Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ovaj potpis Monekea znači i da je on “najveće ime” koje ćemo dovesti ove sezone.

Ako smo se uopšte nadali Vasi ili Guduri, od toga nema ništa jer bi DrČela nesumnjivo zakucao danas sa nekim od njih dvojice

Posted
12 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Vredni mrav Drčela, radio 2 meseca unazad na sklapanju dogovora s Olimpijakosom...

Nakon ovakvog završetka sezone, kad su svi bili na iglama i niko ni sa kim nije zadovoljan, meni je i logično da igraču/igračima treba malo vremena da se presaberu i vide šta je najbolje za njih. Koliko igrača će biti dovedeno na njegovoj poziciji, ima li dovoljno prostora, nudi li neki klub bolje uslove, potencijalni odlazak u NBA. Iz mog ugla, sve legitimno, pričamo o profesionalcima i s jedne i s druge strane.

A ništa konkretno i ne znamo pouzdano, osim novinskih natpisa, kojima verujemo na prvu, kao i uvek.

Ok, a sta ce hipoteticki da radi ako nama uleti Vasa pa preusmerimo pare na njega, ili Drcela kojim cudom skonta da ne zeli da plati milion za Filipovu pogresnu odluku sa Olijem i da otkupi njegovu slobodu, ili dodje i kod nas trener koji ne dozvoljava stekanje u odbrani, ili vrhunski centar za tih 2.5 milki. Imao je koliko, 2 neuspesne epizode u Nba, ocajne epizode u Efesu i Oliju kod trenera sa integritetom. Ima vec 25, nije nikakav klinac. 

Drugim recima igrao je vrhunsku klupsku kosarku samo kod nas. 

Posted
1 hour ago, Nini3112 said:

Sta je Petrusevu u glavi da mi je znati i sta on umislja... svake sezone ista prica,mislim legitimno svako zeli najbolje za sebe.

Što bi rekao brat Boce 6.75, platio bi jedan dan Filipa kroz one VR naočare.

Garant bar 3 sata dnevno ubije gledajući svoje hajlajtse, rilseve, sve vezano za njegovu bitnost, to je taj tip narcisa. 

• Like 2
Posted
18 minutes ago, bosMan_jr said:

koji su to centri u Evropi koji pripaljuju u dobrom procentu, a da nisu totalne kante u svim ostalim segmentima igre

Buker, Tajs, Papajanis, Metu, Kostelo, Sorkin, Smailagic... pa i ovaj Osetkovski sto ode u komsiluk.

Taj tip igraca je Zelimirov vlazan san, ali do sad se i nije bas usrecio sa Kaminskim, Kaboklom i Dejvisom.

• Like 1
Posted

Petrusev je jos pre neki mesec rekao da mu je NBA prioritet, ne znam cemu cudjenje?

Probace da se ugura negde a mi mozemo da procenjujemo da li on tamo pripada ili ne ali u sustini koga boli uvo...

njegova stvar.

Ja ga licno ne bih cekao a u klubu neka procenjuju sta im je ciniti. S' obzirom da mu je zelja da se otisne pitanje bi bilo i da ostane koliko bi motivacije imao. Uvek sam pricao da je igrac statsa pa sam dobijao podsmehe ovde na forumu.

Hebemu misa nesto razmisljam koji bi mi prvi parametar bio kod dovodjenja igraca.

Patimo se sa tim penalima godinama, eto na prvu onaj ko dodje mora da pod broj jedan da bude dobar penaldzija.

Koliko smo neizvesnih zavrsnica izgubili a imali ocajan procenat sa linije za slobodnjake.

• Like 7
Posted
3 minutes ago, bosMan_jr said:

Znam da jesi, ali posle vise krugova prizivanja takvog centra. A vec jednom sam pitao tebe ili nekoga od kolega, koji su to centri u Evropi koji pripaljuju u dobrom procentu, a da nisu totalne kante u svim ostalim segmentima igre.

Streč centra do sada nikada nisam prizivao, generalno nisam fan takvih igrača i dovodio bi ih samo u specijalnim okolnostima. Sada sam odgovorio na pitanje @СтелаРоса kakva bi nam petica najviše odgovarala, nakon dovođenja četvorke koja je objektivno loš šuter... I opet sam akcenat stavio na atletu koji će defanzivno raditi posao, to bi mi bez dileme i dalje bio prioritet. Ako bi se pak uz tog igrača dovodio još jedan, onda se može reći da je došlo do tih specijalnih okolnosti u kojima bih potražio streč visokog, pošto bi bez njega bilo premalo šuta na unutrašnjim pozicijama, a da pritom ni spolja ne blistamo od šuterskog potencijala (za sada). 

Posted
8 minutes ago, Cavani said:

Ok, a sta ce hipoteticki da radi ako nama uleti Vasa pa preusmerimo pare na njega, ili Drcela kojim cudom skonta da ne zeli da plati milion za Filipovu pogresnu odluku sa Olijem i da otkupi njegovu slobodu, ili dodje i kod nas trener koji ne dozvoljava stekanje u odbrani, ili vrhunski centar za tih 2.5 milki. Imao je koliko, 2 neuspesne epizode u Nba, ocajne epizode u Efesu i Oliju kod trenera sa integritetom. Ima vec 25, nije nikakav klinac. 

