Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Nedovic je van konkurencije, ali prvi igrac koga bih se posle Nede otarasio je Jago. Jeste on neke utakmice resio, borio se, ali on ne lici uopste na kosarkasa. Kao neki deran koji jurca, trudi se, nesto ubode ponekad... Sto dalje od nas

• Like 5
  • Tuzno 1
Posted
4 minutes ago, JPM said:

Jesam ih uporedio ali ne po košarkaškom umeću nego po mindsetu i to je bilo potpuno jasno, ali zašto se ne sprdati sa nečijim upisom, zar ne? Dobiješ malo lajkova, malo se razonodiš i sve super.

Preterano si emotivan. Ima i forumaša sa mindsetom na koji ukazuješ pa to ne znači da mogu da igraju evroligu. Brown da nema hustle apsolutno ne bi imao šta da pruži kao profesionalni košarkaš. Pri tome nije ni no name lik koji igra za kikiriki.

• Like 1
Posted

Mene bas brine kao sto kaze jedan kolega sa foruma, sto jos igraca sa br 36, rokasa ili dos santosa ni jedan klub ne povezuje da je done deal..

Valjda ce sva trojica otici 😊

Posted (edited)

Sad cete da me kamenujete ali meni se Yago svidja tj ono sto donosi ali ali nije kvalitet za najvece domete i voleo bih da ga negde udomimo i to ASAP.

Sta hocu da kazem je to jedno su ta emocionalna osecanja a drugo ipak zdrav razum.

A mi cesto upadamo sto kaze @NMX u zamku.

Edited by Don Dusko
  • Ha-ha 6
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Na osnovu jedne ili dve utakmice gde pokidaju, dok su neki drugi odigrali ispod svog proseka. 

Nije jedna, dve utakmice. Njegov stav je uvek bio na 100%, samo se na ove dve to toliko jasno videlo jer su svi ostali odigrali sramotno nezainteresovano, pa je Spartak izgledao kao Golden State u najbolje doba a oni u stvari osrednja ABA ekipa, uz sve poštovanje. To se kasnije videlo u finalu, kada ih je, kompletnije nego li u polufinalu, Partizan razneo sa trećinom rostera i 3 klinca.

Meni je lično to stvar ponosa. Kako se odnosiš prema novcu koji primaš. A svakome treba igrač sa takvim odnosom prema utakmicama, pa igrao sa Realom ili Crnokosom, svejedno je. Svaki trener ima nosioce igre i vodonoše, to je svakome potrebno. Stavi na jedno mesto 10 vrhunskih igrača i nećeš dobiti vrhunski tim.

• Like 1
Posted (edited)

Brown je bio prosecan. Na kraju je cak i pronasao ono od suterskih procenata koje je trazio otkada je dosao kod nas. Borbenosti nije nedostajalo i na kraju je bio jedan od retkih koji je zasluzio prolaznu ocenu u zavrsnicama ABA i KLS. That being said: On, na zalost, nije vise EL igrac i vremena kad nas je napunio igrajuci za Ruse, su davnoproslo vreme. Cinjenica da je ostavio pozitivan utisak na kraju sezone je manje do njegove igre, a mnogo vise do ocajne igre svih ostalih koja je granicila na sabotazu.

I ne, ne zelim da Petrusev igra za nas. Obe njegove sezone su bile negativne za Zvezdu. Neka porobi celu NBA. Nek' mu je sa srecom.

Edited by drakon1
  • Like 4
Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Preterano si emotivan. Ima i forumaša sa mindsetom na koji ukazuješ pa to ne znači da mogu da igraju evroligu. Brown da nema hustle apsolutno ne bi imao šta da pruži kao profesionalni košarkaš. Pri tome nije ni no name lik koji igra za kikiriki.

Nije stvar emocija. Spinovao si ono što sam napisao i na osnovu spin upisa kreirao Jesus Christ narativ. To nije korektno.

Ovo drugo može da se diskutuje, da li nešto može da donese ili ne na evroligaškom nivou, ali meni je potpuno pogrešno razmišljanje kluba da sve razbuca. Ja sam stava da treba da se zadrži ono što valja i da se nadogradi onim što nismo imali. Kod nas je slučaj da se seče i ono što valja i ono što ne valja. I onda imaš reset svake godine. To nije stvar emocija nego baš racija.

Posted

A da je ostao JBIII neki koji su sad žustro protiv toga bi prvi kukali kako je katastrofalan fit ostavljati ga na ekipu već upitnog šuterskog potencijala. Možda bi imalo smisla ostaviti ga u ekipi sa više dobrih šutera, ovako nikako ne, hvala mu na zalaganju.

Ovo Hapoelovo natrpavanje bekovske linije bi možda moglo da nam otvori put do Marcusa Fostera, šta upućeniji misle o njemu? Izvinjavam se ako nije po pravilima.

