Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
19 hours ago, JPM said:

Novu temu treba da otvori @Princeton i nema vise bezanja.

Hvala puno druže Juan Pablo, ali sam u naredne 2 sedmice zauzet 😀 🇷🇸

Stvarno, nisam ja za otvaranja. Moje pisanje je suhoparno štivo, ni sam ne volim da čitam svoje postove. Prvi post treba da ima šarma, duhovitosti, sličica, klipova, nostalgije. Lično bih volio kad bi Bojana otvorila, malo da obnovimo konekciju sa timom, kao čuveni zagrljaj sa Cirbesom. Možda i neki blast from the past, Barry da nam se javi, ili tako neki forumaš iz naftalina.

• Love 2
Posted
1 hour ago, fradler said:

Kakav crni Kodi, a Dobric i Deda ce imati skromnu ulogu. Da se ne zajebavamo, Kalina mora biti kapiten.

Prijavljen si. :classic_tongue:

• Ha-ha 5
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
11 minutes ago, Dzo23 said:

Stvarno svijetski izgleda! Svaka čast klubu! 👏

Steta samo sto treniramo u pioniru a igramo u areni... 

Posted

Koja vam je najjača petorka Zvezde ove sezone, pošto je i definitivno Sferopulos potvrdio da je roster kompletiran i da niko neće sigurno više dolaziti(makar do nama omiljene  čuvene doselekcije u nekom oktobru, novembru, decembru..) ???

Posted

Kalina:

Čemu pritisak? Uživanje je i čast dobiti kapitensku traku. Prihvatio bih to sa velikom radošću. Mogu to da iznesem – sazreo sam i igrački i životno.

Nadam se da tu Sfero nema dileme.

• Like 3
Posted (edited)

Baš nešto razmišljam, kada bi Zvezda bila kompletna i sa zdravim Bolombojem, mi ćemo u tom slučaju imati praktično 2 domaća igrača medju prvih 12 MINIMUM, a maksimum 3 igrača, ako Izundu ne bude u 12, svih ostalih 9 stranaca po kvalitetu su definitivno medju prvih 12, s tim da je upitan Kenan, ako bude ulazio u slabe forme kao u drugom delu sezone, onda je moguce da nekada Kenan u Evroligi ne bude u 12 čak, mada mislim da će igrati u prvih 12 ipak..

Mekintajer, Grejem, Karter, Kalinic, Nwora, Odželeje, Moneke, Rivero, Bolomboj, ovih 9 igrača su ako su zdravi za Evroligu sigurni u prvih 12, ostaje još trojica, a to su verujem Izundu, Kenan i jedan od dvojice(trojice) Davidovac, Dobrić, Miljenović..

Najkvalitetnija i najzanimljivija petorka Zvezde ove sezone bi bila verovatno:

Kodi, Grejem, Kalina, Moneke i Bolomboj.

Ova petorka ne bi bila autsajder objektivno ni protiv jedne ekipe u Beogradu, a u gostima bismo bili makar 50-50% sa većinom ekipa, iz druge petorke ulazi Nwora, Carter, Canaan, Odželeje, Rivero, svakako i ta petorka je petorka za makar plej in.

Jedina nepoznanica je šta će mali Miljenović, Radosic Stojkovic pokazati ove sezone recimo..

Edited by Zvezdaš96
Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Koja vam je najjača petorka Zvezde ove sezone, pošto je i definitivno Sferopulos potvrdio da je roster kompletiran i da niko neće sigurno više dolaziti(makar do nama omiljene  čuvene doselekcije u nekom oktobru, novembru, decembru..) ???

Graham Carter Kalina Moneke Izundu

Posted
4 minutes ago, Disfruto said:

Graham Carter Kalina Moneke Izundu

CMM, Carter, Kalina, Moneke, Rivero.

Barem u pocetku, zbog jacine, iskustva... 

A onda ocekujem da ovaj 2nd unit "menja ritam" - Graham, Kanan, Nvora, Odzeleje, Izundu. 

Posted
4 minutes ago, Kooineeperk said:

CMM, Carter, Kalina, Moneke, Rivero.

Barem u pocetku, zbog jacine, iskustva... 

A onda ocekujem da ovaj 2nd unit "menja ritam" - Graham, Kanan, Nvora, Odzeleje, Izundu. 

Ocekujem da Graham bude najbolji igrac ove ekipe, naravno ne od starta nego kad se malo privikne.

Da kreira iz pnr-a za sebe i za ceo tim odnosno da igra drive and kick i iz toga da profitiraju svi.

Posted
31 minutes ago, Disfruto said:

Ocekujem da Graham bude najbolji igrac ove ekipe, naravno ne od starta nego kad se malo privikne.

Da kreira iz pnr-a za sebe i za ceo tim odnosno da igra drive and kick i iz toga da profitiraju svi.

Ja od njega i Nvore najvise ocekujem. I naravno Moneke. 

Posted

Najvise ocekujem od Cartera, Nwore i Grahama.

A najmanje ocekujem od pojacanja od Monekea mozda, mada se nadam da ce biti kao i Kodi onaj iz Baskonije, ali mozda bas zato sto se ocekuje najvise da bude glavni igrac, da sjajno igra, ima sjajnu statistiku, mozda on a i Graham budu neki novi Shabazz, ne toliko karakterno, vec vise nekako da igraju mozda samo za statistiku i mozda naredne godine jaci ugovor u jacem bogatijem jos klubu... , a ne budu timu podredjeni, plus mozda su i zbog godina  iskustva prezasićeni da naprave neki buum, jer su igrali vec NBA, imali već dobre sezone, a nisu kazem ni mladi igraci bas..

Posted
41 minutes ago, Disfruto said:

Ispade na kraju ti u pravu da je tim kompletiran i da makar do onih cuvenih nama omiljenih doselekcija u novembru i decembru gde uvek zbirno dovedemo jos 2 igraca koja smemo za Evroligu, da niko nece doci, iako su rekli neki da beka dovidmo, evo Sferopulos rekao da se jos ceka samo Bolomboj i Dobric i da niko vise nece do pocetka sezone da dodje.

Sto znaci da su Kenan i Karter jedina 2 beka klasicna i da je Karter umesto Nedovica dosao, a Graham umesto Jaga.

Posted
28 minutes ago, Kooineeperk said:

Ja od njega i Nvore najvise ocekujem. I naravno Moneke. 

Moje misljenje je da Nwori ne treba dati loptu u ruke i da je bolje da ceka povratne lopte i pripaljuje za 3 ili napada close out.

Nisam siguran da li ce on prihvatiti tu ulogu ali zato sam siguran da ce Odzelej da pokida tu