Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, liv7 said:

Ali,nama se ne nudi Fulc iz 2023,nego iz 2025 godine.A ova verzija Fulca ima 2,9 poena,1,3 asistencije i 1 skok po mecu.Uz nekoliko desetina propustenih utakmica zbog povreda.

Nisam ga gledao u Sakramentu i ne znam šta se dešavalo, prostim uvidom u statistiku vidim da maltene nije ni igrao, odnosno 8 minuta u proseku, a i tih 8 minuta je u većini slučajeva bilo 3 do 5 uz nekoliko petnaestominutnih nastupa koji su mu podigli prosek. Verovatno su ga dobili kao ugovor koji ističe i u startu znali da ga neće produžiti pa ga nisu ni koristili. 

No, to na stranu, tvoj inicijalni post mi se učinio da komentarišemo igračke kvalitete Vokera i Fulca, a moj odgovor je bio da je Fulc neuporedivo kvalitetniji igrač. 

Posted

Ako se stvarno razmatraju Fultz i Javonte, ja mislim da ovi iz uprave uopšte ne prate šta se dešava u Americi nego samo gledaju hajlajtse. Oba igrača su kvalitetna, ali obojica su grozan fit na trenutni roster i ozbiljni kamenjari. 

• Like 14
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Ako se stvarno razmatraju Fultz i Javonte, ja mislim da ovi iz uprave uopšte ne prate šta se dešava u Americi nego samo gledaju hajlajtse. Oba igrača su kvalitetna, ali obojica su grozan fit na trenutni roster i ozbiljni kamenjari. 

Javonte bi cak vise legao i od Fultza 

Posted
2 minutes ago, robespierre said:

Nisam ga gledao u Sakramentu i ne znam šta se dešavalo, prostim uvidom u statistiku vidim da maltene nije ni igrao, odnosno 8 minuta u proseku, a i tih 8 minuta je u većini slučajeva bilo 3 do 5 uz nekoliko petnaestominutnih nastupa koji su mu podigli prosek. Verovatno su ga dobili kao ugovor koji ističe i u startu znali da ga neće produžiti pa ga nisu ni koristili. 

No, to na stranu, tvoj inicijalni post mi se učinio da komentarišemo igračke kvalitete Vokera i Fulca, a moj odgovor je bio da je Fulc neuporedivo kvalitetniji igrač. 

Onda se nismo razumeli.Fulc jeste bolji igrac generalno,ali nama,uzimajuci u obzir medicinski tim, treba izuzetno zdrav igrac,i igrac koji,pre svega sutem,moze da prozvede poene.Fulc je,po tom kriterijumu,prilicno slabiji od Vokera.

Posted

Bar nisu rupe u odbrani,sto se zanemaruje a vrlo je važno, ako Fultz moze vratiti formu od prije dvije godine a vjerujem da moze bio bi veoma zanimljivo rješenje. 

Posted

Javonte Green je na celom netu Small Forward, a na Wikipediji čak piše da je Small Forward/Power Forward?! 🤔

ima li neko ko stvarno prati Nba da nam reši ovu dilemu i objasni kako bi on kod nas bio bek?

Posted
43 minutes ago, Igor_ said:

Sta sve mi zelimo.. 

Kenan je na prvom sastanku reko kao iz topa, ja imam ugovor ovde i ne ide mi se. Toliko o tome. 

Ovaj izvor iz kluba koji sam spominjao pre dva dana mi je rekao da Zvezda ima 5 igraca pod ugovorm za sledecu godinu - Kodi, Kalinic, Bolomboj, Davidovac, Dobric. Pitam ga ja a Kenan - kaze covek kakav Kenan ima da ide :lol_2:   Videcemo sta ce biti na kraju. Za Jaga isto. U fazonu zamisli igraca na kojeg se neracuna koji dolazi samo da se ajvi na trening tokom godine.... Zamisli kakva bi mu reputacija bila i ko bi ga potpisao sledeci put kad svi znaju kakav je. |Zato se sedne dogovori se i svi zadovoljni.

