Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Igor_ said:

Ma nema sanse novembra, kasni decembar u najboljem slucaju. 

Inace mi nije jasno ko nama igrace, od dva coveka bliskih klubu sam cuo da nikom u strucnom stabu nije jasno sta ce nam Rivero... 

E ovo me raduje i sad sam siguran da će Rivero pokidati. 

Što manje da se stručni štab pita za pojačanja to je veća šansa da će se dobro pokazati. 👌

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
48 minutes ago, GameChanger said:

I Nikolo Melijem koji je tata odbrane i poslovicno dobra pracka, mi smo bar to osetili na svojoj kozi.

Mi, sa druge strane, nemamo nijednu cetvorku koja moze na 5, sem Monekea u nekom specijalu, mada su i on i svi ostali na toj poziciji po svemu blizi krilu nego centru.

Da imamo nekog poput Melija pa i ajde, krpili bi se dok se ne oporavi Bocko.

Ovako, nek nam je Bog u pomoci.

Say no more

spacer.png

• Love 17
Posted (edited)
10 minutes ago, RSF said:

Kaze veciti abrovi da ako bude dolazio bek bice samo neko slicnog kvaliteta kao Grem.

U prevodu nece doci niko.

Edited by Sokmeniki
  • Like 1
Posted

@fradlerСферо је прошле године инсистирао на Плавшићу, Кенану, Кодију... То су његови играчи којји се нису прославили. Ако не крене сезона како треба у најави се Сферу дрма клупа.

Posted
17 minutes ago, RSF said:

Kaze veciti abrovi da ako bude dolazio bek bice samo neko slicnog kvaliteta kao Grem.

Isto tako kažu da krećemo u sezonu sa RIP triom. 

• Tuzno 1
Posted
1 hour ago, fradler said:

Smeo bih ruku u vatru da stavim da se Sferu svidja Plavsic koliko i Radonjicu Nedovic. Najradije bi ga katapultirao iz kluba iste sekunde. Zasto je taj njegov povratak isforsiran (pa jos i pompezno najavljen) pojma nemam, valjda su se uplasili da cemo imati manjak domacih snaga.

Nije mi jasno ni iz Plavsiceve perspektive, on terena videti nece. Valjda se i ozenio, pa beogradski splavovi i sponzoruse nisu neki faktor. Pritom je Miskov igrac, odigrao je 2-3 pristojne utakmice u Turskoj, sa lakocom bi ga negde uvalio. U krajnjem slucaju - Mega, novo pumpanje statistike i stavljanje u izlog.

Ovo u Zvezdi je nepotrebno maltretiranje za sve strane, svima bi najvise odgovarao permanentan razlaz.

S obzirom " kako se ozenio" stabilan ugovor je itekako faktor, jebes teren😆

• Like 1
Posted
35 minutes ago, Molina23 said:

Say no more

spacer.png

Mislim da ga Janis ne vidi sa vecom ulogom ali da - Deki je nesto najblize tome i komotno je mogla da se sastavi centarska linija tako da on bude treca opcija.

• Like 1
Posted

čim tips najavljuje novog igraca za nas znaci da je to opet neki Miskov igrac, samo se nadam da nije neka olupina nego igrac koji će nam odgovarati i zbog kog će svi na forumu biti zadovoljni 🙂 

Posted
44 minutes ago, Molina23 said:

Say no more

spacer.png

Da li se sećate kad je DeDa prvi put krenuo da dobija minute, uglavnom su to bile neke mini role na pleju.

Za ovih nekoliko sezona smo ga probali na bukvalno svim pozicijama osim na beku.

Ako se ispostavi da zaista ne dovodimo više nikog spolja, rešenje se crta samo 😃

Posted
35 minutes ago, Christofer Moltisanti said:

Da li se sećate kad je DeDa prvi put krenuo da dobija minute, uglavnom su to bile neke mini role na pleju.

Za ovih nekoliko sezona smo ga probali na bukvalno svim pozicijama osim na beku.

Ako se ispostavi da zaista ne dovodimo više nikog spolja, rešenje se crta samo 😃

Kako nismo, protekle sezone smo tamo razmontirali Barsu sa DeDom na beku...

• Like 2
Posted

Kada smo već kod Davidovca, radi se o čoveku kog bi svaka ekipa trebala da ima i koji na sve to može da igra od 1 do 5.

Nevezano što ga volim kao da mi je brat rođeni, smatram da čovek zaslužuje mnogo veće poštovanje zvezdaške javnosti.

• Like 32
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted

Preporuke da poslusate makar taj dio sto se odnosi na Devonte Grahama, mada i kod Kluza ima par anegdota finih za Fatts Russella i njegovo vrijeme u Mornaru.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
14 minutes ago, MrTwister said:

Preporuke da poslusate makar taj dio sto se odnosi na Devonte Grahama, mada i kod Kluza ima par anegdota finih za Fatts Russella i njegovo vrijeme u Mornaru.

Sta tacno da se cuje? Da 7.5 ast uz onakav ast turnover ratio zapravo nisu prave asistencije? Da treba da ga koristimo da izlazi iz blokova? Pakao kakvi strucnjaci.

• Like 4
Posted

33 minutes ago, Disfruto said:

Sta tacno da se cuje? Da 7.5 ast uz onakav ast turnover ratio zapravo nisu prave asistencije? Da treba da ga koristimo da izlazi iz blokova? Pakao kakvi strucnjaci.

Imamo vec jednog sa 7 laznih ass po utakmici pa ne ume da razigra ekipu. 

• Ha-ha 1
Posted

Gra'm je najveća mačka u dzaku. Ne znam šta mogu da očekujem od njega. Dobra NBA statistika, 30+ godina, karijera u poslednje tri godine u ozbiljnom padu. Uz sve to dolazi kod nas. Ne vidim što ga nije pokupio drugi klub. Ne postoji ni jedan razlog da pre prihvati poziv Dozeta i Co. nego nekog drugog kluba u Evroligi. Znači više znaka upitnika nego očekivanja. 

• Like 2
  • Ha-ha 4
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Gra'm je najveća mačka u dzaku. Ne znam šta mogu da očekujem od njega. Dobra NBA statistika, 30+ godina, karijera u poslednje tri godine u ozbiljnom padu. Uz sve to dolazi kod nas. Ne vidim što ga nije pokupio drugi klub. Ne postoji ni jedan razlog da pre prihvati poziv Dozeta i Co. nego nekog drugog kluba u Evroligi. Znači više znaka upitnika nego očekivanja. 

💰

• Ha-ha 1
Posted

Čočo sto ti lepo ne nadjes neki drugi klub da navijas,koliko negativnih komentara na racun svega oko kluba jbt..

• Like 15
  • Love 1