Drugim recima igrao je vrhunsku klupsku kosarku samo kod nas. 

Prilično sam siguran da je Filip ubeđen da će ga Drki čekati.

Ako se zajebe, ništa, spasavamo mu karijeru i dogodine ; )

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Vise ce se slaviti odlasci nego dolasci.

Kad odu Yagisa, Canaan i daj boze vuk, ima da pijem 3 dana pa ko oce da se pridruzi, dobrodosao.

A Neca ništa? 

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Vise ce se slaviti odlasci nego dolasci.

Kad odu Yagisa, Canaan i daj boze vuk, ima da pijem 3 dana pa ko oce da se pridruzi, dobrodosao.

Onda sledece sezone kad odu Nwora, Cima, i daj boze Semi....

• Ha-ha 2
Posted

Nisam provalio zašto baš danas objava za Monekea? Neki forumaši pišu da je bilo očigledno da će prvo njega objaviti i to danas (ili nekom baš skorijem periodu). Ne kontam zašto.

Posted

Svaka čast Barcokasu. Pročitao ga je za ocenu 10 po pitanju igračkih i karakternih osobina.I sve što je rekao u potpunosti se slažemi sada ga još više cenim.Ako je tačno da smo se dogovorili sa Olijem, a ovaj puding nas sada pokušava zavlačiti nekoliko nedelja u pokušaju da ostvari svoj san da konačno nadje neki klub u Nba

Druže , imaš ne par nedelja, nego par dana i kraj !!!

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
Just now, Small Owl said:

Nisam provalio zašto baš danas objava za Monekea? Neki forumaši pišu da je bilo očigledno da će prvo njega objaviti i to danas (ili nekom baš skorijem periodu). Ne kontam zašto.

https://sportal.blic.rs/prica/zeljko-drcelic-odgovorio-vladimiru-stimcu-to-kako-se-zvezda-unistava-videcete-u-narednim-danima-2025061809473103631

Poštujući sve što je Vladimir Štimac učinio u svojoj košarkaškoj karijeri igrajući kako za Crvenu zvezdu, tako i reprezentaciju - ne mogu da se saglasim se sa optužbama da se KK Crvena zvezda uništava! Kako se klub uništava videće se u narednim danima, ne samo kroz aktivnosti koje su vezane za prvi tim, već i za stvari koje je autor tvita mogao da sanja dok je bio igrač Crvene zvezde. Vladimir Štimac je u dva navrata (2015-2016 i 2019 -2020) igrao za Crvenu zvezdu (od tri mandata ukupno), u periodu kada je država značajno pomagala klub. To radi i danas, sto je jedina istina, i zbog toga velika zahvalnost državi koja ulaže velika sredstva u sport generalno i pomaže svim klubovima, ne samo Crvenoj zvezdi. Sve ostalo je čisto dezinformisanje javnosti. Dužan sam da podsetim javnost i gospodina Štimca, da je svojevremeno (18.05.2011. godine u trenutku dok je račun kluba bio u blokadi) svoja potraživanja u (iznosu od 150 hiljada evra) od kluba koji se danas navodno "uništava" potraživao i naplatio preko suda (BAT). Crvena zvezda je veća od svih nas, i svakog pojedinca. Time bih stavio tačku na ovaj pokušaj da se loša završnica sezone iskoristi u nekakve dnevno političke svrhe.

Posted
1 minute ago, Small Owl said:

Stimac vs Drcela.

Jabari Parker.

Komsiluk pregazio sa 20 razlike Spartak koji su nas ugazili ko plitak potok.

Sta jos?

Posted
1 minute ago, kendrick duckworth said:

Čestitke komšije, strašnog igrača ste doveli, a čini se da je ovo samo početak.

Sad da odustanemo od razmaženka i bog da nas vidi.

• Like 3
Posted
24 minutes ago, The_Big_S said:

Ovaj potpis Monekea znači i da je on “najveće ime” koje ćemo dovesti ove sezone.

Ako smo se uopšte nadali Vasi ili Guduri, od toga nema ništa jer bi DrČela nesumnjivo zakucao danas sa nekim od njih dvojice

Pa nisu brate svi igraci vec dogovoreni nije kraj ni ove sezone

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Small Owl said:

Prva opcija bi bila da je ova objava jednog od zvucnijuh pojacanja proprema za neke gorke pilule koje slede u smislu produzavanja ugovora ili ostanka igraca koji nemaju podrsku sire zvezdaske publike.
Druga bi bila neka vrsta dokazivanja, kako ce ovo biti neki hard-core prelazni rok sa nase strane, dokazivanje "sposobnosti" a svi znamo ciji je to manir. Ujedno ce mozda neko podoban iz uprave da spasi svoju guzicu (da izvinete).
Svakako, pozdravljam prvo zvanicno pojacanje, i like it. I konacno neko ispod 30!

• Like 1