Stara skola Posted yesterday at 01:29 PM Posted yesterday at 01:29 PM LoL Stvarno smo mi cigani najjaci, kakva nagadjanja 😛 Mozda je i Darko, voleo je skorpije kad je bio mali 😄 3
Bad Posted yesterday at 02:20 PM Posted yesterday at 02:20 PM Jes ovaj Bajo, očekivano, pre jadna bi bila ovo najava da je Tadić
Jeremija123 Posted yesterday at 02:25 PM Posted yesterday at 02:25 PM 3 minutes ago, Bad said: Jes ovaj Bajo, očekivano, pre jadna bi bila ovo najava da je Tadić Zamisli najaviš Tadića nekom ChatGPT škorpijom. Pocepao bi ugovor momentalno. 1
No name Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sve ovo nekako deluje lepo. Dosta smo prodali igrača i to za lepe pare, a lepo se ulozilo... Ono što je bilo vidljivo golim okom da škripi u timu u klubu su se potrudili da to saniraju . Ova dva momka što su došla su pre svega fizički moćni igrači u naponu snage, i to je ono što nam je trebalo. Brzina. Konstitucijom deluju moćno, I spremno za visok tempo igre. Sad po krilima imaćemo brzinu u vidu Radonjica I ovog momka iz Tuluza. Bajo će dati čvrstinu na sredini, a po onome što sam video , on je neuporedivo brzi od Krunica I Elsnika, tako da ćemo i tu imati prednost. Bekovi su odlicni. Stoperi OK. Veljković skroz korektan, a Rodrigao vidi se da ima iskustva i da se na isto oslanja, a takodje je jasno da nema kondicije i da fizičko nije dobro. Veljko se solidno pokazao, ali on će biti izlazni transfer i igrač bonus za JSL.
Ikac Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 hours ago, fradler said: Neki od poslednjih komentara o Babicki sa Tuluzuvog foruma. Opsti konsenzus je da je prodaja za 4 miliona dobar potez, iako igrac ima odredjene kvalitete - odlican mentalitet, unosi energiju i daje sve od sebe, fizicko-atletski mocan cak i na nivou Lige 1, brz i prodoran, lako ulazi sanse. Mane su sto je los tehnicar i ocajan realizator, slab pregled igre, ima los centarsut i nema osecaj za pas. U sustini, kao da citam komentare o Bukariju... Au brate. Ovaj kvalitet da lako ulazi u šanse nema previše smisla ako je očajan realizator. Znači nema pregled igre i osećaj za pas, centaršut i šut, ali osim toga je super, trči i trudi se. K'o lika za termin da tražimo. A opet, u SL možda proradi i moguće da će većinu transfera pokriti prodaje Pruceva i Lučića.
Igor_ Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Godinama pljujem rad Terzica i uprave, i evo javno da kazem, odradili su odlican posao u ovom prelaznom roku. Videcemo ste ce do kraja roka da urade. 4
bosMan_jr Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Igor_ said: Godinama pljujem rad Terzica i uprave, i evo javno da kazem, odradili su odlican posao u ovom prelaznom roku. Videcemo ste ce do kraja roka da urade. Treba odmah dovesti atletski mocnog stopera uz Tadica koji je zavrsen. Zatim raditi na jos 4,5 odlazaka, i onda mirno docekati zavrsetak kvalifikacija i, nakon plasmana u LS (ako do toga dodje) rastereceno dodati ekstra kvalitet ako se ukaze sansa. Ako ne gurati sa navedenim. 7
Igor_ Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 minutes ago, bosMan_jr said: Treba odmah dovesti atletski mocnog stopera uz Tadica koji je zavrsen. Zatim raditi na jos 4,5 odlazaka, i onda mirno docekati zavrsetak kvalifikacija i, nakon plasmana u LS (ako do toga dodje) rastereceno dodati ekstra kvalitet ako se ukaze sansa. Ako ne gurati sa navedenim. Ja se najvise plasim da ce prodati Seola. 4
Čočo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ako dođe Tadić, obaramo sve rekorde u prodaji dresova. A njega će ostaviti i predstaviti za kraj prelaznog roka.
