Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Kapirao sam da će biti teže ali ima starijih navijača. Inače prvi trener koji se najkraće zadržao na klupi Zvezde (77 dana). Dobio šut kartu nakon poraza od Monpeljea u Sofiji. Drugi je Ljupko Petrović u njegovom mandatu 2004. godine.

Posted
53 minutes ago, Мџе said:

Da li neko zna (bez guglanja) ko je ovaj čovek i šta je bio u Zvezdi?

IMG-3792.jpg

Trener poznat po najtezim pripremama koje je svet ikad video. Tog leta 1998. su u Zurnalu svaki dan pisali o toliko teskim pripremama, da sam ja zamisljao da ce kad izadju na teren moci da polete. 

• Like 2
Posted
14 minutes ago, strah od vozova said:

Trener poznat po najtezim pripremama koje je svet ikad video. Tog leta 1998. su u Zurnalu svaki dan pisali o toliko teskim pripremama, da sam ja zamisljao da ce kad izadju na teren moci da polete. 

Leta 1999. godine. Okuka je uzeo titulu sa Obilićem 1998. a onda je ratnu sezonu kod njih na klupi proveo Ostojić i Džajić ga doveo to leto nakon bombardovanja za prvog trenera. 

Pre toga je Kosanović dobio otkaz nakon očajne 1998/99 sezone. Sve da bi Muslin preuzeo ekipu tog septembra 1999. i nakon nekoliko kikseva na početku pre njega, napravio ih šampionima.

• Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Мџе said:

Kapirao sam da će biti teže ali ima starijih navijača. Inače prvi trener koji se najkraće zadržao na klupi Zvezde (77 dana). Dobio šut kartu nakon poraza od Monpeljea u Sofiji. Drugi je Ljupko Petrović u njegovom mandatu 2004. godine.

Da, da..Miloljub. Ostao upamćen baš kao bezveznjak (što se tiče trenerskog staža u Zvezdi). Slabo pamtim godine i dešavanja ali mislim da ga je Muslin naslijedio. Sve u svemu, daj nešto teže 🙂 

P. S Nisam skontao da si već napisao da ga je Muslin naslijedio.

Edited by Small Owl
Ispravka
  • Like 1
Posted
58 minutes ago, fradler said:

Jesmo li spremni za kilavih 1:2 danas?

Naravno.

Kao što naš pedantni sa klupe reče na KZŠ,ipak je to šampion jedne države,

prepuni smo respekta ali i oprezna i tako ulazimo u ovaj meč.

Tako da očekuj dupli blok,igru na rezultat,mrcvarenje lopte i navijača.

Ne očeujem ništa novo u postavci i pripremi meča od onog protiv Bodo/Glimta.

Samo što su ovi mnooogo slabiji protivnik.

• Like 3
  • Tuzno 1
Posted

Kontam da cemo ih odvaliti na Rajku, mogao bi i Arnaut da se upise.

Veceras mi vec mirise na oprez i klasicnu milojevku, posebno ako ih ne otvorimo u prvih 20-ak minuta...

Posted (edited)
23 hours ago, ПрекоДрине said:

Буквално сте постали напорнији од гробара са тим причама ћаци са севера, ово оно, понављате исту причу као они, ал зато сви качите кореографије и све остало што прати ту трибину по друштвеним мрежама. 

И цијела та прича и пљување према својим другарима, рођацима или на крају крајева људима са којима дијелите исту навијачку припадност и љубав према клубу, потиче баш од оних који углавном не долазе на стадион уопште. Изговори попут Творза, лош фудбал и слично вам не пале, јер на Барселони буде 70 000 и ту Творза није проблем.

Спустите мало лопту и дајте да једном у животу не пљујемо једни на друге.

Vi neutralni ste gori od ćacija. Oni makar vole svoga predsednika otvoreno, a vi pevate ko ne skače taj je plenum i poturate priču svi su isti. Samo u totalno polupanim mozgovima oni koji devojčice gaze kolima i lome im vilice mogu da budu isti kao te izlomljene devojčice. 

