Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Guru said:

Meni ovde objasniše da su oni nebitni i da neće videti parketa u EL, a po konstrukciji rostera bih i sam rekao će biti upravo tako. 

Ako juris rezultat nema mesta za klince to je valjda logicno. Klinci mogu da igraju ABA ligu jos pogotovo ako se bude igrao F4(mozda je potvrdjeno vec ali nisam upucen). Valjda je cilj kluba da se osvoje sva 4 trofeja sa naglaskom na EL.

Sa NCAA odnosno NIL pravilom da se klinci placaju tek sada je tesko zadrzati mladog igraca. Za par godina kad se deca koja ne prodju dalje budu vracala tad ih treba ponovo uzimati ali trenutno nije realno.

Posted (edited)
14 minutes ago, Disfruto said:

Ako juris rezultat nema mesta za klince to je valjda logicno. Klinci mogu da igraju ABA ligu jos pogotovo ako se bude igrao F4(mozda je potvrdjeno vec ali nisam upucen). Valjda je cilj kluba da se osvoje sva 4 trofeja sa naglaskom na EL.

Sa NCAA odnosno NIL pravilom da se klinci placaju tek sada je tesko zadrzati mladog igraca. Za par godina kad se deca koja ne prodju dalje budu vracala tad ih treba ponovo uzimati ali trenutno nije realno.

Nisam ni pisao o klincima, piše lepo u postu "relativno mladi igrači, neafirmisani na EL nivou". Al' ako je cilj kluba osvajanje sva 4 trofeja sa naglaskom na EL, onda ništa... Mislio sam da je ok za promenu se ušunjati u plejof, prvi put u novom sistemu takmičenja, al' to očigledno ne bi bilo dovoljno.

Edited by Guru
  • Like 3
Posted (edited)
1 hour ago, Guru said:

Nisam ni pisao o klincima, piše lepo u postu "relativno mladi igrači, neafirmisani na EL nivou". Al' ako je cilj kluba osvajanje sva 4 trofeja sa naglaskom na EL, onda ništa... Mislio sam da je ok za promenu se ušunjati u plejof, prvi put u novom sistemu takmičenja, al' to očigledno ne bi bilo dovoljno.

Necemo se usunjati u plejof ni sa relativno mladim igracima tako da nema neke razlike.

Edited by Disfruto
  • Like 1
Posted

Meni je bitnije da budemo ekipa za koju imam osjećaj da može svakog dobiti,kao Partizan one sezone kada je igrao sa Realom, da su otišli na f4 tamo su mogli svakog dobiti.A naša prošlogodišnja ekipa je po meni nekim čudom imala rezultate kakve je imala, ja ni u jednom trenutku nisam vjerovao da mogu nešto napraviti, one dobre igre u završnici evrolige su mi baš bile iznenadjujuće, jesmo gubili al smo stvarno dobro izgledali, ali osjećaj za tu ekipu mi je bio i ako nekako dodje do play ofa da će biti isprašena lagano. 

Suština je da sa ovih 20+ miliona budzeta moramo sastaviti konkurentnu ekipu, dobro popunjenu, koja ako se sve složi može sa svima igrati. A to da kao udjemo u play of a tamo znaš da će te neko sigurno isprašiti 3:0 eventualno 3:1 mi nije neki uspjeh,jedino bi se Sferopulos mogao hvaliti na konferenciji :) 

• Like 1