Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, Fromthecorner said:

”Bicu uz moju Zvezdu ove sezone ako mi se bude svideo odnos broja domacih igraca i stranaca u timu”. 

“Bodricu Zvezdu kad dodje drugi predsednik”

”Ne gledam ove sezone jer je Rivero prvi centar”

Mislim da neko ko sebe smatra vernim navijacem ne moze ovo da izgovori, koliko god da ti je staz na Voxu

Postoje mnogo važnije stvari u životu nego biti "verni navijač". Nemam ja šta kome da se dokazujem kao zvezdaš, ko me zna zna i gde sam bio kad kao klub nismo imali ni za bandaže. 

• Like 4
Posted
16 minutes ago, JPM said:

Postoji naša i vaša Zvezda?

Možda ti Stefi možeš da napišeš ko je napisao ono što je forumaš iz ugla napisao pod navodnicima?

Nemojte molim vas da branite Zvezdu kao što Vu**ć brani Srbiju od studenata. Niko ne napada Zvezdu kao instituciju, ljudi pišu o stavu u trenutnoj situaciji u zemlji i klubu.

Ja sam izjavio da necu kupiti sezonsku (iako sam je prethodnih godina imao) ukoliko mi se ne svidi odnos broja domacih i stranih igraca. U poslednje vreme sam se i iskljucio sa ove teme jer ne zelim da ovde ispoljavam svoje nezadovoljstvo i negativnost zbog toga sto mi se nesto ne svidja. Naravno da cu gledati utakmice preko malog ekrana i navijati da imamo sto vise pobeda i trofeja. Dajem sebi za pravo da se ukljucim u ovu raspravu bas zbog toga nasa/vasa Zvezda. Po meni je sasvim legitimno da se nekome ne svidja tim. Mala je sansa, ali sta da sutra Zoc sedne na nasu klupu i potpisemo Ledeja, Lesora i Nanelija, jel i to "nasa" Zvezda? Bilo bi navijaca koji bi bez problema i za tako nesto navijali, ali mnogi ne bi, i to je po meni ok. Sve ce to jednom proci. Ja u ovom momentu osecam da ovaj tim koji smo sastavili nije vredan mog novca i vremena. Zvezda je za mene uvek bila vise od jednog tima i tako ce uvek biti. Sa ovim rosterom koji vise lici na neki Monako ili Makabi za mene to nije to, ali kao sto rekoh proci ce i promenice se jednom, pa se onda ponovo vidimo u hali makar to bilo i u Fiba LS.

• Like 1
Posted
1 minute ago, СтелаРоса said:

Ja sam izjavio da necu kupiti sezonsku (iako sam je prethodnih godina imao) ukoliko mi se ne svidi odnos broja domacih i stranih igraca. U poslednje vreme sam se i iskljucio sa ove teme jer ne zelim da ovde ispoljavam svoje nezadovoljstvo i negativnost zbog toga sto mi se nesto ne svidja. Naravno da cu gledati utakmice preko malog ekrana i navijati da imamo sto vise pobeda i trofeja. Dajem sebi za pravo da se ukljucim u ovu raspravu bas zbog toga nasa/vasa Zvezda. Po meni je sasvim legitimno da se nekome ne svidja tim. Mala je sansa, ali sta da sutra Zoc sedne na nasu klupu i potpisemo Ledeja, Lesora i Nanelija, jel i to "nasa" Zvezda? Bilo bi navijaca koji bi bez problema i za tako nesto navijali, ali mnogi ne bi, i to je po meni ok. Sve ce to jednom proci. Ja u ovom momentu osecam da ovaj tim koji smo sastavili nije vredan mog novca i vremena. Zvezda je za mene uvek bila vise od jednog tima i tako ce uvek biti. Sa ovim rosterom koji vise lici na neki Monako ili Makabi za mene to nije to, ali kao sto rekoh proci ce i promenice se jednom, pa se onda ponovo vidimo u hali makar to bilo i u Fiba LS.

Baš ništa nemam protiv tvog stava. Imam protiv ovog narativa o deljenju navijača Zvezde na podobne i nepodobne na osnovu datih par izjava, a koji provejava svako malo na ovoj temi. Naravno da ti se ne sviđa sastav, ne sviđa se ni meni, ali postoji razlika između "ne kupiti sezonsku" i "ne bodriti Zvezdu". Velika razlika. Zato me je i začudio kvaotovan upis, jer ne verujem da je neko tim rečima to napisao, već je nespretna parafraza. 

