Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ja ne znam gde ćemo mi sve te igrače da spakujemo? Zajebali su se, trebali su da uzmu dabl deker.

Šalu na stranu, ovo sve ima smisla ako idu i Jago i Nedović i Kenan a ako se i centar traži na Plavšića se ne računa uopšte verovatno

Posted (edited)
16 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Po ovim imenima koja se pominju na SG reklo bi se da tražimo fizikalca sa dobrom odbranom a ne nekog šutera i strijelca. 

Pa to i ima smisla, ali mislim da svi zamisljaju Javonte Greena iz Ulma. Sada je i on usporio, mnogo je vise krilo, a mi imamo krila bezobrazno mnogo.

Councila nesto nisam mnogo gledao cak ni ja, ovako na prvu izgleda kao top atleta, ali i kao igrac koji bi lako mogao da se ne snadje u Evropi.

U svakom slucaju raduje ovo od juce i danas ako je tacno, jer se nazire neka ideja, kakva takva.

@Jeremija123 Boston nije realan

Edited by bosMan_jr
Posted

Graham na godinu dana? Godinu?! Da je barem 1+1 sa nasom opcijom... smoricu se ako dodje, eksplodira i onda nam ga uzme neki Hapoel, PAO... 

Igrace ovakvog kalibra treba dovoditi na 2 godine. On prosto nije macka u dzaku. Dovesti ga na godinu dana, gde ce mozda i pola godine proci u nekom privikavanju, mi je onako... kao da razigravamo igrace za druge. 

• Like 15
Posted
3 minutes ago, Kooineeperk said:

Graham na godinu dana? Godinu?! Da je barem 1+1 sa nasom opcijom... smoricu se ako dodje, eksplodira i onda nam ga uzme neki Hapoel, PAO... 

Igrace ovakvog kalibra treba dovoditi na 2 godine. On prosto nije macka u dzaku. Dovesti ga na godinu dana, gde ce mozda i pola godine proci u nekom privikavanju, mi je onako... kao da razigravamo igrace za druge. 

Za sada nije ni na godinu dana...

• Like 2
  • Ha-ha 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Verovatno ni on sam ne zeli da se vezuje na vise od jedne sezone, ipak mu je prvi put preko bare.

On sigurno nece pristati na ugovor bez opcije da se na leto vrati u NBA, a mi ako smo ozbiljan klub, vec oko Nove godine mozemo da pregovaramo o novom ugovoru.

Svakako cemo biti u boljoj pregovarackoj poziciji od bilo kog drugog tima iz Evrope.

Ali, daj prvo da potpise, pa da eventualno vidimo kako ce se pokazati.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Mora se dovesti i odrešiti kesa za neki ekstra kvalitet. Moramo sa kvantiteta preći na kvalitet. Ako u timu imaš gomilu prosečnih igraca, takav će i rezultat da bude.

Mi smo do sada uglavnom imali iste ili slične igrače u timu, gde ovaj zna odbranu, ovaj zna da se zagradi, ovaj je dobar sa klupe, a ustvari niko nista ne zna. Pa onda kad se lomi, kad treba preuzeti odgovornost nigde nikog nema. 

Nemamo kompletnog igraca i to je naš problem još od Kvinsija Milera . 

Nama treba lider, neko ko će povući ekipu, ko će biti prva violina tima, ko će preuzeti odgovornost. Opet kažem imamo gomilu istih ili sličnih igraca. Nije poenta samo dovesti nekog ako je on isti kao onaj što si  već imao, da bi samo rekao 'eto doveo sam igraca'...

Onaj Rajt se popisao po nama ...ima svega po malo u igri, i to je dovoljno da u ključnom meču napravi razliku. A mi u timu imamo pleja koji "znate" ima asistenciju ali samo ako trčimo protivniku u ledja, u pozicionom nema. Znate nema šut, ali igra odbranu...

Dajte malo sad ove sto imaju svega po malo.Dosta je "držača svlačionice,  defanzivnih specijalaca, sutera koji ne znaju da spuste loptu na parket i ostalo.

• Like 3
Posted
4 minutes ago, Kooineeperk said:

Na 1+1 ne bi dosao on nema sanse. Verovatno hoce da pokusa sledece godine ponovo u NBA. Osim toga sledece godine istice ugovor i Kodiju i Kenanu, pa mi se cini da je to trenutak kada ce da se vidi sta raditi sa bekovskom linijom.

Posted
10 minutes ago, Kooineeperk said:

Pa sad...odigrao poslednju utakmicu za Božić po julijanskom kalendaru i ukupno jednocifren broj za celu sezonu. To je mačka u kesi iz maksija, ako ne baš u džaku. 

• Ha-ha 3
Posted
28 minutes ago, Jeremija123 said:

Pominje se po internetu i Brandon Boston kao opcija, ne znam ima li istine.

Makabi i Olimpijakos ga traze upravo citam..

