Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Plant said:

Jedan mamojeb spolja i defanzivni centar i zatvaraj radnju ... Vasa i Tajs

Tako nešto i pije vodu jer bi verovatno gledali nekad Micića i CMM zajedno na terenu. 

• Love 1
Posted
14 minutes ago, StiviKivi said:

Da li taj ugovor od 1M + sam po sebi garantuje minute, šta? A ako me pitaš što smo ulupali preko milion za igrača koji možda u narednoj sezoni neće biti u baš prvom planu - to je greška Sferopulosa i uprave sa kojom će morati da se nose ako žele iskorak.

Ne garantuje minute, ali nemamo budzet 50 miliona pa da treca opcija bude lik od 1.5m.

Posted

Mamojebi u EL su ove sezone između ostalih bili i T.J. Shorts, Maledon i Carlik Jones (svaki na svoj način), od kojih je prethodno EL iskustvo imao samo Maledon i to kada je imao 18 godina i postizao 7 poena po meču... Ima pregršt talenta i van Evrolige, može se nekada dovesti i recimo granični NBA igrač/G-League dominator, neće nam pasti kruna sa glave.

• Like 49
Posted
20 minutes ago, Guru said:

Mamojebi u EL su ove sezone između ostalih bili i T.J. Shorts, Maledon i Carlik Jones (svaki na svoj način), od kojih je prethodno EL iskustvo imao samo Maledon i to kada je imao 18 godina i postizao 7 poena po meču... Ima pregršt talenta i van Evrolige, može se nekada dovesti i recimo granični NBA igrač/G-League dominator, neće nam pasti kruna sa glave.

Skautirao bi ih Bagzi, al mu slabo ide ingliš. Nema on prevodioca kao DrChela

• Ha-ha 1
Posted
35 minutes ago, tejlor said:

Ne garantuje minute, ali nemamo budzet 50 miliona pa da treca opcija bude lik od 1.5m.

Već sam ti odgovorio ... Ako ga ne utopimo negde, biće nam lik od 1,5 m druga ili treća opcija. 

Imaćemo još jednog igrača pored pleja. Ako to bude Vasa , ne bi me čudilo i Nedovića da produžimo. Ako to bude Lo, verovatno ćemo izdvojiti više novca za beka.

Posted
3 minutes ago, VukVule1988 said:

Na drugom forumu pisu da Tomic nije za dolazak Rivera. Izgleda ce ipak biti koristi od njega. Samo me brine onda ko je za to da se dovede, dal ona dva tupsona ili Janis.

kako se zove taj drugi forum ? 

Posted
1 hour ago, Guru said:

Partizan tu radi dosta dobar posao. Ima tu igrača i sa solidnom NBA reputacijom, ima i onih koji su baš granični igrači i više zvijezde razvojne lige, ali uglavnom uzimaju svake sezone po jednog ili dva igrača iz Amerike. Vjerovatno imaju nešto spremno i za ovaj prelazni rok. 

Posted
34 minutes ago, VukVule1988 said:

Na drugom forumu pisu da Tomic nije za dolazak Rivera. Izgleda ce ipak biti koristi od njega. Samo me brine onda ko je za to da se dovede, dal ona dva tupsona ili Janis.

Na kojem forumu?

Posted

Za centra sam prilicno siguran da se ceka rasplet sa Petrusevim. Ukoliko ostane ne verujem da ce doci neko jos, bice Petrusev, Izundu, Plavsic i Bolomboj kad se oporavi

• Like 7
Posted
3 hours ago, VukVule1988 said:

🤔

• Ha-ha 4
Posted
20 minutes ago, magiko said:

Za centra sam prilicno siguran da se ceka rasplet sa Petrusevim. Ukoliko ostane ne verujem da ce doci neko jos, bice Petrusev, Izundu, Plavsic i Bolomboj kad se oporavi

Sanse nema.

I makabi se oprostio sa njim kao efes sa nworom..

Bice oni uskoro official

• Like 1
Posted
1 hour ago, magiko said:

Nema on gde, niti ce mu ko dati vise para. 

Vrlo brzo ce rasplet sa Filipom, navodno smo i cenu za otkup spustili. 

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
8 minutes ago, Igor_ said:

Nema on gde, niti ce mu ko dati vise para. 

Vrlo brzo ce rasplet sa Filipom, navodno smo i cenu za otkup spustili. 

Ima li neki novih informacija?

Plej

Bek

Posted (edited)

Trebao bi Real da se isprsi. Nestašica kvalitetnih centara, a i oni su valjda gledali kako nas Filip jednoručno uvodi u play-in. Siguran sam da neki EL velikan neće žaliti novce, ako se Petrušev ne odluči opet oprobati u NBA. 

Edited by Princeton
  • Like 3
Posted
Just now, Princeton said:

Trebao bi Real da se isprsi. Nestašica kvalitetnih centara, a i oni su valjda gledali kako nas Filip nas jednoručno uvodi u play-in. Siguran sam da neki EL velikan neće žaliti novce, ako se Petrušev ne odluči opet oprobati u NBA. 

Nba je i cekao, ali po svoj prilici izduvao ga je tamo.. 

Posted

Ne znam kako je to moguće. Pa i u NBA je nestašica kvalitetnih centara. Siguran sam da bi Petrušev riješio nekoj ekipi dosta ofanzivnih opcija. Mlad je, a i još može napredovati. 

Stvarno će biti privilegija da gledamo košarkaškog Mocarta još jednu sezonu u svetom dresu.

• Ha-ha 1
Posted
4 hours ago, VukVule1988 said:

Ako je tacno, vec je opravdao dolazak

• Like 5