Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
27 minutes ago, Markoss said:

Dovodimo Lazara Stefanovica sa koledza. Partizanov klinac, nemam pojma kakav je. Ko zna vise nek kaze koju.

Je l' to više ne važi dogovor koji je Čović imao sa grupom, na temu bivših igrača Partizana? 

Stefanović je odigrao nekoliko ABA utakmica za komšije (po neki minut) u onoj sezoni pre povratka Obradovića.

Edited by MarioKempes
  • Like 1
Posted

Znači mi smo do sada sklopili tim gde se očekuju udarni igrači na pozicijama 1, 2 i 5?

Za pleja se još ne zna da li će prvi biti CMM ili neki ozbiljan plej koji će smanjiti pritisak sa plašljivog vuka kako bi mogao da izgura sezonu..

Dvojka treba da bude baš babaroga za koju, ako sam dobro shvatio budžet za narednu sezonu, baš i nemamo para.

A na petici imamo lepe želje koje će zavisiti od još jednog zalizanog menadžera i njegovog neodlučnog "sina". Ako nas ispale, mi smo se sa Riverom i Izundeom istrčali kao sa 3 godine Janisu i dve Kenanu...

Čemu dogovori sa beck up centrima ako glavnog čekaš još dve nedelje da se izjasni?

Mi baš volimo da čekiramo grobarske greške, a nismo imuni ni na gomilanje svojih..

Mislim ok, išao sam ja da gledam i sezone kad smo igrali sa Raškom Katićem na centru, ali tad se bar znalo zašto i kako. Znalo se da nema i to je to. Da ne ispadne da samo kukamo.

Ali ovakvo mašenje koncepta ekipe, ne znam stvarno..

I sad još potpisujemo nekog dečka za kojeg nije bilo mesta u Partizanu pre 4 godine?!? Ovo je stvarno postala sprdnja..

Posted

Što se tiče Lazara, ako je ovaj sa UCLA, 4.7 poena po utakmici uz šut iz igre na 40% za 3 na 30%,

Jaka dvojka koja nam treba da zacementiramo roster. Ne znam ko ga je iskopao, ali svaka mu čast..

Posted
1 hour ago, Markoss said:

Dovodimo Lazara Stefanovica sa koledza. Partizanov klinac, nemam pojma kakav je. Ko zna vise nek kaze koju.

Daj nemoj nas zajebavati! (ne ti Markoss-e, vec DrCela & co).

Imamo toliko nasih igraca koji cekaju neku sansu a mi dovodimo lika koji... ma bolje da cutim. 

• Like 1
Posted

I kad se opet bude sralo po Janisu (kao i po svakom treneru pre) setite se da je roster uvek tako stručno nakalemljen tako da se apsolutno ne dozvoljava, ponavljam ne dozvoljava jasan i strogo definisan sistem igre, kompatibilnost rostera i uloga na terenu itd. Samo imbecil može nagura Rivera uz Filipa. To je zatvor jbt. Već vidim Monekea na 5 kako glumi Bolomboja a Odželej Kalinića iz Fenera jer nema ko zatvori reket. 

Sad će neko reći pa neka da ostavku i dođe drugi, kao da to rešava sve. Sa ovom garniturom retarda, jadnika, tutubana neće doći bolji. A i bolje bi potrošili, Dozet i Bagzi od Pabla Lasa i Ćavija Paskvala bi napravili idiote i neznalice i oborili im rejting toliko da bi posle njih radili u Turk Telekomu i Slask Vroclavu. 

• Like 1
Posted

Lazar Stefanovic, mozda moze biti znak, da je Milan Tomić juče počeo da radi, a oni brže bolje za 10 min rešili Rivera dok nije dosao na posao.

Ko dugo prati nasu Zvezdu, realno je mogao da očekuje da ce kad tad Rivero potpisati za nas, skroz ocekivano.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Nini3112 said:

Deluje zanimljivo na onome sto se da videti,inace koji je to klinac sto ga vijamo iz KLS-a,navodno ce biti neocekivan potpis? Ili je to propalo

Možda Lazar Stojković pisao meridian da smo ga zvali da bude umesto Kostića

• Like 1
Posted
8 minutes ago, muzipoz said:

Možda Lazar Stojković pisao meridian da smo ga zvali da bude umesto Kostića

Ne znam,mislim da nije pominjano ime zato i pitam Markosa,znam da je isla neka prica

Posted

Nama je Bolomboj držao odbranu dve godine kad je zdrav, i tu smo bili konkurentni u EL. I sad kad je izvesno bar u početku da njega nema oni urade šta... Dovedu dva kratera u odbrani.

• Like 8
Posted
7 hours ago, Markoss said:

Znaci on je treca opcija na beku iza Kartera i Kenana. Veze nemam ko je i kakav je,niti sam ga igde gledao ali ga izguglah i deluje dosta krupno za beka, tipa 201 i deluje napucano. Ako vec dovode domace igrace da budu peskirdzije, ima mi smisla samo ako su mladji i iole talentovani ( ovaj ima 22 ).

• Like 1
Posted

Znači, još jedan plej, bek ap Kodiju i to bi bilo to.

Plus dilema Filip ili pojačanje.

