Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Kad vidim dresove bez prezimena, baš mi je to jadno, naročito ako je riječ o ekipi iz najjačeg ranga takmičenja.

Milosavljević mi izgleda baš dobro u odnosu na prethodnu sezonu, dosta je sigurniji, sa vise samopouzdanja.

Milson ima neki trik, uvijek mi izgleda kao da će nešto dobro uraditi.

Katai, koliko ga je Terza hvalio, i nije nesto znacajno bolje nego prethodnu sezonu. 

Nadam se da će ubaciti Kostova.

Edited by Small Owl
.
  • Like 1
Posted (edited)

Ajmo Radonja , pokazi kako se igra fudbal .

Katai nema sanse da bude u prvih 11 , da se ne lazemo, realno sa klupe da. 

Bravo Kep  👏

Treba napomenuti da igramo odlican presing. Javor takoreci nije napravio nijednu jedinu sansu .. 

Edited by Saxon01
  • Like 1
Posted

Seol u odlicnoj formi. Ako ovako nastavi, nece se duze zadrzavati. Inace treba vise da se fokusiramo na korejsko trziste. 

• Like 8
Posted

Vidim da hvalite Milosavljevića i da je pokazao napredak u odnosu na prošlu sezonu. Razlog bolje igre treba tražiti u tome što više ne mora da čuva Đurića, što je prošao pripreme, što ima od koga da nauči i što je u paru sa iskusnijim igračem. Ipak, videćemo koliko može protiv neke ozbiljnije ekipe.

Posted
21 minutes ago, Knipex said:

Vidim da hvalite Milosavljevića i da je pokazao napredak u odnosu na prošlu sezonu. Razlog bolje igre treba tražiti u tome što više ne mora da čuva Đurića, što je prošao pripreme, što ima od koga da nauči i što je u paru sa iskusnijim igračem. Ipak, videćemo koliko može protiv neke ozbiljnije ekipe.

Djuriceva prodaja za  milion i po ili koliko vec je najveci plus za Terzu Mafiju u ovom prelaznom roku 😄

Posted

Meni su se danas bas bas dopali Tikni i Seol, konacno dva prava beka. Milosavljevic na terenu izgleda bolje nego sto je na prolece (sto naravno uopste nije tesko). Milson je uvek imao neki trik, neki vic u svojoj igri, ali visina mu je nepobediv problem. Moze da se nadmece na levom krilu sa Radonjicem, za desno nam treba igrac nivo iznad, igrac koji samom pojavom pravi razliku - a sad i imamo para da ga platimo. Zao mi je sto Rodrigaa nisam video, ali sam misljenja da nam pored njega i Veljkovica sigurno treba jos jedan stoper. 

Posted

Odavno nismo imali dva kvalitetna beka. Sigurno da fali jos jedan stoper pogotovo sto ce ono dete da prodaju u pelenama

Posted

Bekovi veliki plus non stop su aktivni ne staju, kod Mateusa mi se svidelo što je odbranio šut na 3-0 odmah uzeo loptu i bacio je u kontru nije ostao da se valja sa njom. 

Ovo ostalo standardno