Jump to content

Recommended Posts

Posted

Po onome što kažu na portalima i iksu, nepoznanica su. Otišlo im je pola tima i trener iz prošle odlične sezone, ali su im ostala dva najbolja igrača, Albanac i Brazilac. Imali su poraze od smešnih timova na pripremama ali to ne znači ništa. Videćemo večeras.

Posted

Krunić - Roganović, Đurđević, Simić, Jurčević - Ugrešić, Karabeljov - B.Kostić, Vukotić, Trifunović - J.Milošević

Ovaj Bogdan Kostić se baš gura. Natho se čuva za drugo poluvreme? 

Posted

Nisu ga metnuli nego su ga baš zabili. Trk Bugarina da odvuče igrače od Vukotića, onda pas Vukotića i fantastičan prijem Kostića spoljnom desnom i završnica. Prelepa akcija.

• Like 4
Posted

Sve u svemu, solidno poluvreme. Odbrana, standardno kriticna, al zasad se izvukosmo da ne primimo gol.

U napadu smo imali nekoliko situacija, gde smo morali bolje. Sve se zavrsavalo nekim traljavim udarcima, a imali smo visak.

Posted
4 minutes ago, Jakob Aman said:

Vukotic dobar. Milosevic bezveznjak.

Ja ne znam kako je taj momak zavrsio u Stutgartu. On nema ni obrise jednog napadaca. Daj Boze da me demantuje.

Posted
4 minutes ago, Torresinho said:

Ne znam, bas prelepo gledati ovakav Partizan, kakvi god rezultati bili

Meni bas nije lepo da gledam Djurdjevica, da budem iskren.

Posted

Daleko je ovo od gotovog. Mnogo je rupa i nesigurnosti u odbrani i pokretanju napada, ekipa je premlada i lako se može desiti panika. Često nam našrave šansu ni iz čega. Neiskustvo, jbg. Međutim, ovo je ipak neočekivano pozitivan rezultat i treba uživati u njemu i iskoristiti tu prednost.

Lepo izgledamo u tranziciji. Naučiće se vremenom, nadam se brzo, da se potraži optimalno rešenje i da se smanje sebičnost i preterani solo potezi na 20 metara od njihovog gola.

Sad su velike šanse za još dva meča u Evropi. Mitjiland i Hibsi su remizirali u prvom meču, leteće i tamo perje u revanšu. Pitam se koga bismo izvukli da nismo povlašćeni.

• Like 2
Posted

Slažem se, neočekivano pozitivan rezultat. I daleko od gotovog.

Ipak, prvi put posle nekoliko godina mi nije mučno da gledam FKP.

Možda i zato što su mi očekivanja niska pa mogu samo da se obradujem, ne i razočaram.
Deca se muški bore i to je dovoljno. Poneko i zablista, ali mnogo je tu dečijih bolesti.

Šteta što će klnce koji se najbolje pokažu prodati prvom prilikom, ali mora se.

Nema pas za šta da nas ujede.

• Like 1
Posted

Nesumnjivo da uprava racuna da od ovih 7-8 klinaca koji se forsiraju ce npr 2-3 obogatiti nas budzet u bliskoj buducnosti. A kolicina novca zavisi od toga da li ce se igrati Evropa ili ne na jesen. Ako se igra onda imaju s cime i da pregovaraju sa potencijalnim kupcima i da traze vise. Najveci problem je sto tim nije dobro izbalansiran. Moras imati odredjeni broj igraca koji imaju i iskustvo i kvalitet. Takvi igraci kostaju malo vise od 200k godisnje.