Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Stefi88 said:

Legitimno je da hoce ciljano takmicenje, i da hoce novac za koji je potpisao, isto tako je legitimno da presedi celu sezonu, pa ako mu to odgovara sto da ne...

Pa vise njemu odgovara da presedi sezonu i bude placen 1.5e, nego vama da ga placate da sedi. 

• Like 1
Posted

Zvezda je postala druga kuća. Ne samo zbog činjenice da je ostvario kontakt sa navijačima, već i činjenice da je klub otvorio svoja vrata i ponudio Jagu sigurnost:

“To su bile dve sezone pune učenja, koje su mi donele mnogo dobrog. Imao sam ugovor, a već u prvoj sezoni sam potpisao novi. Trogodišnji ugovor ti odmah daje sigurnost, zar ne? Veruju u tebe. Osećaš se prihvaćeno. Pomisliš: okej, nije to samo jednogodišnji ili šestomesečni ugovor gde moraš odmah da daješ rezultate – već tri godine da se razvijam, napredujem iz godine u godinu”.

Apsolutno je fokusiran na ono što sledi sa reprezentacijom.

“Uspeo sam da budem MVP tri godine zaredom – u Brazilu, Nemačkoj i Srbiji. Tri uzastopne godine. Tako da idem korak po korak. Sada je reprezentacija, to je nešto što mnogo želim i oduvek sam želeo, bez obzira gde igram. Dolazak u reprezentaciju može sve da promeni. I to je to – posle reprezentacije se vraćam tamo, imam još dve godine ugovora i nadam se da ću ostvariti mnogo toga”.

Frišak intervju sa Yagom. Neće taj mališa niđe... 

Posted
3 minutes ago, Mrk said:

Pa vise njemu odgovara da presedi sezonu i bude placen 1.5e, nego vama da ga placate da sedi. 

Sta 1.5e?

Posted
2 minutes ago, Mrk said:

Ti to pricas o Jagu? Nesto mi je to mnogo para za njega, ali ako ti to kazes onda ok 🙂

Posted
3 minutes ago, Mrk said:

Naravno da ne. Ko bi ga uzeo nakon što presjedi sezonu, dve? Zar nije daleko logičnije da ode i igra za nešto manje novca,  pokuša da se nametne i obezbedi još neki dobar ugovor?

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Mrk said:

Ne ide to tako. Gubi dugoročno ako presedi sezonu. Bolje je da ode negde gde će igrati za manje novca, ali će biti u prilici da napravi statse i potpiše novi solidan ugovor.

Sigurno da ima ekipa u Italiji, Nemačkoj, možda Španiji gde bi mogao da igra.

• Like 1
Posted
20 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ti to pricas o Jagu? Nesto mi je to mnogo para za njega, ali ako ti to kazes onda ok 🙂

Mislio sam na Kenana.

Posted (edited)

Bones je već igrač po meri. Mlad, zdrav, kvalitetan. Znači ništa od dolaska kod nas. 

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Ja: Sport je jeftina zabava za obespravljenu radničku klasu, prijatelju moj. 

Isto ja ako dođe Bizli:

Mali ima isti glas kao El Risitas. Koji nekako i dobro ide uz sve sto se desava u nasem klubu. 

Posted (edited)
54 minutes ago, Mrk said:

To je san prosečnog Srbina. Sve četiri u vis a para kaplje. Profesionalni sportista tako ne razmišlja.

Edited by Bejn
  • Like 2
Posted

Ima jedna priča za Hajlanda, kad je bio mali izbio mu je požar u kući gdje se on spasio tako što je skočio kroz prozor i tom prilikom nogu slomio a Baba mu izgorila u tom požaru

Sve preduslove ispunjava za psihijatriju zvanu KKCZ, on nam je višnjica na torti

Posted

Očigledno smo odlučili mijenjati bekove što je sasvim logično s obzirom na šta su ličili prošle sezone, a s tim smo se većinom svi složili. 

E sad ima taj problem što su pod ugovorom Jago i Kenan, ali nađe se rješenje pa i ako budemo morali platiti dio plate, očigledno para ima a nismo ih potrošili na Petruševa, Micića, Gudurića.. 

Ovaj Hyland je baš ozbiljan igrač. 

Ostaje problem na 5,al i tu kad bi se Plavšić poslao na novu pozajmicu što je realno ima prostora za još jednog centra, po mogućnosti dobrog defanzivac i skakača. 

Posted
2 minutes ago, ZvezdaBL said:

Ima jedna priča za Hajlanda, kad je bio mali izbio mu je požar u kući gdje se on spasio tako što je skočio kroz prozor i tom prilikom nogu slomio a Baba mu izgorila u tom požaru

Sve preduslove ispunjava za psihijatriju zvanu KKCZ, on nam je višnjica na torti

Kakve to veze ima?

• Like 5
Posted
1 minute ago, Milos 3.14 said:

Bones Hajland je debil i igrač kakav nam uz ovu bekovsku liniju treba ko čir na kurcu

Koju bekovsku liniju a da ne računaš Yaga i Kenana? 

Posted

Pucajte u mene, priznajem da ne pratim NBA, međutim ovo što sam pogledao nije me baš oduševilo. Taj Bones meni deluje kao cirkuzant, a ti njegovi flashy potezi ne znam koliko bi imali prođu u EL. Sa druge strane, ovaj kockar mi deluje totalno nerealno ali smo se malo našalili i nasmejali.