Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
On 8/31/2025 at 9:55 AM, BojanaCZV said:

Ja sam ubeđena, da nije bilo Tea, da bi Jago imao dosta bolju sezonu.

Apsolutno.  Yago je bio MVP aba lige 23-24 sezona, kada nas je on iscupao posle onoga sa Nejpirom, tada je dobio veću slobodu i igrao odlično. Pre te sezone je bio MVP Nemačke lige. Teodosic je negativno uticao na ceo tim. Ponašao se kao da je on trener, radio šta je hteo, igrao kad je hteo, stalno nesto prigovarao saigračima, non stop se svadjao sa sudijama. Zbog sukoba sa sudijama je sebe izbacio iz polufinala ABA lige protiv Buducnosti kada je CMM bio povredjen.

Samo da se nikad vise ne ponove penzioneri kojima je ego iznad kluba I saigrača. 

• Like 3
  • WOW 1
Posted

Jbg, mi stalno imamo neka opravdanja, naročito za strance, eno Gedraitisa ni ovaj Litvanski selektor ne zna koristiti, ili je možda kriv neki igrač sto mu uzima mjesto. Kad je Jago tako dobar onda će ga sigurno neko uzeti, evo opet mvp a još ima tih mvp nagrada, sigurno nećemo morati pokrivati dio plate, čak ćemo i obeštećenje uzeti. 

Posted
  • MVP finala brazilskog prvenstva (2021)
  • MVP finala nemačkog prvenstva i član prve petorke (2023)
  • MVP finala ABA lige (2024)
  • MVP američkog kupa (2025)

Jago svake godine osvoji po jedno MVP priznanje. Kako čovek da nema respekt za ovakvog igrača:Hail: 

Kad već kod nas nema mesta za njega voleo bih da ode u neki drugi EL tim tipa Pariz i da pokida sezonu.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, forumko topic said:

Do kurca, samo nam je još ovo trebalo. 

Kao prvo ne psuj, a kao drugo ovo je možda win-win za Zvezdu situacija, još će neko obeštećenje da plati dobićemo lovu za čuvenu doselekciju da nekog Tompkinsa koji je povredjen idalje dovedemo i popunimo roster u novembru decembru..

• Ha-ha 2
Posted

Pravo malo cudo je kako jos niko nije prizivao Lojda kod nas, eno ga momak nadigrao Luku Doncica i belezi skoro 30 poena po utakmici.

Ne znam do kad cemo davati toliki znacaj igrama za nacionalni tim kad svake godine dobijemo desetine primera igraca koji ne mogu da se sastave u klubu i onda odjednom nauce da igraju i postanu NBA igraci za reprezentaciju i obrnuto. Neverovatno koliko kratko pamcenje imamo, deluje kao da su relevantne samo poslednje 2,3 utakmice koje neko odigra dok se sve pre toga totalno zaboravlja.

Posted

Jagisi ovo moze samo da pomogne u trazenju nove sredine.

Realno, kada je trziste klubova ovako malo i kada imas igraca sa kvalitetom samo za donji dom Evrolige, potrebno je i malo srece da se pronadje adekvatan klub.

Ako vec ne zeli u Rusiju, mozda ce morati da sidje korak nize u EK i odatle vreba novu priliku za Evroligu.

Tri kluba za koje sam najpre verovao da bi mogli da ga pokupe su se vec fino popunila - Baskonija, Virtus, Pariz.

Posted

Mislim da bi dobro legao Asvelu - taman da zameni Pariz Lija. Ali, nema sanse da mu Asvel da toliko love... Mozda pola mi a pola oni best case scenario za sve tri strane.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Kao prvo ne psuj, a kao drugo ovo je možda win-win za Zvezdu situacija, još će neko obeštećenje da plati dobićemo lovu za čuvenu doselekciju da nekog Tompkinsa koji je povredjen idalje dovedemo i popunimo roster u novembru decembru..

Neće, samo nam još treba da se on dokazuje u nekom slabijem takmičenju i nabija statistiku. Ko ne zna o čemu se radilo, sudeći po rezultatu pomislio bi da se igrala neka rukometna utakmica, sa slabijim odbranama.  

Posted
37 minutes ago, Don Dusko said:

image.png.903edbff18936dc8d27b7bd1577721b0.png

Sta je ovo jbt. :S

A dobro je. Ja sam ocekivao da sipa crveni toner u MAXIPOL od 10L i da "mune" glavu 💪

• Ha-ha 5
Posted
7 hours ago, Zvezdaš96 said:

Obavezno će neko da plati obeštećenje, jasno je svima da ne treba gledati igre u klubu u prethodne dve sezone jer su merodavni samo reprezentativni turniri. Tako su i za Dobrića prošlog leta stali u red da plate, ali im je Teča na vreme šuknuo - nekako privoleo Ogija pre OI.

Posted
2 hours ago, Nini3112 said:

Kad je media day? Krajem meseca?

Krajem nedelje. U četvrtak. Bar tako kažu ovi sa KK CZ Beograd fb stranice.