Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Kada igramo mečeve sve tačno kog datuma je svaki i ko prenosi naše prijateljske mečeve i turnire??

Moguće da su prve dve utakmice zatvorenog tipa i da neće biti prenosa. VTB kup se inače igra u Beogradu.

Gz-RLt67-XYAALYd-P.jpg

• Like 2
  • Thanks 2
Posted

Кад већ није за 26 година са све међународном каријером научио енглески, могао је неког ко га прича да пита да му састави ову доскочицу ако је већ хтео да испадне смешан. Овако је испао само неписмен. У сваком случају, Клуж после одласка Симпсона плаче за физички инфериорним плејмејкером који ће бити рупа у одбрани док се у нападу забија испод коша да би примио банану или без савести припаљује са свих осталих позиција на терену с процентом (не)успешности испод 40%.

Таман би добио и прилику да се на зиму освети злој Звезди.

Posted (edited)
25 minutes ago, aleksa7 said:

Кад већ није за 26 година са све међународном каријером научио енглески, могао је неког ко га прича да пита да му састави ову доскочицу ако је већ хтео да испадне смешан. Овако је испао само неписмен. У сваком случају, Клуж после одласка Симпсона плаче за физички инфериорним плејмејкером који ће бити рупа у одбрани док се у нападу забија испод коша да би примио банану или без савести припаљује са свих осталих позиција на терену с процентом (не)успешности испод 40%.

Таман би добио и прилику да се на зиму освети злој Звезди.

samo ti pljuj decka koji ti done aba ligu pre 2 sezone

sad te zabole kurac za njega kad ti precednik doveo 10 novih igraca

Edited by MrTripleDouble
  • Like 1
  • Tuzno 1
Posted
10 minutes ago, MrTripleDouble said:

samo ti pljuj decka koji ti done aba ligu pre 2 sezone

sad te zabole kurac za njega kad ti precednik doveo 10 novih igraca

Јаго ми донео ABA лигу као што је Хејс-Дејвис донео титулу на F4 Фенербахчеу. Уделили му награду јер је био највеселији од десет једнаких играча против Партизана који се распао јер једни друге нису могли да смисле очима. Донео ми је титулу колико су и Јанис, Давидовац, Митровић, Недовић, Боломбој, Лазић, Жељко, Нанели и сви остали...

Моје мишљење о њему је исто данас као и на почетку прошле сезоне, неколико месеци након тог финала регионалне лиге, и нема никакве везе са тиме што су у клуб сада дошли нови и успут бољи играчи од њега. То мишљење сам изнео и 13. септембра и 6. октобра 2024. године.

Мене највише плаши Јаго. Давидовац и Митровић ме не плаше јер сам већ навикао да од њих на нивоу Евролиге не могу да очекујем много, али струка из клуба се узда у Јага довољно да му да 800-900к, а чини ми се да иако је млад већ сад има јасно изражен плафон који није довољан за Звездин искорак. Надам се само да је Теодосић спреман да игра и више од 15 минута по утакмици ако то буде ситуација захтевала јер Јаго не делује као топ8 решење иако би он волео да јесте и иако се понекад понаша на терену као да јесте.

Користиће се на Економском факултету случај продужавања и појачавања уговора Јага дос Сантоса упркос нуђеном обештећењу од 400к из Русије као пример бесмисленог и погрешног финансијског пословања једне спортске организације са наводним амбицијама да се она високо котира у европским оквирима.

Нажалост се то што сам тад написао и испоставило тачним јер је своје лимите у протеклој сезони итекако показао, а на терен је улазио мислећи да их нема. О уговору који је добио не морамо више писати јер видимо да осим што Звезда бежи од те обавезе, такође и ниједан други тим нема намеру да га преузме. Као што рекох, ако неки економиста воли да вуче примере из спорта, пример Јаго-Звезда могу да послуже савршено као бесмислен случај.