Small Owl Posted yesterday at 07:12 PM Posted yesterday at 07:12 PM (edited) Kad vidim dresove bez prezimena, baš mi je to jadno, naročito ako je riječ o ekipi iz najjačeg ranga takmičenja. Milosavljević mi izgleda baš dobro u odnosu na prethodnu sezonu, dosta je sigurniji, sa vise samopouzdanja. Milson ima neki trik, uvijek mi izgleda kao da će nešto dobro uraditi. Katai, koliko ga je Terza hvalio, i nije nesto znacajno bolje nego prethodnu sezonu. Nadam se da će ubaciti Kostova. Edited yesterday at 07:12 PM by Small Owl . 1
Saxon01 Posted yesterday at 07:15 PM Posted yesterday at 07:15 PM (edited) Ajmo Radonja , pokazi kako se igra fudbal . Katai nema sanse da bude u prvih 11 , da se ne lazemo, realno sa klupe da. Bravo Kep 👏 Treba napomenuti da igramo odlican presing. Javor takoreci nije napravio nijednu jedinu sansu .. Edited yesterday at 07:26 PM by Saxon01 1
Zadnji vezni Posted yesterday at 07:33 PM Posted yesterday at 07:33 PM Ali Piter Olainika virtuoz sa loptom. 1
RSF Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Kakav igrac je Tiknizyan. Prelepo je gledati takvog igraca na levom beku za promenu. 5
tsva Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Seol u odlicnoj formi. Ako ovako nastavi, nece se duze zadrzavati. Inace treba vise da se fokusiramo na korejsko trziste. 10
borisbakic Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM Autobus bivšeg selektora izdusio čim je upalio. Mnogo šansi, očekivano visok rezultat.Fino otvaranje sezone uz solidnu posjetu na tribine.
Knipex Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Vidim da hvalite Milosavljevića i da je pokazao napredak u odnosu na prošlu sezonu. Razlog bolje igre treba tražiti u tome što više ne mora da čuva Đurića, što je prošao pripreme, što ima od koga da nauči i što je u paru sa iskusnijim igračem. Ipak, videćemo koliko može protiv neke ozbiljnije ekipe.
Kosjan Willavić Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 21 minutes ago, Knipex said: Vidim da hvalite Milosavljevića i da je pokazao napredak u odnosu na prošlu sezonu. Razlog bolje igre treba tražiti u tome što više ne mora da čuva Đurića, što je prošao pripreme, što ima od koga da nauči i što je u paru sa iskusnijim igračem. Ipak, videćemo koliko može protiv neke ozbiljnije ekipe. Djuriceva prodaja za milion i po ili koliko vec je najveci plus za Terzu Mafiju u ovom prelaznom roku 😄
Prijatelj Mitar Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Meni su se danas bas bas dopali Tikni i Seol, konacno dva prava beka. Milosavljevic na terenu izgleda bolje nego sto je na prolece (sto naravno uopste nije tesko). Milson je uvek imao neki trik, neki vic u svojoj igri, ali visina mu je nepobediv problem. Moze da se nadmece na levom krilu sa Radonjicem, za desno nam treba igrac nivo iznad, igrac koji samom pojavom pravi razliku - a sad i imamo para da ga platimo. Zao mi je sto Rodrigaa nisam video, ali sam misljenja da nam pored njega i Veljkovica sigurno treba jos jedan stoper.
tsva Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Odavno nismo imali dva kvalitetna beka. Sigurno da fali jos jedan stoper pogotovo sto ce ono dete da prodaju u pelenama 1
Sasha Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bekovi veliki plus non stop su aktivni ne staju, kod Mateusa mi se svidelo što je odbranio šut na 3-0 odmah uzeo loptu i bacio je u kontru nije ostao da se valja sa njom. Ovo ostalo standardno
No name Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Da nije bilo one zajebancije sa Djuricem gde se razigrava 19 opcija Novog Pazara, mi bi sad imali još bolju verziju Milosavljevica. Kad to kažem mislim na to da je Milosavljevic imao pored sebe nekog iskusnog štopera kao što je Djiga imao Dragovića, mi ne bi bacili pola godine niz vodu. Kao što Kostov može da napreduje jer pored sebe u timu u liniji ima Krunica, Elšnika, tako bi i Milosavljevic. Ali eto izgurali su svoju priču utopili djurica za tepsiju ribe. Fudbal se ne može igrati bez krila. Ajde u nasoj ligi tu možeš igrati i sa igračem manje, ali u evropi to je ogroman minus. Juče počinje Ivanic levo i milson desno gde ga ovaj isprobava a čovek je levo krilo. Mora da se dovede desno ubojito krilo i da se razgovara sa Radonjicem , da se on ustali na levoj strani. Ne može Milson da ima prednost naspram Radonjica. Ove predispozicije što ima Radonjic ovaj nikad nece imati ni nivo koji je dostigao Nemanja. Suludo je da takav igrac sedi na klupi. Ili da igra ili razlaz. Nas tim bi ovako trebalo da izgleda u Evropi. Arnautovic Radonjic. Ivanic. Pojacanje Krunic Elsnik Tiknizjan Veljković Rodrigo seol Mateus 1
Milko Miller Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Navodno Dalsijo nije vise nas igrac posle sporazumnog raskida, Kostov je vec i igrao sa njegovim brojem protiv Javora.