Srećna nam bila naša čuvena doselekcija oko Nove godine. Živ nisam da vidim koga ćemo prvo terati govnjivom motkom

Posted

Koliko negative leti kada je ovako lepo vreme, sta ce tek biti kada krene sezona kisa...

Rece Mile jos 2 igraca, suter i Plej...

Ovaj Lazar ako dodje, dolazi da cepa Aba ligu.

Posted
Just now, Stefi88 said:

Koliko negative leti kada je ovako lepo vreme, sta ce tek biti kada krene sezona kisa...

Rece Mile jos 2 igraca, suter i Plej...

Ovaj Lazar ako dodje, dolazi da cepa Aba ligu.

Jesi siguran brate da ovaj mali nije taj bek “šuter”?

Karter nije došao da bude 3. opcija. A takođe ni Kenan sa 1,5 miliona to neće biti.

Posted

Koliko je realno da se pored ove dvojice, Bolomboja na čekanju, dovede i četvrti centar? I za CZ je to previše.

Posted
1 minute ago, The_Big_S said:

Jesi siguran brate da ovaj mali nije taj bek “šuter”?

Karter nije došao da bude 3. opcija. A takođe ni Kenan sa 1,5 miliona to neće biti.

Veruj mi da sam siguran da jurimo bar jednog ozbiljnog igraca beka, polako, da kompletiramo roster pa onda moze da se sudi, ne vidim poentu unapred sve kukati kao i loziti se previse, cemu to, niie ni Jul mesec a koga cemo terati govnjovom motkom, msm ono...

• Like 1
Posted

Brat pavlaka izašao iz banovine da nam saopšti da potpisujemo Rivera. Lepo nam je vratio za Hauarda. Nemojte ga više banovati ko Boga vas molim.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Stefi88 said:

Veruj mi da sam siguran da jurimo bar jednog ozbiljnog igraca beka, polako, da kompletiramo roster pa onda moze da se sudi, ne vidim poentu unapred sve kukati kao i loziti se previse, cemu to, niie ni Jul mesec a koga cemo terati govnjovom motkom, msm ono...

Znajući našu transfer politiku, daj Bože da bude kako ti kažeš.

Sećam se Šengelija, Šengelija pa Daum.

Sećam se Singlton, Singlton pa Bentil.

Sada je Oturu, Motli pa Rivero..

Sutra će biti Kampaco, Micić pa Pariz Li ili Maodo Lo.

Ali si u pravu.. sačekajmo, pa budemo videli

Edited by The_Big_S
  • Like 6
Posted
7 minutes ago, Stefi88 said:

Pa pazi, ja retko kad kukam i mračim, volim da razmišljam pozitivno. Ali ovo već sad izgleda loše, na ovim otvorenim pozicijama trebalo bi da dođu dvosmerni mamojebi da bi to koliko-toliko ličilo na nešto. Baš teška priča.

• Like 4
Posted

Mišljenja sam da mi u startu ne može biti kontender za neki dobar plasman dok nam je CMM startni PG, nevezano za ostale pozicije i ovu brljotinu sa centrima.

Kapiram da nije lako izaći iz tog ugovora ali se postavlja pitanje zbog čeka klub potpisuje višegodišnje ugovore sa maltene svakim igračem i tako svake sezone. 

• Like 4
Posted
19 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Znaci on je treca opcija na beku iza Kartera i Kenana. Veze nemam ko je i kakav je,niti sam ga igde gledao ali ga izguglah i deluje dosta krupno za beka, tipa 201 i deluje napucano. Ako vec dovode domace igrace da budu peskirdzije, ima mi smisla samo ako su mladji i iole talentovani ( ovaj ima 22 ).

Ne verujem,mislim da ce on da guli samo ABA,mislim da ce se dovedti kakav-takav bek

• Like 1
Posted
3 minutes ago, StiviKivi said:

Rivero, Izundu , Plavšić + Bolomboj u nekom trenutku. Reklo bi se da je to to.

Nema više mesta tu. 

Otkud vama da se Plavsic vraca, ja ne znam zasto se uopste poteze ta prica, Plavsic kkcz moze vidjeti samo na tribinama kao gledalac i to je to, ako je pod ugovorom ne znaci da ce biti clan ekipe za narednu sezonu, apropo te price onda mozemo racunati i na Lazarevica jer je i on pod ugovorom itd itd

Posted

Kome je prvi prioritet bio da se ratosiljamo domaće osnove - trebalo bi da je to to. Među 12 će biti samo Kalinić, eventualno Petrušev ako se smisli. Znači, većina foruma bi mogla da slavi.

Naravno, u svoj toj ostrašćenosti i nervozi zaboravilo se da roster sa 11 tamnoputih igrače ne znači automatski nešto dobro, pogotovo ako ga formiraju isti oni koji su bez reda tovarili i domaće.

Al', ajde sad, videćemo.

Kako god da se završi prelazni rok već sada je prilično jasno da mi nećemo biti realan kandidat za top10, tako da bi (za mene) ponavljanje prošlogodišnjeg rezultata bilo uspeh.

Druga je tema koliko para imamo, pišem spram kvaliteta tima.

• Like 1