Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, drperce said:

Tacno sam znao da ce zbog one idiotske zalbe za var da dobije posle crveni... Stoper si, sta ti imas ceo teren da predjes do njihovog sesnesterca da bi se zalio na penal a postoji VAR

Sudija iz francuske za ti nije davao kartone Poljacima.

Sudija moze da ga safta, izdrkava se nad decom.

Posted (edited)
4 minutes ago, Barkley#34 said:

Ne preterujte, dečko ima 18 godina i očekujete da je ladan kao Nesta. Loše je ali ne treba ga častiti takvim epitetima. Odigrao je prilično korektno.

Izvini, ali nema opravdanja za ovo sto je uradio. Jednostavno nema. Imas zuti koji si dobio zbog prigovora, na klupi nemas vise stopera. Sigurno mu je receno bez rizicnih startova i onda u prvoj prilici napravi jos jedan zuti. A imas kao pokaznu vezbu prvi mec.

Ovo je neoprostivo imao 15 ili 40 godina.

Pljunuo je po saigracima i po svemu sto su uradili do tada.

Edited by Xpert
  • Like 1
Posted
6 minutes ago, Xpert said:

Izvini, ali nema opravdanja za ovo sto je uradio. Jednostavno nema.

Jasno da nema ali opet, 18 godina. Dete. To je cela poenta.

Posted
3 minutes ago, drgnk said:

Strajnić ne može da ukapira da je zapravo Bojl bio u ofsajdu a ne Kaden. 🤣

40 godina komentariše, i dalje su mu osnovne stvari nerešiva enigma

Posted (edited)
3 minutes ago, Nini3112 said:

Nece ovaj ni da ubaci Natha.

Očigledno drži decu u izlogu za prodaju. Pola ovog tima će da ode do kraja septembra. 

Edited by Stiletto
Posted

Cetiri crvena kartona samo Partzanu i Zvezdi, to ne moze da bude slucajnost niti samo mladost u ovom slucaju.
Potpuno odsustvo inteligencije i anticipacije na terenu, ali i na klupi.
Imas mec na poluvremenu u rukama, igru, psiholosku prednost, sve. Uzas, razocaran sam iskreno, iako ovim klincima ne treba nista zameriti.

Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Očigledno drži decu u izlogu za prodaju. Pola ovog tima će da ode do kraja septembra. 

Meni se jako svidja Dragojevic

Posted
17 minutes ago, Xpert said:

Izvini, ali nema opravdanja za ovo sto je uradio. Jednostavno nema. Imas zuti koji si dobio zbog prigovora, na klupi nemas vise stopera. Sigurno mu je receno bez rizicnih startova i onda u prvoj prilici napravi jos jedan zuti. A imas kao pokaznu vezbu prvi mec.

Ovo je neoprostivo imao 15 ili 40 godina.

Pljunuo je po saigracima i po svemu sto su uradili do tada.

I dalje mislim da si prestrog imajući u vidu kako je odigrao i ceo kontekst. Dosta grešaka je bilo, ova se drugačije plaća i to je to. Veći mi je problem što je prigovarao u prvom.