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 19 minutes ago, Milko Miller said: Navodno Dalsijo nije vise nas igrac posle sporazumnog raskida, Kostov je vec i igrao sa njegovim brojem protiv Javora. Koliko sada imamo igrača na treninzima uopšte. Deluje mi da smo drastično smanjili broj i da posle ko zna koliko godina nemamo 30+. .. Ko je igrao fudbal dobro zna koliko guši na treningu kada ima tri tima u opticaju po broju igraca. Jednostavno ne može kvalitetno da se radi a i trenerima je teže da sve isprate, a da ne govorimo o tome koliko je teško uigrati tim kad non stop nekog isprobavaš.
mare80 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Naši mediji prenose pisanje Švabskih da smo u ozbiljnim pregovorima sa Kostićem ....
MGinobili20 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Немачки "Кикер" преноси да смо заинтересовани за Филипа Костића. Мени је он класичан леви везни за 3-5-2, могуће да ћемо играти и са 2 шпица онда, само би то значило да Тикнизјан иде на клупу, а дечко игра феноменално за сад.
Molina23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Može Kostić da igra i klasično krilo u 4231. Teško da ikad više može da pokriva celu stranu kao wing back, nema više onaj motor.
Prijatelj Mitar Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 19 minutes ago, MGinobili20 said: Немачки "Кикер" преноси да смо заинтересовани за Филипа Костића. Мени је он класичан леви везни за 3-5-2, могуће да ћемо играти и са 2 шпица онда, само би то значило да Тикнизјан иде на клупу, а дечко игра феноменално за сад. Tiknizjan i moze da igra ofanzivnije, vrv bi i njemu odgovaralo da igra levog spoljnog u sistemu 3-5-2. Jedino ako Miloje ne pocne da izmislja toplu vodu i spusti ga na poziciju levog halfa u liniji sa Veljkovicem i Rodrigaom. Sto je naravno princip koji se cesto primenjuje u Evropi (taj treci, cesto bas levi stoper bude neko ko je primarno bek i ko ume sa loptom u nogama), ali Tiknizjan mislim da to bukvalno nikad nije ni probao da igra.
Мџе Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Kada je Tiki u pitanju meni je ovo zasmetalo juče. Ovaj ležerni odnos kada izgubiš duel i umesto da ispratiš igrača koji sa krila iz drugog plana ulazi u unutrašnji koridor ti trčkaraš pored. Zbog sličnog stava je izgubio mesto kod Galaktionova i ovde nismo kažnjeni ali ovakve stvari ne prolaze u Evropi. Loš govor tela. 1
Igor_ Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 37 minutes ago, Мџе said: Kada je Tiki u pitanju meni je ovo zasmetalo juče. Ovaj ležerni odnos kada izgubiš duel i umesto da ispratiš igrača koji sa krila iz drugog plana ulazi u unutrašnji koridor ti trčkaraš pored. Zbog sličnog stava je izgubio mesto kod Galaktionova i ovde nismo kažnjeni ali ovakve stvari ne prolaze u Evropi. Loš govor tela. Prvi mec sezone, decko je odigrao ukupno 0 minuta sa ovim saigracima u odbrani, sacekajmo 10ak meceva pa da pisemo o manama.
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, No name said: Koliko sada imamo igrača na treninzima uopšte. Deluje mi da smo drastično smanjili broj i da posle ko zna koliko godina nemamo 30+. .. Ko je igrao fudbal dobro zna koliko guši na treningu kada ima tri tima u opticaju po broju igraca. Jednostavno ne može kvalitetno da se radi a i trenerima je teže da sve isprate, a da ne govorimo o tome koliko je teško uigrati tim kad non stop nekog isprobavaš. 21 su prijavljeni za Superligu bez golmana. Na treninzima su verovatno jos Prucev, neki omladinci poput Damjanovica i Zarica i naravno od sutra Arnautovic. Mislim da se Ado jos nije vratio u timski trening, a on ce verovatno svakako na novu pozajmicu (u OFK vise ne moze) ako dodje novi zadnji vezni. Znaci 23-24 igraca i 4-5 golmana (ako Glazer ide 3-4). Racunam da ce slican broj biti posle prelaznog roka jer ce sigurno i bez odlaska dolaziti jos 2,3 igraca, a na drugoj strani racunam da ce Prucev, Lekovic i Lucic napustiti klub. 1
Recommended Posts