nacin mnogo su doprineli napred, defanzivno smo uz par gresaka po bokovima stajali sasvim ok.

Krunic pokazao kvalitet, kvario je njihovu igru, ali uvek bio i napred, na kraju dao je momak i 2 gola i nadam se da ce ovakva forma nastaviti da traje.

Leh je slabiji od nas i treba ih odraditi i na Marakani, za 4.kolo ne bih voleo Dinamo prevashodno zbog politicke pozadine i toga sto bi jedan ukrajinski klub imao sansu da dodje do Ls, pa verujem da nam ni sudjenje ne bi bilo "naklonjeno"... sinoc je npr Nemac odsudio odlicno, izuzev onog preskakanja kartona kada je u 1.pol fauliran Jermen.

• Like 1
Posted
8 hours ago, Brajant Danston said:

Kad bi kojim slucajem usli u LE, prodao bi Terza za dva dana i Arnautovica

Posted
9 hours ago, Kosjan Willavić said:

Milojevic je stvarno doktorirao kvalifikacione utakmice , impozantan skor ima. Vece za uzivanje, u Beogradu ne odradjivati posao vec ih opet dobiti zbog koeficijenta pa da se spremamo za poslednje kolo. Bice ovo bombon ekipa kada se uigraju Arnautovic, Badjo i Babika

Не могу да верујем да неко пљује Милојевића, он је синоним за Звездине успехе у Европи, када се погледа тај низ без пораза у квалификацијама не знам да ли постоји неко ко је то успео, не код нас, него у било којем клубу. Да то није уопште лако видели смо кад нас је водио Станковић па и Бахар би можда лоше прошао да није тада била ЛШ обезбеђена директно преко титуле у лиги, стварно је срамота за било којег навијача да вређа Милоја а да човек није уопште заслужио, нема ниједну мрљу у било којем мандату. Победио 0:4 на ЈНА, што не знам да ли је некоме успело у последњих 30+ година и више.. 

И да буде јасно, ово што ради да изгледа као лагано смо добили Лех, да се сад прича ма то је лоша екипа, то уопште није лако јер треба припремити екипу макар имали све звезде светског фудбала у екипи, свака ситница и детаљ, људи су припремили све увежбали и добили јаког противника на страни, треба честита на томе! 

• Like 7
Posted

Trener Leha:

Da budem potpuno iskren, danas smo igrali protiv ekipe koja je nivo iznad ekipa sa kojima se obično susrećemo u poljskoj ligi. Imali smo dobar period u prvom poluvremenu i tada smo igrali najbolje, ali kada igramo protiv ovakvog protivnika, moramo da održimo isti nivo koji smo imali na kraju prvog poluvremena. Ne želim da kažem da smo igrali loše, ali protivnik je bio bolji

• Love 1