Small Owl Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 30 minutes ago, bosMan_jr said: Treba odmah dovesti atletski mocnog stopera uz Tadica koji je zavrsen. Zatim raditi na jos 4,5 odlazaka, i onda mirno docekati zavrsetak kvalifikacija i, nakon plasmana u LS (ako do toga dodje) rastereceno dodati ekstra kvalitet ako se ukaze sansa. Ako ne gurati sa navedenim. Za Tadića kontaš na osnovu svega proč̣itanog na netu ili ima neka pouzdana inside info (naglasak na pouzdana)?
Prijatelj Mitar Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Malo nam za sriću triba, ili što bi se reklo: Kad nema mlade, može da prođe i Babička.
Kooineeperk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 9 hours ago, zemljoradnik said: Ako prođemo Leh, koliko još ima prepreka do grupne faze LŠ? 9 hours ago, СтелаРоса said: Nakon Leha ide plej of koji je poslednja prepreka do grupne faze LS, a tamo su nam potencijalni protivnici: Bazel Sturm Karabag/Skendija Slovan Bratislava/Kairat Dinamo Kijev/Pafos Ne postoji grupna faza LS. ok, sam cu da izadjem 🙂 1
Small Owl Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago E'o pišu da ovaj neki igrač Leha Alfonso, MC, ode u S.Arabiju. On im je jedan od 2 najbolja igrača i neće igrati protiv nas. Dao 13 golova prosle sezone. Dobar neki čovjek.
bosMan_jr Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 36 minutes ago, Small Owl said: E'o pišu da ovaj neki igrač Leha Alfonso, MC, ode u S.Arabiju. On im je jedan od 2 najbolja igrača i neće igrati protiv nas. Dao 13 golova prosle sezone. Dobar neki čovjek. Imaju Portugalca Alfonsa Souzu, realno to im je najbolji igrac po kvalitetu. Ako on ide to nije losa vest za nas. Sto se tice Tadica, nemam info, zdrav razum mi kaze da bi on presekao jasno i zvanicno ovo do sada, da ne zeli da dodje. Jeste egocentrik, ali ima savetnike oko sebe koji znaju kakvi su navijaci ovde, i nema potrebe da se valja u nekom blatu ako nema nameru da dolazi. Uljudno bi se zahvalio, a menadzer bi uljudno tu vest prosledio gde treba da se objavi i time bi se stavila tacka na vreme. Ovako verujem da je nas. Takodje sam zadovoljan sa 2 fizikalca na DM i RW, od Badjoa ocekujem puno, i na terenu i u kasi, a i Shaviju je vreme da okrene karijeru, ima fiziku i znanje, do njega je sada (i trenera). Nadam se jos jednom fizikalcu na stoperu, treba pokriti sve nase umetnike. 4 hours ago, Igor_ said: Ja se najvise plasim da ce prodati Seola. Ako ga prodaju, dolazi desni bek. Mada bih ja voleo da ostane. Imamo jos materijala za prodaju, a vec smo prihodovali rekordno. 1
Мџе Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago 1 hour ago, bosMan_jr said: Jeste egocentrik, ali ima savetnike oko sebe koji znaju kakvi su navijaci ovde, i nema potrebe da se valja u nekom blatu ako nema nameru da dolazi. Brate, čovek dolazi iz Turske, zemlje gde su navijači mnogo gori. Koji pritisak on može da oseća kada nema ni 10 hiljada ljudi na tribinama, sigurno ne čita komentare na internetu. Ima 36 godina, bio kapiten Ajaksa, reprezentacije, igrao u Engleskoj, Turskoj itd. Šta tu njega u Zvezdi može da iznenadi? Ništa, verovatno vaga ili čeka Bliski Istok kao logičan korak posle Turske.
tsva Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mislim da ce Tadic da saceka da vidi je li se izborila LS
Milko Miller Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Imacemo mali problem sa strancima za Superligu. Trenutno ih imamo devet (Rodrigao, Sandoval, Tiknizjan, Anan, Seol, Badzo, Olajinka, Babicka, Serif), dozvoljeno je cetiri. Anan je vec na izlaznim vratima, Sandoval ne bi igrao ni da je Srbin, ali sedam i dalje nije mali broj. Najocigledniji visak je Olajinka.