• Like 1
Posted

Javonte je građom SG ali skillom SF. Nit ima šut, nit ima bilo kakvu bekovsku kreaciju. Međutim, ozbiljan je atleta i defanzivni ker pa je imao mesta kao neka trojka koja nema mnogo protagonizma u napadu. Pošto smo na SF prepunjeni, niđe veze za nas iako bi bio zanimljivo rešenje da je koncept ekipe drugačiji.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, The_Big_S said:

Javonte Green je na celom netu Small Forward, a na Wikipediji čak piše da je Small Forward/Power Forward?! 🤔

ima li neko ko stvarno prati Nba da nam reši ovu dilemu i objasni kako bi on kod nas bio bek?

Uzalud,druze, trazis navigacione podatke,pominjanje Dzavontea,znaci da je pilot vec iskocio iz aviona,a mi se jos nadamo da cemo.stici na odrediste.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
46 minutes ago, suptil said:

Ovaj izvor iz kluba koji sam spominjao pre dva dana mi je rekao da Zvezda ima 5 igraca pod ugovorm za sledecu godinu - Kodi, Kalinic, Bolomboj, Davidovac, Dobric. Pitam ga ja a Kenan - kaze covek kakav Kenan ima da ide :lol_2:   Videcemo sta ce biti na kraju. Za Jaga isto. U fazonu zamisli igraca na kojeg se neracuna koji dolazi samo da se ajvi na trening tokom godine.... Zamisli kakva bi mu reputacija bila i ko bi ga potpisao sledeci put kad svi znaju kakav je. |Zato se sedne dogovori se i svi zadovoljni.

Kenanu bas to nije problem, da dodje da bi odradio posao i uzeo lovu, i jasno je to reko. Drugo je ako mu neko da iste pare a male su sanse. 

Sto se Jaga tice on ne pravi problem, pristao bi i za nesto manju lovu ako mu se svidi klub. I mislim da ce njega lako uvaljati negde. 

• Like 3
Posted
1 hour ago, bosMan_jr said:

Prvo, ne znam kako neko ko prati kosarku mora da gugla Fultza.

Drugo, Maxbet sport je ubedljivo najgori izvor informacija, jer objavljuju bukvalno izmisljene tekstove ili izvucene sa foruma. Zamisli molim te kakva nauka je zakljuciti da bismo voleli da se resimo Kenana.

I trece, kao nastavak na prvo, Fultz nije ono sto nam treba, ali radi se o ekstremno pismenom i kvalitetnom kosarkasu, koji je imao skoro pa neverovatan splet okolnosti koji ga je sprecio da napravi jaku NBA karijeru. Ako su ostale opcije evropski mediokriteti, ja bih ga uzeo, pa jbga, nek Nwora Kenan i Semi pogadjaju te trojke

moram priznati da kad sam počeo čitati neke komentare o Fultzu da sam najblaže rečeno ostao u neverici. ispade čovek skoro nemač pojma. bukvalno sve šta si rekao u ovom postu potpisujem.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Igor_ said:

Kenanu bas to nije problem, da dodje da bi odradio posao i uzeo lovu, i jasno je to reko. Drugo je ako mu neko da iste pare a male su sanse. 

Sto se Jaga tice on ne pravi problem, pristao bi i za nesto manju lovu ako mu se svidi klub. I mislim da ce njega lako uvaljati negde. 

Zato sam i rekao videcemo. Samo je pitanje kakva je Kenanova buducnost u top timovima. Sa njim je verovatno igra zivaca. 

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, suptil said:

Zato sam i rekao videcemo. Samo je pitanje kakva je Kenanova buducnost u top timovima. Sa njim je verovatno igra zivaca. 

Kenan ce imati punih 35 godina kada mu istekne ugovor. Ne znam o kakvoj buducnosti u top timovima pricamo.

• Like 3
Posted

Кенан може у неки Тенерифе, Турк Телеком и слично, а пошто они немају ту платежну моћ тешко ћемо ми из тог уговора без да дебело одрешимо кесу.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Кенан може у неки Тенерифе, Турк Телеком и слично, а пошто они немају ту платежну моћ тешко ћемо ми из тог уговора без да дебело одрешимо кесу.

Moze on i u Rusiju. Nije bas Kenan vevarica kako pisete.

