Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
17 minutes ago, Igor_ said:

Niko nije reko bilo gde, nego je na sastanku kad mu je receno da se traze druge opcije i da ne racunaju na njega reko da mu je jasno i da ce pristati i za manju platu da ode negde ako mu se nadje dobar klub gde ce igrati. 

Nece sigurno pristati da ode negde za manju platu i igra ligu sampiona.. 

Pa i ovo nije tacno ali dobro nzm ko ti daje informacije ali nisu bas sto posto tacne. Da se jesu dogovorili da ode jesu ostalo i ne bas. Imao je bogatu ponudu Zenita koju je glat odbio npr....

Znas kad ce neko da mu da platu ko mi ovde? Takvih budala nema deuze moj. Sad si pre par postova rekao da bi pristao i na manju ligu i platu,sad kazes nece da ide za mnaje pare nego kod nas i da igra LS. A pa jbg evroligadi de bas otimaju o njega u redu stoje i svi nude po milionce.....

Edited by Maverick88
Posted
3 minutes ago, The_Big_S said:

Ja bih imao glupo pitanje. Ukoliko Bizli fasuje NBA suspenziju, verovatno i FIBA suspenziju, da li može nesmetano da pegla EL ???

Znam da su NBA i FIBA naspram EL 2 suprotna tabora, ali opet....

Da nam se ne desi slučaj Kampazzo 2.0

Koliko sam ja ukapirao nece dobiti suspenziju, ali ima problem, jer ni jedan tim iz NBA nece da prica sa njim, tako da mu ostaje samo inostranstvo 🙂 Mi smo tu prva opcija zbog sponzora koji je spreman da pljune i vise love, sve zarad reklame, jer ga smatraju za pravu osobu da bude njihovo zastitno lice i brend ambasador(ovo nije insajd info, samo mala sala) 😂

• Ha-ha 3
Posted (edited)
3 hours ago, Igor_ said:

Brate koji je tebi dobar potpis do sad? 

I koga bi ti ako vec Graham ne valja, kazi nam ko je dobar igrac onda? 

Bas me zanima kako ti gledas na to. 

Karter, Nwora, Izundu. 

Ja nisam rekao ni u jednom upisu da Graham ne valja i da nije dobar igrač. Samo sam skrenuo pažnju i imam sumnju u njegovu motivaciju uzevši u obzir da poslednje tri godine mu karijera u rapidno silaznoj formi. Ni to ne bi bio problem da ima 23,24,25 godina ali on ima 30+. I ja bih lično takve igrače uvek izbegavao. Doveo bih iz NBA ili G lige igrača i manjeg kvaliteta ili sa manjim učinkom u NBA ali koji je mlad, zdrav i željan dokazivanja i kome karijera može ići samo uzlaznom putanjom. Graham neće sigurno ponovo oživeti 2019/2020 godinu na koju se svi ložite. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted (edited)
7 minutes ago, Stefi88 said:

A sto se Bizli konstatno pominje?

Msm ko kaze da je on uopste taj bek ili ti nuklearna bomba?

Jeste on ali to da se desi su sanse 1 posto u ovom trenutku , posto covek se jos nije ni opredelio za evropu. Tacno je da smo mi dali najvecu ponudu ali tek kad on def odluci da mu je evropa jedino resenje isl videcemo i ponude ostalih. Plus videcemo i sa nba sta ce biti tako da 

Edited by Maverick88
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Maverick88 said:

Jeste on ali to da se desi su sanse 1 posto u ovom trenutku 

Pa onda nema sta da se lozimo, kakva bomba i te gluposti...

Bolje da gledaju nesto sto je realnije.

Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Karter, Nwora, Izundu. 

Ja nisam rekao ni u jednom upisu da Graham ne valja i da nije dobar igrač. Samo sam skrenuo pažnju i imam sumnju u njegovu motivaciju uzevši u obzir da poslednje tri godine mu karijera u rapidno silaznoj formi. Ni to ne bi bio problem da ima 23,24,25 godina ali on ima 30+. I ja bih lično takve igrače uvek izbegavao. Doveo bih iz NBA ili G lige igrača i manjeg kvaliteta ili sa manjim učinkom u NBA ali koji je zdrav i željan dokazivanja i kome karijera može ići samo uzlaznom putanjom. Graham neće sigurno ponovo oživeti 2019/2020 godinu na koju se svi ložite. 

