Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Pisu izraelci da nisu bili ni oni zadovoljni kad je dosao ali da cemo se iznenaditi(samo ne znam kako nas moze iznenaditi) ali nadam se da su u pravu

Posted (edited)
4 minutes ago, Delija96 said:

Posle potpisa Rivera,kakvi su nam dalji koraci? Zna li neko tacno da kaze?

Petrusev/centar

Plejmejker

Jel jos ta dva igraca trazimo?

Ne trazimo nista dok se ne nadju nacini ako se uopste nadju da pojedini igraci odu 

Edited by Maverick88
  • Like 1
Posted
34 minutes ago, The_Big_S said:

Nisam ispratio, da li je negde završio Mekkormak koga je i Markoss najavljivao ako se ne varam?

Samo da se sada nakon ovog sa Filipom ne vratimo na njega. Ne bi me iznenadilo

Najavio sam da ne dolazi, niti da se razmisljalo o njemu.

• Like 7
Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Još nakon ove utakmice je bilo jasno da mora biti naš kad tad

Sećam se te tekme, tata tema je još bila otvorena. 🙃

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Ofanziva Rivera je i korektna, ogroman problem su defanziva i skok koji ne postoji. Plus je malo malo pa povredjen 

Ako Filip ne dodje na kraju onda mora da se pojuri neko ko je cvrsci i skocniji umesto njega. A kombinacija Rivero Petrusev nedaj ti boze mlohavosti i bez skoka 

Edited by Maverick88
  • Like 7
Posted

Meni je od Rivera mnogo veci problem sto ce nam, kako sada stvari stoje, drugi centar biti neko iz tandema Iznogud/Plavsic.

Rivero ima svojih mana ali ima sta i da ponudi i uz centra drugacijih karakteristika od njega moze biti ok opcija.

S druge strane Iznogud i Plavsic su dva veseljaka koja smo koliko juce gledali pred nosom i cista je utopija ocekivanje da mogu da iznesu ulogu drugog centra EL ekipe.

Apsolutno je pod moranje da dodje jos jedan kvaliteran centar koji ce deliti minute sa Riverom, a ako u nekom trenutku i Bolomboj postane dostupak tim bolje

• Like 1
Posted

Potpuno šizofren prelazni rok čak i za naše standarde, pokušavam da uhvatim makar neku ideju, smisao i logiku u ovim potezima, al' mi apsolutno ništa nije jasno. Ugovori su svakako isticali Teodosiću, Nedoviću, Daumu, Braunu i Mitroviću - mogli smo lepo umesto njih da dovedemo 4 pojačanja na PG, SG, PF i C i u zavisnosti od toga da li Petrušev odlazi ili ostaje i kakvo je zdravstveno stanje Bolomboja još jednog visokog i to je to. Ovo besmisleno gomilanje kojim pritom čak ni ne rešavamo ključne probleme iz prošle sezone, uz nerešen status 10+ igrača koji imaju važeće ugovore baš smrdi na težak amaterizam i do sada neviđenu bahatost. 

• Like 29
Posted

Bolomboj-Rivero bi bio top par centara. 

Doduše, ne baš na ovaj ceo tim, nego onako izdvojeno, kao pozicija.

Meni je Rivero gotivac, pa možda žmurim na te očigledne mane, ali neka mu je sa srećom. 

• Like 7