Bax Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ma u tom dvomeču neće biti dozvoljeni gostujući navijači, isto kao i Partizanu sad.
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ostaje nada da ce Pafos da prodje inace ce ovi maloumnici napraviti medjunarodni incident sa zastavom preko celog severa na kojoj Putin na tenku gazi Zelenskog 2 2 1
Drug Crni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Мџе said: https://nova.rs/sport/fudbal/lazar-jovanovic-baka-prase-crvena-zvezda-dzip/ Ovo je pre svega jedna potpuna nesmotrenost jer je ugrozio i sebe i druge učesnike u saobraćaju. Mladost-ludost, što se kaže. Ako nije imao ispade na treninzima, sa saigračima i trenerima, ako je normalno trenirao..onda se preko ovakvih stvari prelazi. Tu su na prvom mestu roditelji, a onda i ljudi u klubu da obave razgovore. Kažem, ja sam mislio da je dečko sklon incidentima.
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, NMX said: Ostaje nada da ce Pafos da prodje inace ce ovi maloumnici napraviti medjunarodni incident sa zastavom preko celog severa na kojoj Putin na tenku gazi Zelenskog Ma nece. Terza ce to da podmaze da ne prave sranja, odlicno zna kolika lova je u igri. Uostalom, isti takvi maloumnici su na jugu, pa nije bilo incidenata na mecu komsija s Oleksandrijom. 1
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Uopste nije iskljuceno da ce Pafos da prodje, tu su negde. Ako mi i Dinamo prodjemo, tu cemo videti ozbiljnost kluba sto se organizicije tice.
Todo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Očekivano, nama se na žrebu uvek zalomi neka zlatna sredina, tako i sada Dinamo K, ako prodje Kiprane. Ljudi nisu bauk, ali po transfer marketu vrede više od nas, ma koliko on nije preterano relevantan. Prednost nemaju domaći teren, problem što nema šanse da ne bude neke prozivke na račun Rusija/Ukrajina ma koliko Terza podmazao, ovo je zicer za njih. Eto posle 25 god potencijalni meč sa njima, onih 1-1 iz Bg, kada ni ona generacija nije mogla do LŠ( Bošković, Drula, Pjano...)
СтелаРоса Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dinamo je pre godinu dana spakovao komsijama 9 golova u dvomecu, izbacio Rangers i ispao od Salzburga u plej ofu, a prvenstvo su zavrsili bez poraza. Nisu imali bitnije promene tokom ovog prelaznog roka ako se ne varam. Bice pravi izazov izbaciti ih, naravno ako i mi i oni prodjemo u plej of. 1
KCRivers Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Znaci Radonja sigurno propusta dvomec sa poljacima? Citam da je i Arnautovic rovit? 1
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Za LE smo bili bas kurate srece, ubedljivo najjaci protivnik - Genk. 2
Small Owl Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sve u svemu, ako izgubimo od Leha, biće pogubno po nas. Spremiti se za ovo maksimalno a poslije šta i kako bude. I Dinamo i Genk su baš ozbiljni protivnici. 3
Bad Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 23 minutes ago, СтелаРоса said: Dinamo je pre godinu dana spakovao komsijama 9 golova u dvomecu, izbacio Rangers i ispao od Salzburga u plej ofu, a prvenstvo su zavrsili bez poraza. Nisu imali bitnije promene tokom ovog prelaznog roka ako se ne varam. Bice pravi izazov izbaciti ih, naravno ako i mi i oni prodjemo u plej of. U Ligi Evrope su bili medju najlošijim ekipama.
Pero_Cameron Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kaki kurac Leh, Genk i Dinamo, sve su to rivali po meri, od kojih smo od svakog kvalitetniji. Da igramo LE i izvučemo ovakve ekipe iz prvog šešira udarali bi se nogom u guzicu. 3
СамоТи3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Динамо вреди 92 милиона по трснсфермаркету, а нпр Генк 150 милиона, мало ми је ово нереално али говори о томе колико нисмо имали среће на жребу. Боље је што играмо на крају против најјачих него да нас избаце нпр Штурм или слабији противници. Биће занимљиво и против Леха, али и у следећем двомечу, имамо шансе.
The_Big_S Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mi ako ne možemo da prođemo Dinamo Kijev ne treba ni da igramo Ligu Šampiona! Prosto.... 7
Amigo21 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Treba mi prvo Leh da izbacimo pa otom potom. Pitanje je da li ce i Dinamo da izbaci Pafos. Realno ne bi trebalo da imamo na terenu problem sa Dinamom. Prvaci Ukrajne jesu bili, ali bili ove godine ce Sahtjor da se proseta do titule videcete i sami. Takodje igrali jesu dobro protiv Partizana i Rendzersa ali su u LE bili katastrofa ne znam ni da li su jedan bod uzeli. Otom potom ali ne vidim cemu strah od Dinama sto se tice terena.
Milko Miller Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, The_Big_S said: Mi ako ne možemo da prođemo Dinamo Kijev ne treba ni da igramo Ligu Šampiona! Prosto.... U dvomecu sve moze da se desi. Mi smo prosli Salcburg, a oni bili za klasu bolji. Da li smo za Ligu Sampiona ili ne, mozemo samo videti ako igramo to takmicenje.
Prijatelj Mitar Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Staro dobro srpsko "nece valjda" je omiljeni modus operandi ove uprave. Da su za pare koje su zaradjene od Evrope i transfera (a to se vec meri stotinama miliona evra) dovedena prava pojacanja a ne roviti penzioneri, Dinamo i Genk bi bili luk i voda. E sad da vidimo sta ce uraditi pedantni strucnjak i njegovo pakovanje rovitih jaja. 1 1 1 1
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jovic u Atini za 2.5 miliona po sezoni. Dakle imali smo lovu za njega izabrali Arnautovica.
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, suptil said: Jovic u Atini za 2.5 miliona po sezoni. Dakle imali smo lovu za njega izabrali Arnautovica. + 6 miliona obestecenje.
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, fradler said: + 6 miliona obestecenje. Mislis da nismo mogli da ispariramo?
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 minutes ago, suptil said: Mislis da nismo mogli da ispariramo? Pa mogli smo, ali nije bas ista lova kao Arnautovic, kostao bi nas 3-4 puta vise.
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, fradler said: Pa mogli smo, ali nije bas ista lova kao Arnautovic, kostao bi nas 3-4 puta vise. Poenta je da ako imamo za obestecenje za Babika 4 miliona nasla bi se jos dva za Jovica.
Todo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, fradler said: Pa mogli smo, ali nije bas ista lova kao Arnautovic, kostao bi nas 3-4 puta vise. Ali i mladji 8 godina. A verovatno bi ga prepodali za 2 sezone jer bi u našoj ligi sabio 30 golova po sezoni. Ali mislim da nije ni razmišljao o Srbiji.
Recommended Posts