Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Sokmeniki said:

Kako to zar on ne dovodi pojacanja i glavni odgovorni je za propast ove sezone? 

Ko ce sada biti krivac kad je sada svima jasno da on veze nema sa nasim KK? 

Bice da se ne pita ni oko čega, samo bira igrače i eto ga alibi za Sfera. 

Posted
1 hour ago, СтелаРоса said:

Znaci do sada nam je bio problem sto smo dobri sa Covicem, a od sada ce biti problem sto nismo dobri sa njim hahahahaha

Ne vidim kako odnos sa Covicem moze biti problem. Imamo trogodisnju EL licencu, "beskonacno" novca, i ne vidim kako Covic to moze da sjebe pogotovo ako nije u klubu.

Ne vidim ko je napisao da je problem sto smo u lošim odnosima sa njim. 

Posted
1 hour ago, Sokmeniki said:

Ok vidicemo nas ove sezone ili se i ove sezone racuna to nasljedje?

Njegovo nasleđe je mnogo dublje od igračkog kadra. 

Sastoji se od načina fukcionisanja kluba, načina selekcije tima, a značajan deo nasleđa su i navijači kojima je fetiš šilbovanje, redovno smenjivanje (čitaj žrtvovanje trenera), borba protiv svih onih kojima je Zvezda navodna krava muzara.. 

• Like 2
Posted
10 minutes ago, TB Told said:

Ne vidim ko je napisao da je problem sto smo u lošim odnosima sa njim. 

Pa ja

4 minutes ago, TB Told said:

Njegovo nasleđe je mnogo dublje od igračkog kadra. 

Sastoji se od načina fukcionisanja kluba, načina selekcije tima, a značajan deo nasleđa su i navijači kojima je fetiš šilbovanje, redovno smenjivanje (čitaj žrtvovanje trenera), borba protiv svih onih kojima je Zvezda navodna krava muzara.. 

Ne slazem se da nas je Covic naucio da silbujemo i smenjujemo trenere, mi to znamo odavno. Pa cak i kada je Covic stajao iza trenera mi smo ipak hteli da menjamo. Za Radonjica je 2014. godine Covic preko navijacke grupe pruzao podrsku treneru (skandiranje i navijac sisao na teren da mu pokloni sal) kada je vecina vec krenula da prica o njegovoj smeni. Alimpijevic je tek iz treceg svog pokusaja uspeo da podnese ostavku (prva dva puta ga Covic ubedjivao da ostane), a mi da smo se pitali on ne bi ni seo na klupu. Tomic je sam digao ruke i otisao sto su navijaci opet jedva docekali. A mozemo pricati i o fudbalu koliko je trenera izvizdano, terano i slicno.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted

Iza Radonjića je 2014. stao zbog toga što je druga struja u klubu htela da dovede Maljkovića, a Alimpijevića je štitio jer je bio njegov projekat i želja da dokaže da je za uspehe za vreme Radonjića najzaslužniji on (Čović). A osim toga imaš gomilu promena trenera i to u prvom delu sezone (Lazić, Tomić, Obradović, Jovanović, Ivanović). 

Šilbovanje i krava muzara su termini koji nisu postojali pre Čovića, on ih je uveo u upotrebu, kada je hteo da populističkim metodama skrene pažnju sa svojih grešaka, na priču o zlim osobama najčešće strancima, mada je i Obradović prošao kroz sličan tretman, koji žele da iskoriste klub. U šilbovanje spada i tretman nepoželjnih igrača, koji su raznim metodama terani da napuste klub. 

Zato sad ovde i čitamo upise po kojima je smena trenera čarobni eliksir, a prelazni rok  i teranje igrača omiljene teme navijača. 

• Like 1
Posted
12 minutes ago, TB Told said:

Iza Radonjića je 2014. stao zbog toga što je druga struja u klubu htela da dovede Maljkovića, a Alimpijevića je štitio jer je bio njegov projekat i želja da dokaže da je za uspehe za vreme Radonjića najzaslužniji on (Čović). A osim toga imaš gomilu promena trenera i to u prvom delu sezone (Lazić, Tomić, Obradović, Jovanović, Ivanović). 

Šilbovanje i krava muzara su termini koji nisu postojali pre Čovića, on ih je uveo u upotrebu, kada je hteo da populističkim metodama skrene pažnju sa svojih grešaka, na priču o zlim osobama najčešće strancima, mada je i Obradović prošao kroz sličan tretman, koji žele da iskoriste klub. U šilbovanje spada i tretman nepoželjnih igrača, koji su raznim metodama terani da napuste klub. 

