Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Takav tip bi imao više smisla sa Devonteom a CMM i Karter bi mogli da budu tandem. Po ovim imenima koja se pominju na SG reklo bi se da jurimo nekog visokog i atletski potentnog beka kome je odbrana na prvom mjestu a napadački da nije baš neki Lazić. Meni to ima smisla ali da vidimo šta će biti na kraju. 

• Like 1
Posted

Može Crnogorac, daj bre mrgu od 2m koji ti bez problema brani sve od 1-4 , defanzivna napast + ne mora da se navikava na Evropu 

Ovog savetnika nesam nešto gledao 

• Like 2
Posted
13 minutes ago, Milos 3.14 said:

Može Crnogorac, daj bre mrgu od 2m koji ti bez problema brani sve od 1-4 , defanzivna napast + ne mora da se navikava na Evropu 

Ovog savetnika nesam nešto gledao 

Uini ima da se vrati na forum je l ce taj Montenegrinos da bude defanzivni "Jordan" u odnosu na Ntilikinu:lol_2:

Posted

https://www.youtube.com/watch?v=NIosugoyE1k

Upravo nam ovako nesto i treba jer imamo vec skorere, nije neki igrac al brate bas me zanima ko moze da ga zaustavi u EL, gle koliki je. Tako su pricali i za Exuma da ne zna nista, da je krilo itd. I na kraju se videlo da je bas tesko cuvati ovakve igrace, a ovaj je jos veci od Exuma.

• Like 1
  • WOW 1
Posted
5 minutes ago, grati said:

Upravo nam ovako nesto i treba jer imamo vec skorere, nije neki igrac al brate bas me zanima ko moze da ga zaustavi u EL, gle koliki je. Tako su pricali i za Exuma da ne zna nista, da je krilo itd. I na kraju se videlo da je bas tesko cuvati ovakve igrace, a ovaj je jos veci od Exuma.

Council je kao stvoren za naš trenutni roster, baš ovakva fizički jaka dvojka bi nam legla

• Like 2
Posted
6 minutes ago, grati said:

Samo sto Exum ima karijerno 38.5% za 3, a ovaj 26% i branice ga ispod bloka i odmicati. Dodatno na uzi teren  nece biti blizu kao exum.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
Just now, ZvezdaBL said:

Council je kao stvoren za naš trenutni roster, baš ovakva fizički jaka dvojka bi nam legla

Grahama sam pratio dosta puta, ovog nisam. Brate vrh atleta, jak kao bik. Ja bih ga uzeo makar i da je panjina jer nema ko da ga zaustavi u EL. I nas CMM kad se zaleti na kos uglavnom poentira a ne ovaj

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Disfruto said:

Samo sto Exum ima karijerno 38.5% za 3, a ovaj 26% i branice ga ispod bloka i odmicati. Dodatno na uzi teren  nece biti blizu kao exum.

Exum ima 34.3% i Council ima 27.3% al zato je brzi i snazniji 2x od Exuma. Znaci u EL je preko 30% sto je skroz okej tako da ne mraci jer bi nam bio pun pogodak. Ili vise volis igrace kao Nedovic i Yago pa ti ovaj smeta, a? 😂

• Ha-ha 2
Posted

U nedostatku utakmica i viska dosade odgledah par utakmica Galatasaraja. Ja sam ALL IN na Izundua. Dosta je napredovao od onog kako ga se secam. Dobro gradi skok, ima brze ruke i noge u odbrani, napad solidan. Jak je ko konj. Siguran sam da ce da nas iznenadi. 🤞

• Like 6
Posted (edited)
8 minutes ago, grati said:

Exum ima 34.3% i Council ima 27.3% al zato je brzi i snazniji 2x od Exuma. Znaci u EL je preko 30% sto je skroz okej tako da ne mraci jer bi nam bio pun pogodak. Ili vise volis igrace kao Nedovic i Yago pa ti ovaj smeta, a? 😂

Volim igrace na poziciji beka koji imaju sut sa distance. Ne volim kamenjare jer u Evroligi takvi ne prolaze, a navijaci Filadelfije govore za njega da je najgori suter u istoriji kluba tako da neka hvala. Ovoj ekipi treba atleticni bek koji brani najbolje protivnicke igrace na pozicijama 1-3 a u napadu ne trosi puno lopti i dobar je suter.

Edit: O Jagu i Nedovic nemam potrebu da trosim reci.

Edited by Disfruto
Posted

Ma pedigrei Exuma i ovog Councila nisu ni iz sprdnje za poređenje.

Odmah da naglasim da ga nisam gledao, ali po ovim klipovima mi se nikako ne sviđa. Šut nepostojeći, gro poena postiže u nekim kontrama i polukontrama, kao i na činjenicu da ima više prostora u reketu zbog defanzivne tri sekunde u NBA. Deluje mi da ih više izvlači na dobar atleticizam nego na neki preterani skill i da bi teško to mogao da radi u pozicionoj igri sa punim reketom, pogotovo kad mu još idu ispod bloka. Ne videh ni jednu situaciju da je uopšte zavrteo bilo kakav pik sa nekim, samo 1 na 1 zaletanja na obruč.

