Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, alokin said:

Cmm i Lo su plejmejkeri za ekipu od 14. do 6. mesta maksimalno. 

I to u sezonama kada Real, Barsa, Efes podbace. 

• Like 3
Posted
Just now, Čvarkov said:

Nepopularno mišljenje, ali ja bih prihvatio 6. mesto pre početka sezone.

Uopste nije nepopularno, mi verovatno necemo dobaciti do 6og mesta cak ji da dodju ovi za koje nas lazu da su opcije.

A posto oni nece doci nego neki drugi, onda je 6. mesto skoro pa nerealno za nas. 

Kao da smo bili sesti 4-5 puta, pa sad BISMO TO PRIHVATILI PREKO kurca 😂

Posted
17 minutes ago, Nini3112 said:

Kazi nam prijatelju koga jurimo i da li jurimo nesto sem Loa?

Da znam ja bi podelio. Valjda cekaju kome ce da uvale ove sto imamo. 

Ali za Boldvina i Kampaca su bile klasicne gluposti. 

• Like 3
Posted (edited)
31 minutes ago, Igor_ said:

Dal je neko poverovao da jurimo Boldvina.. 

Drceliceve reci na skupstini u neformalnim razgovorima bile su da se jure Tompson ili Boldvin na kecu i Voker na dvojci.

Tako da, moguce da je samog sebe pokusavao da ubedi u to, ko zna.

Edited by Markoss
  • Like 8
  • Tuzno 1
Posted
3 minutes ago, Markoss said:

Drceliceve reci na skupstini u neformalnim razgovorima bile su da se jure Tompson ili Boldvin na kecu i Voker na dvojci.

Ima li novosti oko Filipa?

Posted
Just now, pavlaka said:

Ima li novosti oko Filipa?

Znace se ovih dana definitivno, nece ga duze od toga cekati. U klubu veruju da ce potpisati i dalje.

• Like 9
Posted
27 minutes ago, Čvarkov said:

Nepopularno mišljenje, ali ja bih prihvatio 6. mesto pre početka sezone.

Ja bih prihvatio 6. mesto i na kraju sezone.

he he

izacicu

• Thanks 1
Posted (edited)
21 minutes ago, Markoss said:

Ne skaci, ne kazem ja da ste ti ili mile izmislili to, samo mislim da je namenski pusteno iz kluba da se skrene tema sa drugih stvari.. Nije prvi put da to rade. 

Meni je receno da je glupost.

Sto se Filipa tice mozda ti to mozes da potvrdis, mislim da placamo manje od 1m Oly-u.

Ps: Rekli su neformalno na skupstini pre par meseci i da je Gudura nas igrac za sledecu sezonu... 

Za Dariusa smo probali, bar sam ja tako cuo, to je tacno. 

Edited by Igor_
  • Like 4
Posted
31 minutes ago, Markoss said:

Kakve su nam šanse za Walkera, jesmo li u pregovorima ili je više pusta želja?

Malo zabrinjava pad Žalgirisa prošle godine nakon što im se pridružio, ali je defitivno ogroman napadački talenat i može da donosi poene iz 1 na 1 situacija. Ne znam za vas ali meni se gleda bek sa poenima u rukama u našem dresu, dugo nismo imali nekoga ko može svakome da natrpa 20, pa i po cenu povremenih nerezonskih poteza itd.

• Like 1
Posted

Ja se izvinjavam ako spemujem..

Zna li neko kakav je status Đurišića u NBA?

Toliko smo ga prošle godine jurili da me ne bi iznenadilo da to ponovo uradimo

Posted
39 minutes ago, The_Big_S said:

Ja se izvinjavam ako spemujem..

Zna li neko kakav je status Đurišića u NBA?

Toliko smo ga prošle godine jurili da me ne bi iznenadilo da to ponovo uradimo

Verovatno će igrati sada letnju ligu da proba da se uvali u NBA, to je Mišku uvek cilj. Ali ako ne uspe, verujem da se vraća negde u Evropu.

• Like 1
Posted
2 hours ago, božija noga said:

Opet sam na jednu izjavu Tomića što je kratko izjavio sa kongresa trenera u Atini za portal na kome pišem suptilno sam provukao nezadovoljstvo klozet Bagzi tandemom. Makar da se na mala vrata piše negde nego da nema nigde osim ovde. 🤣 Da se dopunim istakao sam samo nezadovoljstvo navijača. Što je mahom verovatno tako i van foruma. 

Ne bih da te uvredim, ali moras biti mnogo potkovaniji pravopisno ako zelis negde da pises. Upis ti je potpuno nerazumljiv.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, kokodakalo said:

Ne bih da te uvredim, ali moras biti mnogo potkovaniji pravopisno ako zelis negde da pises. Upis ti je potpuno nerazumljiv.

Možda na engleskom piše pismenije 😁

• Ha-ha 1
Posted

6. јул, а мислим да ниједан од задужених тј Дозет и Васиљевић, као спортски директор и генерални, нису дали ниједну изјаву о прелазном року. Званични ставови клуба око Недовића, Јага, Кенана, Гиедраитиса, итд... Такође, на сајту за ниједног играча не пише дужина уговора. Монеке мислим да пише двогодишњи, остали ништа. Веома ружно... Али зато су ту да се похвале аутобусом и реновираним капацитетима. Терзић изађе и сере сат времена, али каже ипак нешто у мору тих лажи и обмана, па чак и онај Мркела.

• Like 2
Posted (edited)

Tomić je trenutno na nekom događaju u Atini. Danas je rekao da će imati vremena za priču što se tiče nove sezone. Reagujući na to, napisao sam tekst za portal na kome radim. U tom tekstu koji sam napisao, provukao sam i nezadovoljstvo navijača sa akcentom na rad tandema Dozet -Vasiljević. Pišem brzo jer hoću što pre da objavim upis. Izvinjavam se forumašima. Kako to mislite da ovde pišem opuštenije? 

Edited by božija noga
  • Like 3