Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Čočo said:

Da se ne zanosimo. Kakvi crni kapitalci na 1 i 2. Mi prvog pleja na žalost imamo. Tako da tu jedino bek ap može da se dovede. I to će gotovo sigurno biti Lo. Na beku imamo Kartera i Kenana i ni tu ne očekujem kapitalca. Jer jednom trebaju minuti a drugi igra za ozbiljne pare da bi bio treća opcija. 

Od centarske pozicije sam se oprostio od informacije da Rivero dolazi. Ona će biti takva kakva je i sad. Eventualno ako ostane Petrušev. Ali Rivero, Izundu, Plavšić je to to, dok se ne vrati Bolomboj. Sviđalo se to nekome ili ne. 

Pa onda je zakljucak da nije bitno koga vec koliko dovodis. Nabacujemo lopatom. Nemam drugo objasnjenje.

Sta znaci tandem Karter Kenan? Dovese do toga da opljunemo po Karteru vrlo brzo, ne zato sto nije dobar nego ga stavljamo u patike kapitalca sto nije. Ako imas Kodija i Kalinu spolja, bek mora da bude Ajverson…neko na cije poene mozes da se oslonis.

Tu kapitalac mora da se dovede, ostalo je amaterizam.

Na 1 je vec druga prica jer imamo CMM-a koji ce uzimati gro minuta, pa mi je neki backup prihvatljiv.

A centri su mi misterija univerzuma.  

Ako se znalo da se vraca Plavsic, kako onda dovedes Izundua? Neko se sprdao ali ispada tako, imamo 3 treca centra.

Edited by Admiral
Posted (edited)
8 minutes ago, Fromthecorner said:

Apsolutno. Na skupstini je receno da je budzet 22-23 miliona sto je max 13 miliona za igrace. Toliko smo imali i prosle godine. Nismo se resili velikih ugovora a doveli smo nove igrace tako da mi sigurno nemamo 4 miliona za Micica a mislim ni 3 miliona za Petruseva. 

Mislim da se pustaju price o Micicu da bi se lozili da smo ozbiljan klub i da smo hteli ali je on izabrao nesto drugo…

Pare za Micica svakako ne bi bile iz budzeta...ali to su pare samo za Micica...Kao sto su ovi prekoputa onda imali pare namenjene samo za Mirotica...To su ljudi/sponzori koji hoce da plate samo tog igraca..

Edited by Delija96
  • Like 10
Posted
1 hour ago, Wingwalker said:

Ček...da ipak ne prenaglimo ...popilo se. Da ne ludujemo baš toliko.

Zasto da prenaglimo. Theis je dosao i iz aviona transformisao igru Monaka, izbacio iz rotacije teskase Motejunasa i Papajanisa, omogucio Spanilisu da modernizuje igru, dodao spejsing, odbranu od pika. 14 poena, 6 skokova, stabilnih 40 posto za 3. 

Uz to ne kosta 3 miliona i dize ruke u odbrani. Igrao odmah finale sa Monakom, sa Nemackom osvojio svetsko. Za razliku od Filipa zadrzao se 10 godina u Nba.

Emocije na stranu spakovao bih to sa masnicom, pa posle Filip ako se smisli neka ga za neke razumne novce i on. Pod uslovom da Bolomboj ne bude spreman za pocetak sezone, onda jbg, javi se dogodine kad presedis jos jednu sezonu.

• Like 12
  • Thanks 3
Posted

Ja vise ni nemam predstavu kakvi nama profila igraca trebaju. Ovaj tim je tako nakaradno nabacan, bez bilo kakve logike. Bukvalno smo kao Efes pre onih sampionskih ekipa ili tipa neki Himki, Makabi i slicni.. Nek nam je Bog u pomoci..

• Like 3
Posted
19 minutes ago, Delija96 said:

Pare za Micica svakako ne bi bile iz budzeta...ali to su pare samo za Micica...Kao sto su ovi prekoputa onda imali pare namenjene samo za Mirotica...To su ljudi/sponzori koji hoce da plate samo tog igraca..

Ta cela prica mi je urbana legenda foruma i tvitera. Recimo sponzor da ti da 4 miliona preko ugovora koji ima sa tobom, jer ce taj jedan igrac toliko da utice na marketing kluba ? Nije realno

• Thanks 1
Posted

Realno je, jer se taj sponzor zove Aleksandar Vučić, i njemu se gleda ta ''bomba'' u Zvezdi.

Kako kaže onaj vic, bajke (o samofinansiranju) su na drugom spratu (temi).

• Like 3
Posted
1 hour ago, Small Owl said:

Kad smo već kod Dauma i četvorki, tripujem ili naše prve četvorke uvijek dožive neku povredu kod nas zbog kojih više ne igraju nego što igraju?! Konkretno, od Ivana Radenovića, Luke Mitrovića, Aron Vajta pa sad Dauma...svi su imali neke teže povrede. Kvinsi se isto skršio ali poslije nas, doduše. Nešto mi ne zvoni da je Boris Savović bio povrijedjen često ali zato Bjelica Nemanja jeste (koliko sam shvatio, prethodno je kod Duska, prije 2 god, dosao kao četvorka). Generalno, nekako sa tom pozicijom je uvijek patnja.

