Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Petrušev je objavio isto što i Bolomboj nedavno - fotografije iz prethodne sezone, uz broj profesionalnih sezona koji je sada iza njih. Čak ima i ovaj 🏁 emoji, u fazonu 5. sezona završena. To da li ostaje u Zvezdi ili ne nema nikakve veze sa ovom objavom, ne znam zašto se odmah zalećete i izvlačite zaključke iz svake objave na društvenim mrežama.

A isto tako ne znam ni čemu drama oko XRM-a, samo zato što je javio SK... Jel' su oni u međuvremenu postali relevantan izvor u vezi Zvezdinih transfera? Ako jesu, daj da ih ubacimo gore na listu...

• Like 5
Posted
8 minutes ago, Guru said:

A isto tako ne znam ni čemu drama oko XRM-a, samo zato što je javio SK... Jel' su oni u međuvremenu postali relevantan izvor u vezi Zvezdinih transfera? Ako jesu, daj da ih ubacimo gore na listu...

Ne znam koliko su tacno relevantni, ali nisu bas ni Prlina level. Prvi su objavili za Miljenovica. Pa i za Gabriela, za kojeg je, ako se ne varam, Markos potvrdio da je bilo pregovora.

Pritom je XRM k'o nacrtan za nase diletante, verovatno ubedjene da ce prosecan ganci da se odusevi pojacanjem iz Reala.

Posted
35 minutes ago, Chaos Is Me said:

Nek javi neko upravi da nam treba plejmejker a ne još jedna dvojka.

Treba nam dvojka itekako.

Znaci i rotacijski PG i startni SG.

Posted (edited)
10 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ne treba nam, imamo Cartera i Canaana plus Nwora i Dobrić. Ili možda misliš da igrač od milion i po evra treba da bude treća dvojka u rotaciji. To nema ni Real.

Nwora mislim da nikada u karijeri nije igrao na 2, čak je više gravitirao ka četvorci (mada bih ja i to izbegavao). Dobrić ni ofanzivno ni defanzivno tu nema šta da ponudi, pokušavali smo godinama i jednostavno ne ide.

Inače delim mišljenje po pitanju ovoga što si napisao za Kenana i Kartera, al' ovu drugu dvojicu nikako ne bih računao kao neku dubinu na toj poziciji.

Edited by Guru
  • Like 5
Posted
21 minutes ago, Admiral said:

Treba nam dvojka itekako.

Znaci i rotacijski PG i startni SG.

Treba nam startni PG, jer sa Kodijem kao starterom plafon ekipe je drasticno nizi.

Posted
21 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ne treba nam, imamo Cartera i Canaana plus Nwora i Dobrić. Ili možda misliš da igrač od milion i po evra treba da bude treća dvojka u rotaciji. To nema ni Real.

Имамо и Јага као што имамо Кенана тако да не знам што рачунате да смо га се већ решили, а да овог другог ни не желимо да се решимо. Обојица имају уговоре које нико неће преузети преко 50%.

• Like 2
Posted (edited)

Nadam se da ne krsim pravila moderacije, možda insajderi imaju neke info. 

ima li istine u svemu ovome ? 

IMG_4995.jpeg

Edited by mindgame
  • Ha-ha 5
Posted
11 minutes ago, Chaos Is Me said:

Mene, da budem iskren, bas malo do nimalo ne zanimaju Kenanova primanja. Pomirio sam se s tim da smo skorojevici koje vode diletanti. Ono sto me zanima je sta on moze da pruzi klubu za koji navijam u evroligi, a odgovor je - u 35. godini, sa svojih 180cm, mizernim driblingom i IQ-om - skoro pa nista.

Nvora je sa loptom u rukama spretan koliko i Giedraitis, a Dobric na 2 je neprijatna parodija i na aba nivou. Zato se ipak nadam jos jednom beku, ako Karter nije novi Kevin Panter.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
28 minutes ago, Chaos Is Me said:

Nwora nije dvojka, pogotovo ne ako je Kodi na 1. Takodje i Ognjen. To se videlo i prosle sezone koliko sterilno izgleda u napadu. 

Karter i Kenan nije dovoljno ni brojcano ni kvalitetom. To smo videli i prosle sezone, s tim da imamo debitanta umesto Nemanje. 

Slazem se, Kenanov ugovor je jeziv ali to je nesto sto moramo da nosimo, jer ne 2 nemamo ni kvantitet ni kvalitet.