Posted

Pozicija 4 je zaključana sa Monekeom, Davidovcem i Odželejem (ako će on biti ta 3/4 opcija među nagomilanim krilima?), tako da tu za Brauna jednostavno nema mesta. U drugačijoj koncepciji sa nekom streč četvorkom kao starterom bi možda i imao smisla, dovođenjem Monekea njegovo prisustvo u rosteru je obesmišljeno... A za divno čudo tu jeste prvo doveden starter, prema kome se onda mogu birati druge i treće opcije, kamo sreće da je to slučaj i na drugim pozicijama.

• Like 31
  • Thanks 1
Posted
10 minutes ago, StiviKivi said:

Jbt, dal' realno... Najveća moja želja

30 minutes ago, drakon1 said:

Otimaju nam igrace na sve strane.

1 minute ago, Taki said:

Ako smo stvarno htjeli Wokera a on ode u Hapoel mi smo pravi debili.

Ne brinite braco, ima i taj XRM za nas.

• Ha-ha 1
Posted

Imam ja jedan predlog za plejmejkera a da je realan - Andres Feliz. Dolaskom Maledona i produžavanjem Ljulja on je suvišan u Realu. U početku je delovao kao da ne pripada tamo kvalitetom ali se izdigao u drugom delu sezone. Odličan defanzivac, dosta fizikalan za poziciju, ima fundamente i deluje kao dobar radnik. U Huventudu je bio odličan, znao da preuzme i ulogu strelca mada je bolji kad deluje iz drugog plana. Igrač u najboljim godinama koji ima dosta all-round kvaliteta. Umesto Yaga naravno.

• Like 27
Posted
26 minutes ago, Don Dusko said:

Sad cete da me kamenujete ali meni se Yago svidja tj ono sto donosi 

Jedino sto moze da donosi na vrhunskom nivou su cigare za Tea

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Igor_ said:

Ja ne znam odakle prica da mi hocemo Lunija, ko je objavio to? 

Cini mi se markos da je pominjao nesto

Posted

Kevon Luni nije nigde pominjan, ako se ne varam.

O Loniju Vokeru se valjda pricalo na skupstini, cini mi se da je Mile to pisao.

Posted

Ako Kodi ostaje nama treba plej koji ima plafon da tokom sezone preuzme ulogu prvog jer vučina dokazano nije to. Maodo Lo je klasičan bekap i ne bi nosio ekipu na leđima, bezveze se kuka nad njim. Kao da su odustali da kopaju G league rešenje, neki Lorenco/Karlik sa nešto boljim šutem bi promenio celu krvnu sliku rostera. 

• Like 2
Posted
15 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Ima mjesta za Feliza u Realu. Maledon i Ljulj su dvojke a Feliz najviše igra na PG. 

A što dalje implicira i da za “stidljivo spominjanog” Kampaca i te kako ima mesta pored Maledona

Posted
20 minutes ago, radoje said:

Yago je moj i mojih klinaca omiljeni igrač. Prijatan dan i lijep pozdrav svima.

Bukvalno tako i izgleda, kao da je superstar u kategoriji do 60 kilograma. Kids hero.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ja mislim da će Vasa završiti u Zvezdi pogotovo kada vidim u kakve se dunđerske poslove uvukao isto kao i Tadić u fudbalu.

Što se tiče LOnija Vokera on je pokidao kada je došao u Žalgiris ali kako je vreme odmicalo sve je gore igrao i videlo se da cilja povratak u Ameriku isto je nuđen bio Partizanu prošle sezone pre Žalgirisa i odbili su naravno zbog te klauzule da može u sred sezone da napusti klub ako mu stigne NBA ponuda, verujem da će isto opet tražiti i generalno ga ne bih dovodio tako...sjajan je igrač ali njemu nije prioritet EL već to gleda kao usputnu stanicu gde može da pokupi dodatnu lovicu igrao bi isključivo za sebe i za to da se vrati u NBA kao da ne kažem ko pošto je sada to postalo mejnstrim.

• Like 5
Posted
41 minutes ago, Molina23 said:

Ako Kodi ostaje nama treba plej koji ima plafon da tokom sezone preuzme ulogu prvog jer vučina dokazano nije to. Maodo Lo je klasičan bekap i ne bi nosio ekipu na leđima, bezveze se kuka nad njim. Kao da su odustali da kopaju G league rešenje, neki Lorenco/Karlik sa nešto boljim šutem bi promenio celu krvnu sliku rostera. 

Otisao u Bakcisehir jbg

Posted
12 minutes ago, Bobby Shurda said:

Ja mislim da će Vasa završiti u Zvezdi pogotovo kada vidim u kakve se dunđerske poslove uvukao isto kao i Tadić u fudbalu.

Pa ne radi Vasa prepodne na mešalici a uveče pika Evroligu, ko da ave te gradjevinske projekte ne moze da ima i dok je napolju. Plus ih ne vodi on, samo investira ko i svi ex/sadasnji sportisti.

Zamisli Milan Rodic usao u gradjevinu, kao sto jeste, pa se zaista i bavi time. Sineeee, podrum bi se urusio a ne zgrada

• Ha-ha 3