Ali kada bi se to desilo ti bi prvi ovde kukao koga smo to doveli i kako mi nikada ne mozemo da dovedemo nekog iz NBA kao komsije. Znam te ja dobro 😂

Posted
Just now, Stefi88 said:

Pa onda nema sta da se lozimo, kakva bomba i te gluposti...

Bolje da gledaju nesto sto je realnije.

Mi svakako ne mozemo dovesti nikog dok se ne rese pitanja Kenona Jaga i ostalih koji treba da odu..

• Like 1
Posted
Just now, Maverick88 said:

Mi svakako ne mozemo dovesti nikog dok se ne rese pitanja Kenona Jaga i ostalih koji treba da odu..

Znaci nema nista ni od Grahama...

• Like 1
Posted
3 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ali kada bi se to desilo ti bi prvi ovde kukao koga smo to doveli i kako mi nikada ne mozemo da dovedemo nekog iz NBA kao komsije. Znam te ja dobro 😂

Za početak neka dovedu jednog takvog po mojoj želji pa da vidimo koliko me znaš. 

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Maverick88 said:

Sto onda iscimasmo sirotog Grahama da leti 20 i kusur sati do Bg-a?

• Like 5
  • Ha-ha 5
Posted
2 minutes ago, Stefi88 said:

Znaci nema nista ni od Grahama...

On je zavrsen. Ali sada se koraju resiti situacije postojecih igraca sa ogromnim ugovorima na koje se ne racuna. A kako neki kazu ovde jedva cekaju da odu odavde jer su se razocarali pa cak i za manje pare,al juce. Na kraju ce se isplacivati deo ugovora vrv i Kenonu i Jagu da bi ih neko uzeo, posto apsolutno niko nije zeleo da preuzme njihove plate i ugovore do sada. 

Posted (edited)
21 minutes ago, Maverick88 said:

Pa i ovo nije tacno ali dobro nzm ko ti daje informacije ali nisu bas sto posto tacne. Da se jesu dogovorili da ode jesu ostalo i ne bas. Imao je bogatu ponudu Zenita koju je glat odbio npr....

Znas kad ce neko da mu da platu ko mi ovde? Takvih budala nema deuze moj. Sad si pre par postova rekao da bi pristao i na manju ligu i platu,sad kazes nece da ide za mnaje pare nego kod nas i da igra LS. A pa jbg evroligadi de bas otimaju o njega u redu stoje i svi nude po milionce.....

Mislim da je jasno sto bi neko odbio ponudu zenita ali dobro. Kapiram da njemu u ovim godinama ne znaci da igra vtb ligu, bez El ili Ek. 

Opet videcemo kako ce se zavrsiti to sa njim, ja da sam na njegovom mestu ne bi pristao ni za dinar manje, nije on kriv sto ima toliku platu. Tako da ne krivim ga obrni okreni. 

I ruzno obrces sve na svoju vodenicu pa "neko kaze oce i za manje para", ja sam jasno napisao jos pre nedelju dana da je Kenan na prvom sastanku reko da on ima ugovor ovde i da ga ne zanima sto ga ne zelimo u timu, da je u fazonu da ce ugovor da odradi, a da je sa Jagom moglo da se prica i da nece praviti probleme. 

Edited by Igor_
  • Like 1
Posted
Just now, Igor_ said:

Mislim da je jasno sto bi neko odbio ponudu zenita ali dobro. Kapiram da njemu u ovim godinama ne znaci da igra vtb ligu, bez El ili Ek. 

Opet videcemo kako ce se zavrsiti to sa njim, ja da sam na njegovom mestu ne bi pristao ni za dinar manje, nije on kriv sto ima toliku platu. Tako da ne krivim ga obrni okreni. 