• Like 4
Posted
1 hour ago, Molina23 said:

Apropo Gzevijera Rejsa-Mejsa tačno zamišljam Dozeta i Bagija kako nasumično 6 sati u kancu skroluju sve žive igrače po EL koje im padaju na pamet i šibaju ponude kao na starom Menadžeru.

Uglavnom im pukne - reject, međutim dese se dani kad pristane po 3-4 igrača na jednoj poziciji. I to ume bude mnogo zajebano, mene je tako sa 16 god uhvatila žešća frka koga ću i šta ću izaberem. Uhvate te nespremnog jul-avgust kuva i mozak i soba oće Pentium četvorka izgori ko sveća. Sećam se vala dok sam popakovao ceo roster i duplirao pozicije, pa prodaje i pozajmice aukurac. Zamalo krenula i školska godina, nisam ni pripreme prošao jebo me skauting i transfer liste.

Počinjem novu sezonu, potpisujem Mohameda Kallona za džabe

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
14 minutes ago, L' Imperatore said:

Počinjem novu sezonu, potpisujem Mohameda Kallona za džabe

Matori Kalon na sezonu, plaketa zlatan sat i šut u dupe. Sledeću se kešira mlađani Fernando Kavenagi ❤️

• Pumpaj! 1
Posted

Nwora je iskljucivo trojka. Ne moze da igra dvojku jer je operisan kreacijom, a jos manje cetvorku. Ako ne prvim korakom po prijemu lopte ne resi  direktnog cuvara, sanse da nesto korisno uradi u tom napadu drasticno padaju.

Besavesni pripaljivac iz svih pozicija i jedino sto mozemo je da ce imati dobre procente za 3 i da ce imati ko da kreira za njega i ostala krila, sto za sada ne deluje optimisticno.

Posted
8 minutes ago, Los_Pollos_Hermanos said:

Ево вијест да је раскинуо са Олимпијакосом.

Miško demantovao odmah.

Posted
4 hours ago, božija noga said:

Novo ime koje se do sad apsolutno nije pominjalo. Ratan Mejs. 

U pitanju je veli sjajan suter, svaka im je istina ovakva.

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted

Nwora uopšte nije operisan od driblinga niti od kreacije, isključivo za sebe doduše. Gledao sam mnogo njegovih utakmica gde je glavni napadač, to uglavnom ne izgleda lepo i liči na privatizaciju ali de facto može sebi da kreira poene. Ne pričam da igra fulltime dvojku nego da imamo kakve takve (skupo plaćene) zakrpe da uzmu 5-10 minuta na poziciji ako nešto ostane iza Cartera i Canaana. Canaan možda nije zadovoljio, možda je mator i midžet ali je definitivno opak šuter bez savesti i sasvim iskoristiv igrač osim ako ne pucamo na to da osvojimo EL. Ja ne vidim kako bismo profitirali sa njim i Carterom na 10 mpg ako dođe mamojeb na 2. Mogu da se kombinuju petorke pa da Dobrić bude na 2 sa kreativnijim krilima, a Nwora sa Ojeleyem itd. Po meni ne samo da je bahato i borderline bolesno imati po 3 milionska igrača na jednoj poziciji već i kontraproduktivno jer nećeš izvući maksimum ni iz jednog. A tu je i Miljenović koji je takođe kombo bek i valjda nije travestija da i on hoće bar 5 minuta po meču nešto da odigra.

• Like 5
Posted (edited)

Ja bih voleo da mi neko izvuče statistiku iz Rusije, koliko je šuteva po utakmici uzimao ovaj XRM kada je već imao prosek preko 25 poena a ne baš zavidne procente 😵‍💫 ??

Jel uspevao neki saigrač bar jednom da šutne?

Edited by The_Big_S
Posted (edited)

Žabu Kenana moramo progutati. Ali 

kada se zahvalimo Nedari, uvalimo na 50% ugovora Rokasa i Jaga...Dalibor i Plavša na pozajmicu a Vasa i Filip kao kombo opcije i zaključ katanac.

Ako može bolje od ovoga onda da ebeoca.

Edit:

može i bolje...Boki u oktobru.

Edited by Wingwalker
  • Like 4
Posted

Vario je prosecno nesto vise od devet trojki, a pogadjao nesto malo vise od tri. Najvisee je opalio 17.

Na 19 suteva iz igre, pogadjao je 8.5

• Like 1