Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Sinnerman said:

Ja još uvek čekam te najavljene bombe. Za sada neki potpisi ok, neki onako, neki sačuvaj bože. Ali i dalje ne vidim tu bombu. 

Sutra je 02.07😏 tako da ocekuj barem jednu, sad da li sa nase strane ili komsijske vidicemo..

• Tuzno 1
Posted
4 minutes ago, Sokmeniki said:

Sutra je 02.07😏 tako da ocekuj barem jednu, sad da li sa nase strane ili komsijske vidicemo..

I posle kazu lako je ciganima ispratiti prelazni rok...

12 minutes ago, Čvarkov said:

Pogledaj ponovo. 

Hide contents

tel-aviv-maccabi.gif

Si88TO.gif

Posted
27 minutes ago, Mile1 said:

Kasnilo se sa ovim 2,3 godine 

Necu pisati pateticne postove zato sto vise ne gledam na igrace istim ocima uopste ceo sport. Mozda sam jedan od retkih koji ni ne aplaudira bivsim igracima kada dodju u Arenu vec imaju odnos kao i svi protivnici 

Neka ga povrede zaobicu i to je to 

možda si dobar insider ali si jako siromašan duhom nastavno na ovaj post.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Nama će najveće pojačanje ove sezone biti odlasci već do sada poznate garniture koja bitiše u klubu. Od dolazaka, mi smo najveće pojačanje doveli prvo. Sa razlogom je prvi i objavljen Moneke. Što pre se shvati da smo sa Monekeom završili sa zvučnim pojačanjima, svima će biti lakše. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
36 minutes ago, bosMan_jr said:

Bogami ti si prespavao nedelju izgleda

Au ja sam izgleda fino skrenuo, sve mislim da je sutra drugi.... Jos i spremio rodjendansku cestitku za jednu posebnu personu...

Posted

Luka je u Zvezdi ostavio trag, momak za primer koji je zasluzio da mu se pozeli sva sreca.

Secam se davnih dana kada se kao mlad igrac povredio u Sloveniji, koliko sam mu zeleo da se oporavi i krene dalje.

Sa Zvezdom je ostvario puno toga, doslo je vreme da krene dalje.

• Like 11
  • Love 8
  • Thanks 1
Posted (edited)
1 hour ago, Čočo said:

Nama će najveće pojačanje ove sezone biti odlasci već do sada poznate garniture koja bitiše u klubu. Od dolazaka, mi smo najveće pojačanje doveli prvo. Sa razlogom je prvi i objavljen Moneke. Što pre se shvati da smo sa Monekeom završili sa zvučnim pojačanjima, svima će biti lakše. 

Eventualno će predstaviti kao veće pojačanja ostanak Petruševa…

Ako dođe do njega…

a od Mićića, Kampaca, Boldvina četvrtog ništa nema, niti će biti

Edited by The_Big_S
Posted

Marcosss skoro napisao da nije bas najsjajnije na relaciji bivši predsenik-aktuelna uprava,u tome ide u prilog jedna zanimljiva vest,a to je da nam umesto FMP-a stiže Radnički sa crvenog krsta kao nova filijala.

• Like 4
Posted
1 hour ago, Manoly said:

Luka je u Zvezdi ostavio trag, momak za primer koji je zasluzio da mu se pozeli sva sreca.

Secam se davnih dana kada se kao mlad igrac povredio u Sloveniji, koliko sam mu zeleo da se oporavi i krene dalje.

Sa Zvezdom je ostvario puno toga, doslo je vreme da krene dalje.

Sećam se i ja, ako se ne varam 🙃

Perce radio majicu, čini mi se čak njegova prva, skoro svi stavili Luku na avatar, došao Kaos u fazonu: ajde bre sta toliko kukate, nije kao da je dečko završio karijeru.

Mozak pamti čudne stvari 🫠

Sve najbolje u nastavku karijere Luka i životu.

I jedno veliko hvala za mnoge divne uspomene ♥️

• Like 3
  • Love 16
Posted
9 hours ago, The_Big_S said:

Eventualno će predstaviti kao veće pojačanja ostanak Petruševa…

Ako dođe do njega…

a od Mićića, Kampaca, Boldvina četvrtog ništa nema, niti će biti

Edited 8 h

Bas tako, iskustvo govori da će tako biti iako bez Petruseva po meni nemamo šta da tražimo u EL sa ovim sastavom

Posted
8 hours ago, nik_nurse said:

Marcosss skoro napisao da nije bas najsjajnije na relaciji bivši predsenik-aktuelna uprava,u tome ide u prilog jedna zanimljiva vest,a to je da nam umesto FMP-a stiže Radnički sa crvenog krsta kao nova filijala.

Dobro obaveštena čaršija kaže da se bivšem predsedniku solidno smeje brk na sezonu bez trofeja, u fazonu - no ćoki no party trophy

Posted

Ja potpisujem da nikad više ne osvojimo ni jedan trofej, samo da to udbaško govno više nikad ne vidim na rukovodećem mestu u Zvezdi. Takve trofeje, koji se prave metodom državne eliminacije svih mogućih protivnika (kao što je radio najpre Partizan pa potom i mi) ja uopšte ne vidim kao uspeh kluba već kao poraz sporta.

• Ha-ha 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Mitar 💗

Ostaće žal zbog prokletih povreda i šuta koji je nestao pa je morao da se šalta sa 4 na 5 gde mu nije mesto.

Pismen i prepametan igrač, dobar i pošten momak koji nije birao utakmice i jednako školovao centre aba boranije i evroligaša. Već zamišljam narednu sezonu gde Rivero dobija loptu da odigra high low kao što je Mitar radio, utrčava neki Nwora npr. a Rivero kao volina gura trojicu pod koš i pravi faul u napadu ili gubi loptu.

Srećno kep 💗

• Like 23
  • Love 1