Maverick88 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, tsva said: Onda stavis onog beka Stojkovica na stranu da igra bonus. Igracemo kvalifikacije za evropu sa 4 pozadi i golmanom, svih pet nikada ni jednu minutu zajedno odigrali nisu na zvanicnim utakmicama. What can go wrong? To je trebalo da se uigrava mnogo ranije,to da l ce odigrati jednu ili nijednu zajedno iskreno vise manje ne menja apsolutno nista posto ce svakako da budu neuigrani.
Small Owl Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hvala, vidio sam i ja sada sastave ali neobicno mi da ih nije bilo 1h pred utakmici, 3 puta gledam jel danas..
Maksim Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 15 minutes ago, Maverick88 said: To je trebalo da se uigrava mnogo ranije,to da l ce odigrati jednu ili nijednu zajedno iskreno vise manje ne menja apsolutno nista posto ce svakako da budu neuigrani. Bitnije je prodati Djurica za 1.4mil nego spreman docekati kvalifikacije..
Saxon01 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Sta reci ..... Stavlja Milosavljevica umesto Rodriga, od kojih jedan treba da se proda , umesto da uigrava dva stopera kojima je uigravanje preko potrebno !!!!!!!!!! Pa sta smo mi bogu zgresili da nas ovako kaznjava sa ovim trenerima... Milojevic = Sferopulos. Edited 6 hours ago by Saxon01
Guru Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Jel' realno da ste od prvog kola krenuli da smarate sa sastavom, pritom potpuno ignorišući pravilo o 2 bonusa u startnih 11? Najjači sastav ne može da izvede, ovo je očekivano i logično za svakoga ko je ispratio makar delić priprema. Edited 6 hours ago by Guru 11
Bax Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, tsva said: imaju sastavi Milosavljevic se uigrava sa Veljkovicem pozadi a ne Rodrigao. Uz to nema Elsnika al zato Sljivic neunistiv. Neko ga zestoko gura. Elšnik blaža povreda
Мџе Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Milson frizura kao Marselinjo iz Herte. Lep pas Milosavljevića, bio je loš sa nogom prethodne sezone (napreduje).
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Saxon01 said: Prelepa akcija, bravo Je li to ključni pas došao od ovoga što je tu samo zbog prodaje?
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Milson je čist višak još ga ovaj gura na desno krilo. Dokazao je da nema pojma i nije za ovaj nivo. Tu nam treba pojacanje. Takodje I jedan na sredini. Faktički igramo bez krila, što moderan fudbal ne toleriše. Levo nemamo nikoga trenutno, desno covek kome je promasena strana, a nema ni kvalitet.
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ok je Milson, medju boljima u ovih 20 minuta. Sljivic je, pak, tragicno los. Bio bi najslabiji igrac i u Javorovih 11. 1
Saxon01 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Milson je odlican igrac, Sljivic i Katai nisu za 11, ali dobro . Necu vise da pisem o tome, to je samo moje misljenje. Milson po karakteristikama i brzini poseduje sve kvalitete za vrhunskog krilnog igraca.
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Endiaje ima problem sa donosenjem odluka. Kada treba da doda on sutne, kada treba da sutne on doda. 2
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Ok je Milson, medju boljima u ovih 20 minuta. Sljivic je, pak, tragicno los. Bio bi najslabiji igrac i u Javorovih 11. Ne govorim samo o ovom meču. Nije Javor nikakav reper . Donji dom JLS. To bi bila tek tragedija da ovde ne može ništa. Nama je cilj Evropa i jači protivnici.
Saxon01 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Koliko promasenih prilika, ccc.. Sumiranje: Prvih 15 minuta odlicno , posle bezidejno i jalovo Evo i drugog gola. Rade Krunic Edited 5 hours ago by Saxon01
Igor_ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Milsona ima svuda, pravi probleme, evo sad i asistencija. Ne znam sta ljudi jos ocekuju. Veljkovic dobar kod prekida. 6
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovde se pljuje Milson,dečko najbolji i najkonkretniji na terenu. Za razliku od njega malo Šljivić ,koliko ga god gurali na silu nema od njega leba.Na žalost.Volim mlade igrače,davanja šanse i minuta istima,ali evo gledam ga i prošle sezone evo i sad ...nema tu napretka. 4
Мџе Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago - Meni je Milson neubedljiv. Dosta loših centaršuteva i izgubljenih lopti. Sada vidim da po statistici ima 4 centaršuteva i jedan uspešan i 10 izgubljenih lopti što je dosta za poluvreme. - Nair kao i u Lokomotivi mnogo ležeran u odbrani. Moraće to drugačije. - Milosavljević odličan nogom, lepo napreduje dečko. - Šerif promašuje u nekim zlatnim kopačkama i posle treba da se plašimo promašajeva Arnautovića u LŠ i Seriji A. - Katai trčkara ali je neverovatna lakoća i preciznost sa kojom igra.
Igor_ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A sad specijal, Olajinka i penal da Serif konacno postigne gol.
Small Owl Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 minutes ago, Don Dusko said: Malo me zabrinjava konverzacija sansi... Šta je "konverzacija šansi"?
tsva Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sve sto smo napravili islo je preko desne strane ili Ivanica kroz sredinu. Milson i Seol lepo saradjuju. Leva strana tragedija. Javor standardan. Sa se skupe u drugom i da svim silama sacuvaju ovaj za njih povoljan rezultat. I da Serifu podignu spomenik.
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni se čini da se Milson malo uozbiljio i ne deluje više nezainteresovan na terenu. Problem je sto igra na desnom krilu jer bukvalno nemamo desno krilo. Nek se tu lepo dovodi kapitalac, a levo nek se bore Milson i Radonjić za startnih 11. Najbolji igrač do sada je po meni Milosavljević, evidentan napredak u igri. Jači u duelu, bolji pas, bolja motorika. Sad da li može imati minutažu u Evropu, to je već znak pitanje. Svakako bi se osećao bolje ako dodje još jedan stoper.
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ogresio se Milojevic o Milsona prosle godine, morao je vise da igra. Ima on svojih mana, ali je za Zvezdu vise nego dobar igrac. 7
Recommended Posts