Posted
18 minutes ago, GameChanger said:

On sigurno nece pristati na ugovor bez opcije da se na leto vrati u NBA

12 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Na 1+1 ne bi dosao on nema sanse. Verovatno hoce da pokusa sledece godine ponovo u NBA.

NBA klauzula je ok. Po tom bi valjda mogli da dobijemo onaj fiksni iznos obestecenja. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, The_Big_S said:

Ja ne znam gde ćemo mi sve te igrače da spakujemo? Zajebali su se, trebali su da uzmu dabl deker.

Šalu na stranu, ovo sve ima smisla ako idu i Jago i Nedović i Kenan a ako se i centar traži na Plavšića se ne računa uopšte verovatno

Idu sva trojica ,Nedovic i Jago 100 posto, Kenon jedino za sada ne zeli da ide, ali mu se trazi klub 

• Like 8
  • Love 1
Posted (edited)
57 minutes ago, avakss said:

Makabi i Olimpijakos ga traze upravo citam..

Ima li igrača na kugli zemaljskoj, a da ga ta dva klošarska kluba ne jure? Šta će im?

Oliju bi to bio tristoti bek na platnom spisku, produžili su Furnijea, a Makabi je već doveo startera na toj poziciji (osim ako ne planiraju da ga gurnu na tri).

Ako postoji ikakva šansa da dođe u Evropu, treba ga pojuriti. 

Edited by Jeremija123
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Jeremija123 said:

Ima li igrača na kugli zemaljskoj, a da ga ta dva klošarska gluba ne jure? Šta će im?

Važno je da mi imamo kratak roster i da ne jurimo svakog ko je iole dostupan.

• Like 4
  • Ha-ha 2
Posted

Da ne pravimo razanj dok je zec jos u sumi… poznavajuci s kim imamo posla.

Ali Grem bi pored kvaliteta koju donoosi, mogao da igra i sa Kodijem zajedno na terenu, tako da bi sa njim zatvorili spoljni liniju jer pokriva i PG i SG pozicije… bez obzira na status Yaga.

• Like 2
Posted (edited)

Ako je vec u planu neki atletski mocan bek, a Nedovic i Yago idu, ja bih Kenana zadrzao. Manje ce se ocekivati od njega, manje ce biti u fokusu, a imacemo i luksuz da probamo sa njim, pa ako nije raspolozen da odmori to vece. 
A siguran sam da ce se desavati i da nekoga zatrpa sam.

Da je to veliki luksuz i malo bahato verovatno jeste, ali jos gore je promeniti celu ekipu.

Edited by bosMan_jr
  • Like 8
  • WOW 1
Posted

Nije da je tema, ali Olimpijakos ima vise mesta nego mi. Otisli su Vildoza, Gos, pa i pokojni Mitrou Long, a Dorsey je neizvestan da li ostaje koliko znam.

Ostaju spolja Walkup (poceo sve cesce da se povredjuje), Lee (macka u dzaku) i Evans koji nije igrao godinu dana. Fournier im igra najvise na 3. Ne bi me iznenadilo da dovedu ne jednog nego 2 jaka igraca na PG/SG.

• Ha-ha 1
Posted

Ma bice Graham top.

Mene brinu najave da vise necemo dovoditi nikoga na 5, centarska linija Rivero-Izundu-Plavsa = Ksalol

Posted
33 minutes ago, bosMan_jr said:

Nije da je tema, ali Olimpijakos ima vise mesta nego mi. Otisli su Vildoza, Gos, pa i pokojni Mitrou Long, a Dorsey je neizvestan da li ostaje koliko znam.

Ostaju spolja Walkup (poceo sve cesce da se povredjuje), Lee (macka u dzaku) i Evans koji nije igrao godinu dana. Fournier im igra najvise na 3. Ne bi me iznenadilo da dovedu ne jednog nego 2 jaka igraca na PG/SG.

Dorsi ostaje. Imaju i Mekisika.  + Lee , Evans , Walkup. I tu će u Furnije da guli jer imaju i poziciju 3 dobro pokrivenu. Nikako se ne može reći da imaju više mesta od nas. Kažem za sad. Možda otpadne Lee eventualno. Ostali ostaju svi

Posted
23 minutes ago, StiviKivi said:

Dorsi ostaje. Imaju i Mekisika.  + Lee , Evans , Walkup. I tu će u Furnije da guli jer imaju i poziciju 3 dobro pokrivenu. Nikako se ne može reći da imaju više mesta od nas. Kažem za sad. Možda otpadne Lee eventualno. Ostali ostaju svi

Prosto je, svi oni su bili tu i prosle godine, a otisli su Goss Vildoza i Mitrou Long. 
Ostali su 2 injury prone igraca i jedan nedokazan i nepredvidiv u Evropi (Lee).

Sasvim je logicno da dovode 2 kvalitetna beka s obzirom da napadaju titulu, i zelje forumasa sa Vox92 nece to da promene.

Posted

Dovoljno , za ove sto pisu da je los suter 😂

Bilo bi ekstremno pojacanje za Evropske uslove , ali bogami i plata bi mu bila...

Nadam se da je istina da dolazi