Ekipa se meni ne sviđa jer je "nabacana", nema veze sa odnosom domaćih i stranih. Ali hajde da kažemo da je ovo prva sezona nekog rebuilda. Nećemo daleko dogurati ako svake godine moramo da menjamo po 80% rostera, a ovo je idealan put da se to i desi. Zvezda nema nikakvu šansu u trci sa najbogatijima, čak i ako novca ima, opet će najbolji i najprovereniji birati Milano, Pariz, Istambul ili Barselonu za život. Zvezdina jedina šansa je u kompaknosti, integritetu ekipe koja se poznaje dugo i imaju hemiju. To mora da se stvori i na tome treba da se radi. Dovođenjem velike većine novih svake godine bilo bi pogubno jer bismo izgubili taj faktor, a on je u našem slučaju odlučujući.

Upravo zato sam i napisao da ne treba Zvezdu braniti od nas. Niko je ne napada.

• Like 1
Posted (edited)
14 minutes ago, СтелаРоса said:

Ok, reci ne sviđa ti se jer nema dovoljno igrača sa srpskim pasošem. Ali ovo spominjanje Žoca i navedenih igrača je niđe veze i ne vidim kako si to stavio u kontekst.

Hajde kad se pokrenula ova tema da i ja kažem da neću uzeti sezonsku ove sezone, samo zbog ove situacije u zemlji. 

Prosto nisam siguran na koliko ću moći utakmica da odem zato što je glavna borba na ulici i to ima apsolutni prioritet. Na neke ću otići, Bože zdravlja, i kupovaću pojedinačne karte.

Što se tiče odnosa domaći/strani igrači mišljenja sam da imamo previše domaćih igrača. Tačnije neki apsolutno ne zaslužuju da budu tu i zauzimaju mjesto isključivo zbog pasoša.

Pozdravljam dovođenje mladih igrača od 18,19 godina, ali ovi koji nisu mladi a nemaju kvalitet su totalno nepotrebni.

Edited by Dzo23
  • Like 1
Posted

U Beograd je danas stigao Semi Odželej, novo ime u rosteru crveno-belih za takmičarsku sezonu 2025/26. Tokom nedelje očekuje se i dolazak ostalih košarkaša u Srbiju, u koju je već stigao ranije Kodi Miler Mekintajer, a tim će biti kompletiran do ponedeljka kada će biti obavljeni pregledi i inicijalni testovi.
"Pozdrav svima, upravo sam stigao u Beograd i veoma sam uzbuđen jer se bliži početak sezone i krećemo sa radom. Jedva čekam da vas sve vidim u Areni", naglasio je Odželej.

• Like 6
Posted
3 hours ago, Chaos Is Me said:

ko me zna zna i gde sam bio kad kao klub nismo imali ni za bandaže. 

Haosov kada kao klub nismo imali ni za bandaže >>>> Ćokijev setite se gde smo bili 2011.

• Thanks 1
  • Ha-ha 9
Posted (edited)

Za nas je najbolje da se batalimo više prelaznog roka jer je isti završen što se tiče dolazaka. I da se usmerimo na prelazni rok igrača koji treba da odu i početak priprema. Roster je pun. Kakav god da je, takav je ali ispunjen. I tu za sada neće biti promene dok oni koji treba da odu ne napuste klub. U zavisnosti od toga može ponovo da se aktuelizuje priča o dolascima. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Babaduka said:

Dobar je Kori ali cist plej, igrac tipa Gos

Lendry Samet je dosta bolja opcija za nas od slobodnih agenata

Nemoj samo Shameta. To tek nema šanse  da izađe na dobro. 

Posted

Malo mi glupa ova prica u vezi domacih igraca. Kao

klub smo ucinili sve da ih dovedemo, isli smo dobrano preko granica nasih mogucnosti.   Guduric, Micic, Petrusev…
Nazalost, bili smo odbijeni.

Svako ima svoje razloge u vezi sezonskih, ali potezati ovaj argument kao presudan je nidje veze. 

• Like 2