Alek The Great Posted Tuesday at 09:44 AM Posted Tuesday at 09:44 AM 1 hour ago, Barkley#34 said: Tu ostaje problem igranja evropskih utakmica u decembru i februaru, za one klubove koji uđu u grupe. Cekaj da mi udjemo u grupe tj da vezemo par sezona konstantno u njima pa cemo lako da vidimo sta cemo na zimu. Znam da je ovo o cemu pricam sci-fi, ali s obzirom na kvalitet podloge mislim da bi bilo dobro resenje. Samo bi taj prelazak prve godine za sampiona odlucio samo jesenji deo. I onda od marta da krene nova sezona. 1
Tex_Willer Posted Thursday at 03:56 PM Posted Thursday at 03:56 PM Danas su potpisala 2 vrlo bitna igraca za buducnost, spic Radovic i levi bek Petrovic. Petrovic vec sad polako treba dobijati sansu na levom beku, a od drugog dela sezone i da postane starter tu, vrlo je talentovan i msm da je i kapiten kadetske repke. Radovic po meni treba biti 2 spic naredne sezone, uz Kostica, uz potencijalno idealnu situaciju da se Milosevic otkupi za 2 2,5m i proda na leto za 6 7m( imace on sezonu sa 15 mozda i 20+ golova), a ovo nam je i potreba jer Kostic ima mnogo visi plafon i treba biti starter od naredne sezone.
Alek The Great Posted Friday at 05:50 AM Posted Friday at 05:50 AM Nastasic potpisao za izvesni Al-Ula i dao izjavu "Veoma sam ponosan što ću nositi dres Al Ule..."😵💫 Ne razumem ponos u ovome. Potpisao za klub koji ima jedan "trofej" i koji je u svakom smislu manji klub od FKP. Znaci jedino ako su mu novci ponos.
Barkley#34 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kutak za traume od pre dvadeset godina. Sklonite oštre predmete od sebe i uživajte:
Alek The Great Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ako se ne varam prema pravilima Superlige klub moze samo jednom da odlozi utakmicu zbog nastupa u evro takmicenjima. Kako sad komsije ponovo odlazu?! Prvo protiv Vose, sad protiv Cuke. Prvenstvo vec u 6.kolu postaje neregularno. Sad bi trebalo da se oglasi Ljajic.
Мџе Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago “Napravili smo promenu u propozicijama za narednu sezonu i ozvaničili potencijalna odlaganja utakmica učesnika evropskih takmičenja. Ranije je postojao džentlmenski dogovor o pomeranju jednog, najviše dva meča tokom kvalifikacione faze. Sad imamo jasan normativ – u prva tri kola kvalifikacija klubovi će moći da odlože jedan meč i još jedan eventualno u plej-ofu. Prošle godine, Crvena zvezda i Partizan odložili su po dve utakmice, niški Radnički se odmah u prvom kolu odlučio za pomeranje… Čukaričkom svaka čast, izgurao je tri kola kvalifikacija bez odlaganja”,objasnio je Aleksandar Pivić, direktor takmičenja Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije.
TB Told Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Pravila kažu da se može odložiti jedna utakmica u prva tri kola kvalifikacija i jedna utakmica u plej ofu. Ako ništa drugo kao navijač Partizana trebalo bi da se setiš da je Partizan prošle godine odložio mečeve protiv Radničkog iz Niša i Spartaka.
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Znaci stav je da se ne odlaze, da pokazemo ozbiljnost lige, a kad se zvanicno regulise ipak moze dve utakmice. Smesno. Zajednica nema autoritet nad klubovima. 9 hours ago, TB Told said: Ako ništa drugo kao navijač Partizana trebalo bi da se setiš da je Partizan prošle godine odložio mečeve protiv Radničkog iz Niša i Spartaka. Pa i CZv je pomerila dve. A i gore je neko kvotovao, pretpostavljam izjavu nekog iz Zajednice, da prosle godine nije ni bilo regulative. Znaci moglo se odloziti i sest utakmica. Kao sto rekoh, meni je to neozbiljno. Eventualno bi odobrio pomeranje za 1-2 dana tj. petak ili ponedeljak i to je to. Te price kako je to odlaganje "u interesu srpskog fudbala" su smesne. Evo Radnicki nije hteo da iskoristi tu opciju 3 dana nakon ispadanja i nije hteo da cini ustupke FKP sto je skroz legitimno.
Angola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Najbolje je ne vracati povratnike u klub. Dok god mogu da igraju u bilo kom klubu, koji im ponudi evro vise, nece dolaziti. Igrace u Turskoj drugoj ligi pre nego kod nas. Jednostavno ne postoje emocije, vec samo korist, da se obezbede sto bolje. Bekovi su nam bas dobri, mislim da je to pozicija na kojoj smo bas dobro pokriveni.
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako mislis na desnog onda ok. Centralni su nam trenutno nesto najgore poslednjih niz godina. Ima tu potencijala, ali pre svega kod ovih sto ne igraju zbog povreda. Jurcevic je napredovao po dolasku Blagojevica, ali momak nema 2 upotrebljiva centarsuta po utakmici.
Angola Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Alek The Great said: Ako mislis na desnog onda ok. Centralni su nam trenutno nesto najgore poslednjih niz godina. Ima tu potencijala, ali pre svega kod ovih sto ne igraju zbog povreda. Jurcevic je napredovao po dolasku Blagojevica, ali momak nema 2 upotrebljiva centarsuta po utakmici. Mislim na oba beka..Jurcevic se mnogo trosi..cesto ulazi u sredinu, otvara veliki prostor. Stoperi su veliki problem...Dva izrazito glupa fudbalera Simic i Djurdjevic. Milic i mali iz Ajaksa bi mozda bili solidan tandem, ali su skloni povredama.
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Alek The Great said: Pa i CZv je pomerila dve. A i gore je neko kvotovao, pretpostavljam izjavu nekog iz Zajednice, da prosle godine nije ni bilo regulative. Znaci moglo se odloziti i sest utakmica. Ta izjava, kao i pravila su bar dve godine stara.
Recommended Posts