Ne znam kakav je defanzivac ali mi izgleda nacrtano da bude totalni minus igrač u napadu, tako da se nadam da ćemo ga izbeći.

• Like 4
Posted
1 minute ago, Disfruto said:

Volim igrace na poziciji beka koji imaju sut sa distance. Ne volim kamenjare jer u Evroligi takvi ne prolaze, a navijaci Filadelfije govore za njega da je najgori suter u istoriji kluba tako da neka hvala. Ovoj ekipi treba atleticni bek koji brani najbolje protivnicke igrace na pozicijama 1-3 a u napadu ne trosi puno lopti i dobar je suter.

Sta nas zanima sta njihovi navijaci kazu? Gledaj kakve igrace oni imaju i gledaj kakve igrace mi imamo...

Lorenzo Brown ima karijerno 17.0% za 3 u NBA i 90% ovde nema nikakvih problema s njim (da je mladji svi bi ga zeleli kod nas). Toliko o tome koliko znaci ta statistika iz NBA 

Posted
14 minutes ago, grati said:

Sta nas zanima sta njihovi navijaci kazu? Gledaj kakve igrace oni imaju i gledaj kakve igrace mi imamo...

Lorenzo Brown ima karijerno 17.0% za 3 u NBA i 90% ovde nema nikakvih problema s njim (da je mladji svi bi ga zeleli kod nas). Toliko o tome koliko znaci ta statistika iz NBA 

Pa i Lorenco je kamenjar za 3 u Evroligi, a ako imas vec CMM-a kao takvog, Kartera koji je OK suter ali se vise oslanja na prodor, Moneke takodje ide na prodor i centri koji ne sutiraju za 3 apsolutno ti ne treba jos jedan koji ima 26% i da probija nego bas suprotno. Spot up suter sa 37-40% za 3 i odlican defanzivac.

Posted

Ricky - cancel.

To što neko ima fizikalije, ne znači ništa ako nema glavu i šut. Ovaj mučeni Ricky u drugoj sezoni dobio veću minutažu i ogolio sve mane. Trojke mu na jakih 26%. CMM je Stojaković za njega.

• Like 3
Posted (edited)
2 hours ago, grati said:

Brat ih lagano razgrće kao Geri Oldman zavesu u Leonu.

Edited by Wingwalker
Posted
15 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Evo ko hoce da baci pogled. Pored odlicne visine za poziciju (198 cm ), ima i sjajan raspon ruku (208 cm ). Koliko su Grem i Kodi komplementarni, toliko mi deluju on i Karter. 

Ovaj ne promašuje

• Ha-ha 12
Posted
8 minutes ago, Wook said:

Ricky - cancel.

To što neko ima fizikalije, ne znači ništa ako nema glavu i šut. Ovaj mučeni Ricky u drugoj sezoni dobio veću minutažu i ogolio sve mane. Trojke mu na jakih 26%. CMM je Stojaković za njega.

CMM u EL sutira trojke: 26.9% (Baskonia) i 31.5% (Zvezda).

Council u NBA sutira trojke: 37.5% (prve sezone) i 25.8% (druge sezone)

Da bas je Stojakovic za njega. CMM bi u NBA bio na 15% 😂

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, grati said:

CMM u EL sutira trojke: 26.9% (Baskonia) i 31.5% (Zvezda).

Council u NBA sutira trojke: 37.5% (prve sezone) i 25.8% (druge sezone)

Da bas je Stojakovic za njega. CMM bi u NBA bio na 15% 😂

Šutirao 37 sa jednom uzetom. Kad je poraslo na 2-3 šuta po utakmici pogadjao svaku četvrtu. 

Taktika protivnika, puni reket, pusti šut. 

Edited by Wook
  • Like 1
Posted
58 minutes ago, grati said:

Grahama sam pratio dosta puta, ovog nisam. Brate vrh atleta, jak kao bik. Ja bih ga uzeo makar i da je panjina jer nema ko da ga zaustavi u EL. I nas CMM kad se zaleti na kos uglavnom poentira a ne ovaj

Ne funkcionise to bas tako. i Janis Adetokumbo ima probleme u fiba kosarci kada se napuni reket. Siledzijska kosarka tesko prolazi u EL, moras da imas i malo skilla i suta

• Like 3
Posted

Ti klipovi iz garbage time segmenata nemaju nikakve veze sa realnošću. 

Poređenje sa Exumom ne stoji. Exum je vrhunski talenat. Mogao bi se porediti (zdrav) Fultz.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
13 minutes ago, tejlor said:

A odakle info za Rickya uopste, nisam ispratio?

Jel samo interesovanje ili nesto vise?

za kad ti to treba...?

Edited by Wingwalker