Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ono što je glavni utisak nakon odgledanih par klipova, neću da se pravim pametan da sam ga gledao jer nisam, je taj da ima prelijep skok šut. Plus ko vrata u startu.

Nadam se da nije operisan od plejmejkinga i da ima dobrih rješenja na postavljenu odbranu. 

Šta god ko pričao ipak je odigrao preko 300 utakmica u nba, znači da neki kvalitet sigurno ima. 🤷

• Like 6
Posted (edited)

Nama trebaju "gladni" igraci,koji zele da unaprede karijere, poput Nwore,Kartera,Izundua,ovih klinaca koji su dosli,ili igraci od kojih tacno znas sta mozes da ocekujes,a pritom su u najboljim godinama,kao sto je Moneke,Odzelej..koji posle nas nece na Kanarska ostrva ili Japan..ne treba nam Rivero koji binsamo da izmuze novac....Sto se Grejema tice,najblaze je receno da je veliki rizik..nikad ne bih doveo 30-godisnjaka iz G lige za ovako bitnu ulogu...

Edited by liv7
  • Love 1
  • Ha-ha 5
  • Pumpaj! 2
Posted

Прво да видимо да ли уопште долази. Пошто Лонзо Бол неће у Звезду, надајмо се да Девонте неће бити промашај 😁

Posted
5 minutes ago, liv7 said:

Nama trebaju "gladni" igraci,koji zele da unaprede karijere, poput Nwore,Kartera,Izundua,ovih klinaca koji su dosli,ili igraci od kojih tacno znas sta mozes da ocekujes,a pritom su u najboljim godinama,kao sto je Moneke,Odzelej..koji posle nas nece na Kanarska ostrva ili Japan..ne treba nam Rivero koji binsamo da izmuze novac....Sto se Grejema tice,najblaze je receno da je veliki rizik..nikad ne bih doveo 30-godisnjaka iz G lige za ovako bitnu ulogu...

Dobro rodjeni, 5 postova je bilo dovoljno da manje-vise svi shvatimo da ti se ne svidja Graham, dozvoli koju trunku optimizma ovom topiku.

• Like 22
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, fradler said:

Dobro rodjeni, 5 postova je bilo dovoljno da manje-vise svi shvatimo da ti se ne svidja Graham, dozvoli koju trunku optimizma ovom topiku.

Ako on zna ko je covek, ja cu da pojedem svoju astronautsku diplomu.

• Like 3
  • Ha-ha 18
Posted
13 minutes ago, liv7 said:

Udavi sefe, odmori malo. 

• Like 2
Posted

Graham je odličan napadač. Naravno, s obzirom da je vrlo sitan, glavno oružje mu je šut za 3. U principu, Yago 3.0 verzija.

Sumnera ne bih voleo ni da sam navijač Borca iz Čačka. Low IQ indijanac koji nema izražen ni šut ni prodor, u Žalgirisu se raspao na komade kad su ga probali.

I da, pošto vidim da ovde ima i drugačijih mišljenja, CMM je avion za Jovića u ovoj fazi karijere. 

• Like 19
  • Thanks 1
Posted
46 minutes ago, Guru said:

Umesto Kenana koga izgleda hoće da oteraju metodom a ti onda ostani ako ti nije glupo da budeš treća dvojka u rotaciji

Nadam se da neće koristiti one seljačke fore iz 2014. kada su Šilba slali da trenira sa ženskim timom. Nestvarno je koliko me iz dana u dan KKCZ dodatno razočara. 

Posted

Devonte je plej, ali prvo gleda koš. Na NBA nivou nema neku brzinu, sitan je i bez obzira na dobar frejm minus defanzivno.

Dečko je sa Kanzasa, ozbiljna glava, skorer koji može da nam odčepi pozicioni napad, nije operisan od kreacije , naprotiv.

Baš fino pojačanje, možda i bolja opcija od Lonija u smislu kataktera , pozicije koju igra, a i generalno skila

• Like 12
  • Thanks 1
Posted
11 minutes ago, Guru said:

PG sa ozbiljnom koledž i NBA karijerom, maltene idealan profil koji je i bio potreban uz kamenog CMM-a i uz to neko ko je uvek važio za dobrog lika i pozitivca... Niko od nas nema kristalnu kuglu pa da sa 100% sigurnosti tvrdi da će biti pun pogodak od pojačanja, al' ovo je smislen potez i stvarno ne vidim prostora da se unapred kritikuje i mrači. Pre neki dan se ovde kukalo kako nismo 10 godina doveli igrača iz NBA, sada ne valja igrač koji u NBA karijeri ima 300+ utakmica i 11 ppg i 4 apg prosek... Daj makar neki nivo da zadržimo na topiku, nije poenta baš sve zapljuvati i to onako no-look rekao bih. 

Plus ima kohones i u stanju je da pogađa važne šuteve, ako dođe verovatno bi bio neko kod koga je lopta kada se lomi.

Od mene takođe obe ruke za.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Pakuj odmah. Nemo da nam ga opet neki Tenerife ili Bajern otmu pa da ovde čupamo kosu do kraja leta. Da zatvorimo bekovsku liniju pa da jurimo neku mladu crnu zver na petici.

Posted (edited)
1 hour ago, ZvezdaBL said:

Po meni je suvišno komentarisati ovog igrača, naravno da je malo u padu da nije ne bih dolazio u Evropu, čovjek koji je bio drugi igrač šarlota godinama ne znam šta bismo mi

Pa prvog, svasta.

Ne sprdajte se, Graham je ozbiljna njuska, ako ima sanse potpisuj.

Edited by nunilo