Small Owl Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Kad vidim dresove bez prezimena, baš mi je to jadno, naročito ako je riječ o ekipi iz najjačeg ranga takmičenja. Milosavljević mi izgleda baš dobro u odnosu na prethodnu sezonu, dosta je sigurniji, sa vise samopouzdanja. Milson ima neki trik, uvijek mi izgleda kao da će nešto dobro uraditi. Katai, koliko ga je Terza hvalio, i nije nesto znacajno bolje nego prethodnu sezonu. Nadam se da će ubaciti Kostova. Edited 13 hours ago by Small Owl . 1
Saxon01 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Ajmo Radonja , pokazi kako se igra fudbal . Katai nema sanse da bude u prvih 11 , da se ne lazemo, realno sa klupe da. Bravo Kep 👏 Treba napomenuti da igramo odlican presing. Javor takoreci nije napravio nijednu jedinu sansu .. Edited 13 hours ago by Saxon01 1
RSF Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kakav igrac je Tiknizyan. Prelepo je gledati takvog igraca na levom beku za promenu. 3
tsva Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Seol u odlicnoj formi. Ako ovako nastavi, nece se duze zadrzavati. Inace treba vise da se fokusiramo na korejsko trziste. 8
borisbakic Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Autobus bivšeg selektora izdusio čim je upalio. Mnogo šansi, očekivano visok rezultat.Fino otvaranje sezone uz solidnu posjetu na tribine.
Knipex Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Vidim da hvalite Milosavljevića i da je pokazao napredak u odnosu na prošlu sezonu. Razlog bolje igre treba tražiti u tome što više ne mora da čuva Đurića, što je prošao pripreme, što ima od koga da nauči i što je u paru sa iskusnijim igračem. Ipak, videćemo koliko može protiv neke ozbiljnije ekipe.
Kosjan Willavić Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 21 minutes ago, Knipex said: Vidim da hvalite Milosavljevića i da je pokazao napredak u odnosu na prošlu sezonu. Razlog bolje igre treba tražiti u tome što više ne mora da čuva Đurića, što je prošao pripreme, što ima od koga da nauči i što je u paru sa iskusnijim igračem. Ipak, videćemo koliko može protiv neke ozbiljnije ekipe. Djuriceva prodaja za milion i po ili koliko vec je najveci plus za Terzu Mafiju u ovom prelaznom roku 😄
Prijatelj Mitar Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Meni su se danas bas bas dopali Tikni i Seol, konacno dva prava beka. Milosavljevic na terenu izgleda bolje nego sto je na prolece (sto naravno uopste nije tesko). Milson je uvek imao neki trik, neki vic u svojoj igri, ali visina mu je nepobediv problem. Moze da se nadmece na levom krilu sa Radonjicem, za desno nam treba igrac nivo iznad, igrac koji samom pojavom pravi razliku - a sad i imamo para da ga platimo. Zao mi je sto Rodrigaa nisam video, ali sam misljenja da nam pored njega i Veljkovica sigurno treba jos jedan stoper.
tsva Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Odavno nismo imali dva kvalitetna beka. Sigurno da fali jos jedan stoper pogotovo sto ce ono dete da prodaju u pelenama
Sasha Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bekovi veliki plus non stop su aktivni ne staju, kod Mateusa mi se svidelo što je odbranio šut na 3-0 odmah uzeo loptu i bacio je u kontru nije ostao da se valja sa njom. Ovo ostalo standardno
Recommended Posts