Zato sad ovde i čitamo upise po kojima je smena trenera čarobni eliksir, a prelazni rok  i teranje igrača omiljene teme navijača. 

Iza Radonjica nije stao i hteo je da mu se zahvali, ali je pokojni Velibor Dunjic uspeo da ga ubedi da se Radonjicu da jos vremena posle toga je sve istorija Radonja postao najtrofejniji trener u istoriji Zvezde da se Covic sam pitao ne bi nijedan trofej stigao da osvoji to je istina svidela se nekom ili ne jbg...

• Like 1
Posted

Je li taj Čović ima zasluge za dolazak Markusa, Đenke, Kvinsija, Kinsija, Perpera, Kaline, Jovića., Bokija, Bobija,Cirbesa... Ili je zasluzan samo za Šabaza, Jaga, Sofoa, Tea, Ilica, Rakicevica...

Da je srece, pa da nikada nije ni usao u klub. Ko zna koliko trofeja vise bismo imali sada.

• Like 30
  • Thanks 1
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted
20 minutes ago, Amigo21 said:

Iza Radonjica nije stao i hteo je da mu se zahvali, ali je pokojni Velibor Dunjic uspeo da ga ubedi da se Radonjicu da jos vremena posle toga je sve istorija Radonja postao najtrofejniji trener u istoriji Zvezde da se Covic sam pitao ne bi nijedan trofej stigao da osvoji to je istina svidela se nekom ili ne jbg...

Velibor Dunjić, kao čovek od znanja i iskustva, sam zaključio da treba pružiti podršku treneru i samoinicijativno otišao na sastanak s Nebojšom da ga ubedi. 

Retki su takvi stručnjaci, o kojima se ne priča dovoljno. 

• Like 2
  • Ha-ha 10
Posted
3 hours ago, Markoss said:

Cova je trenutno, verovali ili ne, u boljim odnosima sa KKP nego sa KKCZ.

Видим и његови корени у клубу су исто у бољим односима, па убоду једно од 10 појачања

• Like 1
Posted
30 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Velibor Dunjić, kao čovek od znanja i iskustva, sam zaključio da treba pružiti podršku treneru i samoinicijativno otišao na sastanak s Nebojšom da ga ubedi. 

Retki su takvi stručnjaci, o kojima se ne priča dovoljno. 

Nije strucnjak potrefilo se da je dobra odluka, mogla je da bude i losa odluka. Da si ga poznavao ne bi se cudio da li je imao samoinicijalne ideje. 

• Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, berti said:

Je li taj Čović ima zasluge za dolazak Markusa, Đenke, Kvinsija, Kinsija, Perpera, Kaline, Jovića., Bokija, Bobija,Cirbesa... Ili je zasluzan samo za Šabaza, Jaga, Sofoa, Tea, Ilica, Rakicevica...

Da je srece, pa da nikada nije ni usao u klub. Ko zna koliko trofeja vise bismo imali sada.

Jago i Teo nikako ne smeju da se svrstaju u grupu ovih igraca. Njih dvojica su kada je raspali Nejpir odlucio da mu se ne igra kod nas preuzeli sve u svoje ruke i izvukli sezonu koja je pretila da bude najgora ikada. Naravno i tada su neki nipodistavali ta tri domaca osvojena trofeja, ali vec u narednoj sezoni smo videli da ih nije bas lako osvojiti i da itekako boli kada se ostane bez istih. 

• Like 5
Posted

U svakom slučaju, rasplet oko Filipa Petruševa mogao bi da se zna uskoro, a Crvena zvezda nema neograničeno vreme za čekanje. Pored centra, crveno-beli moraju da pojačaju spoljnu liniju sa jednim plejmejkerom i jednim bekom šuterom, Vasilije Micić je i dalje velika želja, kao i Markus Hauard iz Baskonije... 

https://www.tvarenasport.com/kosarka/vesti-iz-kosarke/49816/petrusev-se-i-dalje-nada-povratku-u-nba/news

Ne znam da li je dozvoljeno kačiti Arenu ovde, ali ako se tipsnslips shvata ozbiljno, možda može i ovo da prođe.

Posted
24 minutes ago, BojanaCZV said:

Da li je potrebno da pomenem da sam Guglala: Jasiela Rivera, misleći da je to njeno ime 😂

Boko, ti evidentno uopste nisi zabrinuta zbog dolaska gospon Rivera, sto je slucaj sa najvecim delom forumaskih kolega cigana.😀

• Love 1