Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Necu da lazem (nemam nista u Blizancima😋) pratim vec 25 godina jedan sajt, nemacki, znam gde mi je sta i pocetkom svake godine pogledam sta su izdvojili kao bitne aspekte za tu godinu i to je sve. Ja sam Lav/Bik kombinacija, ta spora, prozdrljiva krava me saplice celog zivota, mene, kraljicu sharma, elokvencije, dobrog ukusa i stila! 🤣Retrospektivno, razumem da sam, tokom zivota, sasvim fino manipulisala znakom i podznakom, vec prema potrebi trenutne situacije, znaci, JA se igralo potenicjalima planata, kuca, njihovih odnosa. Venera u Devici mi je malefik, gubim se u detaljima, Mesec u Vagi, nezna dushica me je uvela u carstvo lepih umetnosti, moju utehu za sva zla ovoga sveta, moje sigurno mesto. Jupiter je na lepom mestu ali retrogradan, dobicu vecinu odgovora koje sam trazila ali tek pred kraj zivota i ako je potreban dokaz za istinitost astroloskih tvrdnji, onda je bas taj retrogradni Jupiter dokaz, sve dobro i lepo sam morala da cekam, cekam, cekam....

Sin Blizanac, surova inteligencija na ivici Aspergerovog sindroma, cerka Vodolija, divan osecaj za pravednost, biser devojka lepe dushe...Nase 3 natalne karte, kada se preklope, cine pun krug, lepo se dopunjujemo. 

Bez obzira na sve podsmehe a propos atrologije, da sacekamo jos malo, kvantna fizika  ce dokazati da tu ima neke univerzalne logike.

Do tada, moje uvazavanje astrologije neka bude dokaz da niko nije savrsem, n est ce pas?😃

Edited by Pletilja
  • Love 1
Posted

Beše li Nils Bor držao potkovicu na zidu iznad zlaza, pa kad ga je neki prijatelj pitao :
-Nije valjda da i ti veruješ u ove gluposti,
odgovorio:
-Ma, ne verujem ja, ali sam čuo da pomaže i onima koji ne veruju, pa neka je.

Ili

-Ja nisam sujeveran, kad mi mačka pređe put, samo se prekrstim tri puta i idem dalje.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
On 7/2/2025 at 10:03 AM, Div said:

-Ja nisam sujeveran, kad mi mačka pređe put, samo se prekrstim tri puta i idem dalje.

pa jeste, mi koji imamo macke treba da se krstimo po ceo dan n'est-ce pas 🤣

• Ha-ha 1