• Like 15
Posted

Da li je moguće da od toliko igrač naši razmatraju Fultza, koji je igrač povreda, još kamenjar? Malo jedan Bolomboj?

Da ima nekog ozbiljnog u upravi, već sad bi trebalo krenuti u pregovore sa Vučevićem. Gotovo je izvesno da će tokom sezone biti otpušten, pošto ne postoji trejd interesovanje, a nije u budućim planovima Bullsa.

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, suptil said:

Moze on i u Rusiju. Nije bas Kenan vevarica kako pisete.

Колико знам Руси не играју ЕЛ то је сва поента да неће преће у други ЕЛ клуб као што није ни Рокас, као што неће ни Јаго.

Posted

Mogao bi on igrati i evroligu,i dalje je elitni šuter, samo morali bi pokriti dio plate. Pariz i Bajern idealne opcije. 

Posted
2 hours ago, bosMan_jr said:

I trece, kao nastavak na prvo, Fultz nije ono sto nam treba, ali radi se o ekstremno pismenom i kvalitetnom kosarkasu, koji je imao skoro pa neverovatan splet okolnosti koji ga je sprecio da napravi jaku NBA karijeru. Ako su ostale opcije evropski mediokriteti, ja bih ga uzeo, pa jbga, nek Nwora Kenan i Semi pogadjaju te trojke

Bukvalno sve ovo mozes da napises i za mitrovica samo umesto NBA, stavis EL

Ima tamo i zivih i zdravih igraca koji bi nam legli. A kad cujem rec, ponudjen nam je, dobijem ospice. Mi smo ti koji treba da trazimo, a ne da nam neko nesto nudi!!!

• Like 9
Posted

Па менаџери ваљда између осталог и томе служе да нуде своје играче, тако је за Картера била прича да је нуђен и Партизану и нама.

Posted
30 minutes ago, Nate said:

Bukvalno sve ovo mozes da napises i za mitrovica samo umesto NBA, stavis EL

Ima tamo i zivih i zdravih igraca koji bi nam legli. A kad cujem rec, ponudjen nam je, dobijem ospice. Mi smo ti koji treba da trazimo, a ne da nam neko nesto nudi!!!

Pa ne mogu, jer se od Mitrovica nikad nije ocekivalo da bude najbolji igrac svoje generacije u EL

• Like 2
Posted
3 hours ago, The_Big_S said:

Ako smo spali na to da ne tražimo mi XY igrača, već čekamo da nam nekakva 6. ruka menadžera preporučuje i nudi propale nba igrače sa odeljenja ortopedije ili eventualno gerijatrije, do kurca onda.. 

Kaže se do fulca..

• Like 2
  • Ha-ha 11
  • Pumpaj! 2
Posted
4 hours ago, Markoss said:

Koga boli kurac sta ti mislis?

(realno)

Ponudjen nam je Fulc, ne znam dal je igde pisano.

Ja kad juce napisah za njega ovde sam dobio tajmaut, i pobrisano sve sto sam napisao....

• Like 10
  • Ha-ha 2
Posted
7 minutes ago, Maverick88 said:

Ja kad juce napisah za njega ovde sam dobio tajmaut, i pobrisano sve sto sam napisao....

Ja sam svedok, pravda za Maverika!

• Thanks 1
Posted
2 hours ago, Wook said:

Da li je moguće da od toliko igrač naši razmatraju Fultza, koji je igrač povreda, još kamenjar? Malo jedan Bolomboj?

Da ima nekog ozbiljnog u upravi, već sad bi trebalo krenuti u pregovore sa Vučevićem. Gotovo je izvesno da će tokom sezone biti otpušten, pošto ne postoji trejd interesovanje, a nije u budućim planovima Bullsa.

Jebote zivot sta moze da se procita na ovoj temi :krstipd4:

Vucevic koji je jos uvek 15-10 igrac i za kojeg bi se otimalo bar 5 contender timova u slucaju boyouta, da dodje u Zvezdu na pola sezone. :roflmao:

A da ne pricamo o tome da se covek potpuno srodio sa americkim stilom zivota i da verovatno nema trunku zelje da se vraca da zivi u ovu zabokrecinu. 

Preporuka za podcast u kojem je gostovao kod Edina pre par meseci.

• Like 1