Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Znaci ako nemamo Pantera, Shortsa, Edvardsa i taj neki krem, barem 1-2 takva... daj onda 8 osrednjih bekova.

Ta neka logika?

Jer to ce nam pomoci, kako tacno? 

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Disfruto said:

To sto je neko klupiran ili poslat na tribine apsolutno nista ne znaci, jer su oni na raspologanju kad god treneru padne na pamet da ih koristi. Bolje svakako nego da ih nema uopste.

Znači da nije u rotaciji, što je suština cele diskusije. A ako nekome tako recimo prođe cela sezona, znači da apsolutno nije doprineo rezultatima tog tima. Imali su ga na papiru, u praksi ga nisu koristili, znači mogli su i bez njega.

12 minutes ago, Disfruto said:

Svi ti timovi su imali najbolje od najboljih. Punter, Shorts, Edwards....

To da su Edwards i Shorts najbolji od najboljih smo saznali prošle sezone, našom logikom bi leta 2024. prvi bio okarakterisan kao midžet indijanac sa 39.2% šuta iz igre i 33.2% za tri u prethodne dve sezone*, a drugi kao (Evrokup) midžet bez ikakvog EL iskustva. Možda se eto i naš polu-midžet koga smo doveli iz NBA i koji je tamo imao 18+7, 15+5 i 12+4 sezone pokaže kao najbolji od najboljih i odvede nas zajedno sa CMM-om, Karterom i Kenanom do željenih rezultata. 

31 minutes ago, Disfruto said:

Kvalitet i kompatibilnost koji su sa nasim bekovima nepoznati. Ali nije nepoznato da od njih 4 jedan je dobar u odbrani da cuva centra u svicu  a sve ostalo tanko.

Hmmm, četiri Bajernova beka: NWB, Napier, Edwards, Obst... Četiri beka Pariza: Shorts, Lo, Hifi, Ouattara... :smiley33: 

Ne igramo u zapadnoj konferenciji NBA, prolazi u EL svašta i to praktično svake sezone. 

*prvi sam ga napljuvao prošlog leta kada ga je Bajern zadržao :s_d:

Posted

Ma jebali vas bekovi i rotacija. Vi'te bre ovaj dodir magije ❤️ Dočekaće njega Deda sa 37 u guzici i 15% kapaciteta pluća. 

• Love 1
Posted

Da može sa 4 beka pokazali smo i mi prošle sezone. I to ne neka top 4 beka, nego Kodi, Jago, Kenan, Nedović. Kao peti su im povremeno smetali Teodosić ili Dobrić.

Sva četvorica se žestoko pljuju (Kodi ponajmanje), a sa tom bekovskom linijom smo cele sezone bili u plej of zoni i na kraju nas je jedan šut delio od sedmog mesta.

Da li tako može? Može. Da li je idealno? Nije.

Na trenutni sastav bekovske linije koncepcijski bi idealno došao jedan dobar defanzivac, ne mora kompletan igrač, ne mora skup. To je ako gledamo igrački, u smislu tima i rezultata.

Ako gledamo ekonomski i racionalno, imamo već 6 spoljnih, ko nas hebe što smo tako birali.

Pa vi odlučite šta vam više prija, kako vam volja...

• Like 1
Posted
1 hour ago, Guru said:

Znači da nije u rotaciji, što je suština cele diskusije. A ako nekome tako recimo prođe cela sezona, znači da apsolutno nije doprineo rezultatima tog tima. Imali su ga na papiru, u praksi ga nisu koristili, znači mogli su i bez njega.

Sto su ih onda doveli ako im nisu trebali? Logicno jer nisu znali i nisu hteli da idu u  rizik a mi cemo da se kockamo i ako podbace bekovi onda cuvena doselekcija.

Na streaky sutera Kenana koji treba da udje pripali 3 ako daje da igra ako ne kraj klupe je doveden Karter koji nepoznat i ogroman rizik.

Pritom i za ove navode bekovi prosle sezone su bili dobri i sl. Prosle sezone se igralo da se spusti lopta, a ove imamo 3 centra koji zavise od beka da im namesti kos. Ni priblizno slicno.

Posted

Nama treba još 20cm i 20kg na bekovskim pozicijama. Ali pošto to ne može tako da se dodaje treba nam još jedan bek...

Ja ne znam zašto je Karter nepoznanica, ok nije igrao EL, ali je konstantno dobro igrao u španskoj ligi koja je izuzetno jako takmičenje. Mislim svaki novi igrač je suštinski nepoznanica, zbog sistema igre svakog tima ali mislim da od njega znamo šta možemo da očekujemo..

Iako znam da nam treba defanzivna zver, ja bih ipak više voleo nekog ludaka koji može da "odlepi" tipa Bounsa, ali to je očigledno nerealno tako da 🤷

• Like 1