Dodaj na taj spisak i Treja Tompkinsa i JBIII. Ok, nisu se povredili u našem dresu ali su povređeni/ odmah posle povrede došli kod nas.

• Like 2
Posted

Који од ових из црвеног поља на врху странице је дао било какву информацију која повезује Звезду са Данијелом Тајсом и Лонијем Вокером?

Posted

je l bi mogli @Markoss i @Mile1 da se oglase povodom bilo koje informacije koju imaju (ako je imaju) da nam svima bude lakše. Je l od Micica definitvno nema ništa ? Je l je klasična patka Lonnie Walker ? Je l se planira neki jebeni centar koji ima kvalitet da bude zapravo prvi centar, a ne da imamo 3 treća centra ? Da li imate neke info, svima bi bilo lakše da znaju bar nešto ako ima novo, poludecu od ovog pesimizma na forumu, a još više ću poludeti od rada naše uprave…

• Like 1
Posted

Niti Micić i Petrušev vrede 4 , odnosno 3 miliona , niti sam nešto lud za obojicom. Lo mi je ok uz jednog beka dobrog i da zatvaramo priču. 

( Uzimam u obzir da su Nwora , Karter i Rivero već naši igrači )

Posted
18 minutes ago, mindgame said:

je l bi mogli @Markoss i @Mile1 da se oglase povodom bilo koje informacije koju imaju (ako je imaju) da nam svima bude lakše. Je l od Micica definitvno nema ništa ? Je l je klasična patka Lonnie Walker ? Je l se planira neki jebeni centar koji ima kvalitet da bude zapravo prvi centar, a ne da imamo 3 treća centra ? Da li imate neke info, svima bi bilo lakše da znaju bar nešto ako ima novo, poludecu od ovog pesimizma na forumu, a još više ću poludeti od rada naše uprave…

Teško da će se Mile1 oglasiti :)

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, božija noga said:

Da na putu je 

Nwora vrv 

2 minutes ago, Taki said:

Teško da će se Mile1 oglasiti 🙂

moje je da pitam sto bi se reklo, možda čovek bude rekao 😉

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Znaci Karter. Dobrodoslica.

Ostavio sam samo Bozijin post jer je on prvi stavio. Da se ne gomila nas 100 sa jednim te istim tvitom.

I da si ga obrisao ne mari. Ja sam bio na Tviteru morao sam da objavim vest za portal na kome radim. Pa sam otvorio u isto vreme i forum. 

Posted

"Stefan Miljenović je visok 193 centimetra, igra na poziciji beka, a klub ovom prilikom izražava veliko zadovoljstvo jer je Stefan pored brojnih ponuda koje je imao, iskazao ogromnu želju da nosi crveno beli dres u godinama koje dolaze."

"Klub ponovo izražava veliko zadovoljstvo jer je Karter tokom pregovora i to konkretnim delima pokazao kakvu želju ima da obuče crveno-beli dres."

Veci krindz od ovih Bagzijevih budalastina izazivaju samo one Ostojine najave... 

• Like 23
  • Thanks 1
Posted
Just now, suptil said:

Gledam ova pojacanja u Zvezdi a kod mene ravna linija. Niti slema niti detonacije.

jer nam šlemovi ni nisu trebali osim Monekea, eventualno Nowore (kad bude ozvaničen). Sve prosek igraci ili ispod proseka

Posted

Koja je ovo fora da više ne objavljuju dužinu ugovora? Za Monekea je pisalo da je dvogodišnji ugovor, za Izundua da je 1+1, a posle toga za Odželeja, Miljenovića i Kartera ništa.

• Like 8
Posted

Trenutni roster: 

1: CMM (2026), Jago (2027), Miljenovic (2027+1)

2: Karter (2027), Kenan (2026), Lazic (2026), Kostic (2028)

3: Kalinic (2027), Rokas (2026), Dobric (2027), Lazarevic (2026)

4: Moneke (2027), Odzelej (2027), Braun (2025+1), Davidovac (2026), Ilic (2026)

5: Bolomboj (2026), Izundu (2026+1),  Mitrovic (2025+1), Plavsic (2027)

2025+1: Braun, Mitrovic

2026: CMM, Kenan, Lazic, Rokas, Lazarevic, Davidovac, Ilic, Bolomboj

2026+1: Izundu

2027: Jago, Karter, Kalinic, Dobric, Moneke, Odzelej, Plavsic

2027+1: Miljenovic

2028: Kostic

Za kurzivne godine, klub nije zvanično objavio dužinu ugovora, ali je to medijski konsenzus.