Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
28 minutes ago, Stefi88 said:

Ma Vasa donosi mnogo toga, i na terenu i van njega.

Ali mislim da je hteo da dodje, da bi do sada dosao...

Mislim da ce on u Fener, nekako mi to najrealnije.

On ne moze da dodje jer ne odlucuje on o njegovoj sudbini vec tim koji ima pravo na njega.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Nini3112 said:

On ne moze da dodje jer ne odlucuje on o njegovoj sudbini vec tim koji ima pravo na njega.

A kada odlucuju o njemu, zna li se neki rok?

Posted
9 hours ago, Guru said:

Možda kontroverzan stav, al' značiće Davidovac i te kako pored Monekea... Ako uz neku startnu četvorku on ima smisla kao druga (ili treća) opcija, onda je to upravo Chima. 

Mogli smo lagano da prođemo sa Dedom kao drugom opcijom na PF. Guranje Semija u neku ulogu druge četvorke mi djeluje kao luksuz. 

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Stefi88 said:

A kada odlucuju o njemu, zna li se neki rok?

Moze da ostane tamo do kraja sezone a moze i sutra da se raskine ugovor.

• Like 1
Posted
3 hours ago, Molina23 said:

Nadamo se da ulaganje u klupski autobus neće poremetiti finansije Konkord Vesta i da skromni graditelj Drčela nije založio stan pod hipoteku za taj poduhvat. 

Zna se kako to ide...

Plata vozaca autobusa na godisnjem nivou je 150k eura klupskih para... neto... plus dnevnice za gostovanja (da, i cak i kad gostujemo u Zelezniku, Zeravici, Areni/Pioniru).

Jer nije sestric bilo ko. 

• Like 2
Posted

Što se Petruševa tiče, video sam datum da je rok kao 15. jul.

Ovo je iz teksta nazivnog sponzora.

-Noviteti u slučaju srpskog reprezentativca su da trenutno razmatra opciju da se vrati u Olimpijakos naredne sezone, prenosi grčki FOS. Petrušev razmišlja u tom pravcu, dok je velikan iz Pireja navodno odlučio da stavi bivšeg igrača Mege na transfer listu, a zainteresovani klub će morati da plati 1.2 miliona evra. Rok je do 15. jula, prema informacijama iz Grčke.

Posted (edited)

Kenja mi se sto novinari i portali pisu tekstove kao da imaju Live stream iz Filipove glave, ili glave nekih drugih igraca, a u pitanju je cisto lupetanje.  

Cujes to, znaju oni svaki dan nove detalje njegovog razmisljanja. 

Edited by bosMan_jr
  • Like 3
Posted

Meni se kenja od Filipovog premisljanja...

Ocigledno nista nije naucio posle Mege, Efesa, Olija itd itd...

Opet ista prica, svaki prelazni rok ista prica sa njim...

• Like 25
Posted

Slazem se. Ali ako ce makar da zapne i da radi na glavi i svojoj igri pa da kazem ok. Ne znam kakvi su mu planovi. Nadam se da nisu vezani za letnju ligu

Posted

Najjace da se razmislja da ostane kod trenera koji se javno pokenjao po njegovom karakteru i rekao da ne zeli ni da se cuje sa njim. I ako je za Filipa mnogo je, klasicno Miskovo jajarenje za koji evro vise jer ima nas gluperde u steku.

1.2 milke obestecenje plus platica 1.5-2 milke, dace mu tacno niko. Osim nas jbg.

Poredjenja radi jedan Tavares i Lesor igraju za 2.5 miliona.

• Like 10
Posted (edited)
7 minutes ago, Nate said:

Slazem se. Ali ako ce makar da zapne i da radi na glavi i svojoj igri pa da kazem ok. Ne znam kakvi su mu planovi. Nadam se da nisu vezani za letnju ligu

Vjerovatno su mu vezani za treniranje i igranje sa Jokicem. Prva četvorka reprezentacije.

Nada se Miško da će odigrat kao prošlo ljeto,pa da bude tražena roba.Kocka se sa igračima kao na rulet.

Edited by borisbakic
Posted

Filipu dati ultimatum da se izjasni do tog i tog datuma i ako hoce hoce, ako nece ima i drugih igraca. Jos kako je igrao poslednja 2 meseca ne da nije za pojacan ugovor, vec za otkaz 

• Like 28
Posted

Drcelic najvise zapinje da Filip ostane. Pisao sam to vec.

Imao je bednu zavrsnicu sezone, jeste u sustini mekan, i nema wining mentality, ali i dalje je ozbiljan igrac na EL nivou sa potencijalom za upside. U sustini - tesko da mozemo do kvalitetnijeg centra, a opet - mozemo do dva dobra resenja koja su kompatibilna i da potrosimo duplo manje love nego na Filipa.

Hocu reci, sta god da bude, zadovoljan sam, samo bi stvarno bilo dobro da ga ne cekamo previse. 

• Like 21
Posted (edited)

Malo smo prestrogi. Slazem se da je ovo jajarenje i previsoka cifra, jer taj otkup niko sem nas nece platiti, ali opet filip je relativno mlad, ima jos dosta prostora za napredak. Njegov spejsing mozda nije sjajan za cetvorku, ali on to i ne treba da igra. Za peticu ima sasvim dobar sut. Ok, procenti ukupno mozda nisu bili sjajni ali dok nas je vukao to je bolo sasim ok.

Voleo bih da ostane kod nas, ne rastu bas takvi igraci na grani. Nema ih mnogo raspolozivih ni preko bare. Mozda imamo dogovor s njim i mozda je sve ovo u dogovoru s klubom ko zna. Ovako stvarno ispada pomalo jajarski

Edit: @Markoss brzi. Bukvalno slicno razmisljam. S druge strane nisam siguran da sa nasim skautingom mozemo do dva dobra centra za te pare. Koja su to dva centra? Montiejunas i hall, plavsic i mccormak? Oturu? Sigurno necemo dovoditi nekog preko bare

Edited by Nate
Posted
2 minutes ago, Markoss said:

Imao je bednu zavrsnicu sezone, jeste u sustini mekan, i nema wining mentality, ali i dalje je ozbiljan igrac na EL nivou sa potencijalom za upside. U sustini - tesko da mozemo do kvalitetnijeg centra, a opet - mozemo do dva dobra resenja koja su kompatibilna i da potrosimo duplo manje love nego na Filipa.

Hocu reci, sta god da bude, zadovoljan sam, samo bi stvarno bilo dobro da ga ne cekamo previse. 

Jel ima nekih imena koja bi mogla biti potencijalne zamene za Filipa?

Posted

Jer obeštećenje samo za nas 1,2 M? Filipu se ne ostaje u Olyju ali i pitanje tko će se isprsiti taj novac osim nas. 

• Like 1
Posted
14 minutes ago, Markoss said:

Zna li se gde ce Gidra i Jago? Ili jos uvek ne

• Like 1