Slazem se ali kad te niko nece pogotovo za te pare a ti si razocaran u klub i dogovoris se da ces pristati na manje a ne pristajes onda je malo moras reci kontradiktorno. Imao je on ponude i iz italije za manje pare i manje lige jbg ali nece ga niko od ostalih. 

Posted

Ma ispeglace se kao i uvek, na ovaj ili onaj nacin, niko ne zeli da presedi sezonu, a niko i ne zeli nezadovolinog igraca, niti igrac zeli da ostane negde po svaku cenu...

Tako da opusteno...

Po meni je za sada vrhunski prelazni rok, jedino nas je Petrusev poremetio, mozda Rivera nebi potpisali nego su bili uvereni da Petrusev ostaje.

Posted
27 minutes ago, The_Big_S said:

Ja bih imao glupo pitanje. Ukoliko Bizli fasuje NBA suspenziju, verovatno i FIBA suspenziju, da li može nesmetano da pegla EL ???

Znam da su NBA i FIBA naspram EL 2 suprotna tabora, ali opet....

Da nam se ne desi slučaj Kampazzo 2.0

Pa nema šta, Carter i Kenan u EL - Bizli i Radošić u ABI.

Osvajamo sve! 🏆

Posted
2 minutes ago, Stefi88 said:

Ma ispeglace se kao i uvek, na ovaj ili onaj nacin, niko ne zeli da presedi sezonu, a niko i ne zeli nezadovolinog igraca, niti igrac zeli da ostane negde po svaku cenu...

Tako da opusteno...

Po meni je za sada vrhunski prelazni rok, jedino nas je Petrusev poremetio, mozda Rivera nebi potpisali nego su bili uvereni da Petrusev ostaje.

Bili uvereni da Petrusev ostaje a on ispalio i onda potpisali kao njegovu zamenu Rivera? RIVERA??

Posted (edited)
2 minutes ago, Nini3112 said:

Bili uvereni da Petrusev ostaje a on ispalio i onda potpisali kao njegovu zamenu Rivera? RIVERA??

Rivero nije nikakva zamena za bilo koga. Dosao je pre nego sto se znalo da Filip nece doci zvanicno,a zavrsen ima dve tri nedelje pre toga 

Edited by Maverick88
  • Like 5
Posted
2 minutes ago, Nini3112 said:

Kog datuma je Rivero potpisao?

Ne znam kako si dosao do toga da je Rivero potpisao kada je Petrusev ispalio?

Posted
4 minutes ago, Maverick88 said:

Slazem se ali kad te niko nece pogotovo za te pare a ti si razocaran u klub i dogovoris se da ces pristati na manje a ne pristajes onda je malo moras reci kontradiktorno. Imao je on ponude i iz italije za manje pare i manje lige jbg ali nece ga niko od ostalih. 

Editovao sam dok si ti odgovarao.. 

Imao je ponude, ali opet kazem pristati za manje para ne znaci otici bilo gde, tom logikom mogao je i u Japan..

Verovatno ima ciljano takmicenje i nece da ide ispod toga. Pristao da ode za manju platu ako mu nadju to sto hoce. Drugo je sto oni to nece uspeti da mu nadju. 

• Like 1
Posted

Legitimno je da hoce ciljano takmicenje, i da hoce novac za koji je potpisao, isto tako je legitimno da presedi celu sezonu, pa ako mu to odgovara sto da ne...

• Like 5
Posted
3 hours ago, Igor_ said:

Taj moze samo u zatvor🤣

On i frizeru duzan bre, zamisli kad krene da pije na recku po nasim splavovima. 

Kada krene da igra "minuse" na svoje granice poena u klad.....razbiće nas😀

• Like 1
Posted

Jago ima ugovor za jos dve sezone tako da nama zaista nije u interesu da presedi celu sledecu sezonu jer ga tek onda niko nece hteti za 26/27 sezonu i moracemo da mu isplatimo te dve godine... Bolje da ga damo za pola plate + doplatimo tu razliku nego da sedi i propada dve godine.