Barkley#34 Posted yesterday at 06:56 AM Posted yesterday at 06:56 AM Po onome što kažu na portalima i iksu, nepoznanica su. Otišlo im je pola tima i trener iz prošle odlične sezone, ali su im ostala dva najbolja igrača, Albanac i Brazilac. Imali su poraze od smešnih timova na pripremama ali to ne znači ništa. Videćemo večeras.
Stiletto Posted yesterday at 07:58 AM Author Posted yesterday at 07:58 AM Danas se igra Evropa, bre! 1 1
Stiletto Posted yesterday at 03:52 PM Author Posted yesterday at 03:52 PM Krunić - Roganović, Đurđević, Simić, Jurčević - Ugrešić, Karabeljov - B.Kostić, Vukotić, Trifunović - J.Milošević Ovaj Bogdan Kostić se baš gura. Natho se čuva za drugo poluvreme?
Xpert Posted yesterday at 04:09 PM Posted yesterday at 04:09 PM Igramo fakticki bez pola tima, a ni prvi tim nam nije nista posebno. Ajde da vidimo na sta ce ovo liciti.
Stiletto Posted yesterday at 05:17 PM Author Posted yesterday at 05:17 PM Viđu vraga metnuše ga. I još ko ga dade... možda ga prodaju nekom do septembra 😁
Мџе Posted yesterday at 05:20 PM Posted yesterday at 05:20 PM Nisu ga metnuli nego su ga baš zabili. Trk Bugarina da odvuče igrače od Vukotića, onda pas Vukotića i fantastičan prijem Kostića spoljnom desnom i završnica. Prelepa akcija. 4
Jakob Aman Posted yesterday at 05:44 PM Posted yesterday at 05:44 PM Vukotic dobar. Milosevic bezveznjak. 1
Xpert Posted yesterday at 05:53 PM Posted yesterday at 05:53 PM Sve u svemu, solidno poluvreme. Odbrana, standardno kriticna, al zasad se izvukosmo da ne primimo gol. U napadu smo imali nekoliko situacija, gde smo morali bolje. Sve se zavrsavalo nekim traljavim udarcima, a imali smo visak.
Bode Posted yesterday at 05:56 PM Posted yesterday at 05:56 PM 4 minutes ago, Jakob Aman said: Vukotic dobar. Milosevic bezveznjak. Ja ne znam kako je taj momak zavrsio u Stutgartu. On nema ni obrise jednog napadaca. Daj Boze da me demantuje.
Stiletto Posted yesterday at 05:58 PM Author Posted yesterday at 05:58 PM 10 minutes ago, Ludi za Poli said: Lol kakvi su ovo dresovi Poslednji krik mode 1952. 😁
Xpert Posted yesterday at 06:07 PM Posted yesterday at 06:07 PM Djurdjevic nista dobro ne moze da uradi. Cak i iz nehata to ispadne zicer za protivnika.
Xpert Posted yesterday at 06:17 PM Posted yesterday at 06:17 PM Jos jedan lep gol, iz lepe akcije. 🙂 1
Jakob Aman Posted yesterday at 06:19 PM Posted yesterday at 06:19 PM (edited) Ne znam kakav je taj Milic, ali ovaj Djurdjevic je toliko tragican da bi bilo ko bio bolji. Edited yesterday at 06:21 PM by Jakob Aman
Torresinho Posted yesterday at 06:37 PM Posted yesterday at 06:37 PM Ne znam, bas prelepo gledati ovakav Partizan, kakvi god rezultati bili
Xpert Posted yesterday at 06:42 PM Posted yesterday at 06:42 PM 4 minutes ago, Torresinho said: Ne znam, bas prelepo gledati ovakav Partizan, kakvi god rezultati bili Meni bas nije lepo da gledam Djurdjevica, da budem iskren.
No name Posted yesterday at 06:46 PM Posted yesterday at 06:46 PM Posle ovog dvomeča, koliko još ima kola do grupne faze LK...?
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Daleko je ovo od gotovog. Mnogo je rupa i nesigurnosti u odbrani i pokretanju napada, ekipa je premlada i lako se može desiti panika. Često nam našrave šansu ni iz čega. Neiskustvo, jbg. Međutim, ovo je ipak neočekivano pozitivan rezultat i treba uživati u njemu i iskoristiti tu prednost. Lepo izgledamo u tranziciji. Naučiće se vremenom, nadam se brzo, da se potraži optimalno rešenje i da se smanje sebičnost i preterani solo potezi na 20 metara od njihovog gola. Sad su velike šanse za još dva meča u Evropi. Mitjiland i Hibsi su remizirali u prvom meču, leteće i tamo perje u revanšu. Pitam se koga bismo izvukli da nismo povlašćeni. 2
goofy Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Slažem se, neočekivano pozitivan rezultat. I daleko od gotovog. Ipak, prvi put posle nekoliko godina mi nije mučno da gledam FKP. Možda i zato što su mi očekivanja niska pa mogu samo da se obradujem, ne i razočaram. Deca se muški bore i to je dovoljno. Poneko i zablista, ali mnogo je tu dečijih bolesti. Šteta što će klnce koji se najbolje pokažu prodati prvom prilikom, ali mora se. Nema pas za šta da nas ujede. 1
Alek The Great Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nesumnjivo da uprava racuna da od ovih 7-8 klinaca koji se forsiraju ce npr 2-3 obogatiti nas budzet u bliskoj buducnosti. A kolicina novca zavisi od toga da li ce se igrati Evropa ili ne na jesen. Ako se igra onda imaju s cime i da pregovaraju sa potencijalnim kupcima i da traze vise. Najveci problem je sto tim nije dobro izbalansiran. Moras imati odredjeni broj igraca koji imaju i iskustvo i kvalitet. Takvi igraci kostaju malo vise od 200k godisnje.
Recommended Posts