Guru Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 54 minutes ago, Milko Miller said: Imacemo mali problem sa strancima za Superligu. Trenutno ih imamo devet (Rodrigao, Sandoval, Tiknizjan, Anan, Seol, Badzo, Olajinka, Babicka, Serif), dozvoljeno je cetiri. Anan je vec na izlaznim vratima, Sandoval ne bi igrao ni da je Srbin, ali sedam i dalje nije mali broj. Najocigledniji visak je Olajinka. Nakon dolaska Arnautovića bih rekao da je izvesna prodaja Šerifa i/ili Duartea, a pošto potonji ima i portugalski pasoš logičnije je njega zadržati... Sandoval na pozajmicu, Anan i Olajinka prodaja i onda ostajemo na petorici od kojih četvorica mogu istovremeno da budu na terenu, što je već skroz ok. 3
Ikac Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Guru said: Nakon dolaska Arnautovića bih rekao da je izvesna prodaja Šerifa i/ili Duartea, a pošto potonji ima i portugalski pasoš logičnije je njega zadržati... Sandoval na pozajmicu, Anan i Olajinka prodaja i onda ostajemo na petorici od kojih četvorica mogu istovremeno da budu na terenu, što je već skroz ok. Šerif je u poslednjoj godini ugovora, kao i Glazer, Olajinka, Prucev, Radonjić i Katai. Lučić je valjda produžio. Mislim da Šerif ide do kraja prelaznog roka. Ne znam koliko je realan odlazak Olajinke sada zbog te povrede, svakako nije trenutno u ozbiljnijim planovima. Prodaja Seola ili dolazak drugog igrača umesto Babike bi otklonio maltene sve probleme: Rodrigao, Tiknizjan i Badžo su ostala 3.
Small Owl Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 hours ago, bosMan_jr said: Imaju Portugalca Alfonsa Souzu, realno to im je najbolji igrac po kvalitetu. Ako on ide to nije losa vest za nas. Sto se tice Tadica, nemam info, zdrav razum mi kaze da bi on presekao jasno i zvanicno ovo do sada, da ne zeli da dodje. Jeste egocentrik, ali ima savetnike oko sebe koji znaju kakvi su navijaci ovde, i nema potrebe da se valja u nekom blatu ako nema nameru da dolazi. Uljudno bi se zahvalio, a menadzer bi uljudno tu vest prosledio gde treba da se objavi i time bi se stavila tacka na vreme. Ovako verujem da je nas. Takodje sam zadovoljan sa 2 fizikalca na DM i RW, od Badjoa ocekujem puno, i na terenu i u kasi, a i Shaviju je vreme da okrene karijeru, ima fiziku i znanje, do njega je sada (i trenera). Nadam se jos jednom fizikalcu na stoperu, treba pokriti sve nase umetnike. Ako ga prodaju, dolazi desni bek. Mada bih ja voleo da ostane. Imamo jos materijala za prodaju, a vec smo prihodovali rekordno. Da, na Souzu sam mislio. To je odličan splet okolnosti za nas. Za Tadića pitam jer je od priče da je potpisao, priča došla na onu isti od neki dan, da je dobio ponudu, da je izvjesno, vjerovatno, ovo, ono..ali ništa više od toga. On mi i dalje zvuči nerealno pa sam se nadao da ćeš reći "da imaš druga koji je dobar sa čovjekom koji radi u klubu" (ili nešto slično :) ). Hvala na odg druže.
marmaras79 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Milko Miller said: Imacemo mali problem sa strancima za Superligu. Trenutno ih imamo devet (Rodrigao, Sandoval, Tiknizjan, Anan, Seol, Badzo, Olajinka, Babicka, Serif), dozvoljeno je cetiri. Anan je vec na izlaznim vratima, Sandoval ne bi igrao ni da je Srbin, ali sedam i dalje nije mali broj. Najocigledniji visak je Olajinka. Šerif i Milson odlaze do kraja prelaznog roka
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, marmaras79 said: Šerif i Milson odlaze do kraja prelaznog roka Milson nije stranac, tako da on nije problem. A kako je krenuo ove sezone, ne bih ni voleo da nas napusti.
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je logicno da posle zreba za plejof u ponedeljak potpise Tadic.
Recommended Posts