Edited by robespierre
  • Like 3
Posted (edited)
4 hours ago, Zadnji vezni said:

Naravno.

Kao što naš pedantni sa klupe reče na KZŠ,ipak je to šampion jedne države,

prepuni smo respekta ali i oprezna i tako ulazimo u ovaj meč.

Tako da očekuj dupli blok,igru na rezultat,mrcvarenje lopte i navijača.

Ne očeujem ništa novo u postavci i pripremi meča od onog protiv Bodo/Glimta.

Samo što su ovi mnooogo slabiji protivnik.

Slično je i sad spremio. Protiv Bodea je gurnuo Ilica na desno krilo wtf??? Levo "odgovorni" Olajinka koji odgovorno tvrdim ne vlada sopstvenim nogama.Ubio ceo tim u pojam...

Posle kad je napravio izmene prodisali smo.

Za danas je spremio Milsona desno i ako je doticni čisto levo krilo...levo je Ivanic koji veze nema sa krilom. Nije da nismo navikli. Odsekao je u startu krila, i onda kroz sredinu da igramo sa vihornim Kataijem, koji u životu nije napravio sprint, niti ubrzanje. Covek je igrač na petoparcu, da stoji u mestu, i opipava loptu X puta pre nego što se smiluje da je preda.  

Edited by No name
Posted (edited)

Katai  u prvih 11....  Rekoh ja da cemo mi Kataija gledati .... Po meni Radonja nepravdeno van 11. 

Edited by Saxon01
Posted

Šerif van protokola, mala povreda. Bruno u špicu. Olanjinka isto van protokola. Satraćemo ih.

19 minutes ago, No name said:

Slično je i sad spremio. Protiv Bodea je gurnuo Ilica na desno krilo wtf??? Levo "odgovorni" Olajinka koji odgovorno tvrdim ne vlada sopstvenim nogama.Ubio ceo tim u pojam...

Posle kad je napravio izmene prodisali smo.

Za danas je spremio Milsona desno i ako je doticni čisto levo krilo...levo je Ivanic koji veze nema sa krilom. Nije da nismo navikli. Odsekao je u startu krila, i onda kroz sredinu da igramo sa vihornim Kataijem, koji u životu nije napravio sprint, niti ubrzanje. Covek je igrač na petoparcu, da stoji u mestu, i opipava loptu X puta pre nego što se smiluje da je preda.  

Druže, Katai je k'o stvoren da ovakve ekipe uči fudbalu. Generalno sam ja saglasan sa tobom ali večeras daje go i asistira, jebo mater.

• Like 1
Posted

Nema neke logike da Radonja igra od početka jer neci imati prostora da koristi svoju brzinu. Za napad mi je isto logičnije Duarte, čak i da se Serif nije povredio. Jedino sto smeta je Milson desno, ali sve dok ne dodje desno krilo tu će uvek neko van svoje pozicije da igra. Svakako je specificna utakmica jer je kvalitet protivnika Superliga, a rezultatski pritisak Evrope. 

Posted

Klasična "milojevka....odvratno, ružno....negledljivo do bola...

Bez krila, sa dva igraca na sredini koji su poput statora nepokretni deo motora. Sa prespremnim Kataijem koji prosto puca od spremnosti. 

• Like 1
Posted (edited)

Dobra stara već ovde od nas najavljivana fucking taktika kao da je Barsa sa druge strane.

Katai ima 2/2 ,tj. predao loptu u posedu protivniku 2 puta.Ja pomislio on ide u penziju a on alfa i omega kod Miloja pedantnog.

Bole oči od igre,Bole oči od terena i stadiona.

Edit, taktička zamisao od stručnjaka za Tinkizjana ,ako pređe centar ili ne daj Bože utrči Ivaniću iza leđa biće kažnjen.

Edited by Zadnji vezni