Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ozvanicen klupski autobus :default_coffee:

KK Crvena zvezda Meridianbet od naredne sezone imaće svoj klupski autobus, po prvi put u istoriji našeg kluba, koji ove godine obeležava 80 godina postojanja!

Potpuno nov, najmoderniji autobus koji godinama nosi i titulu “model godine” u Evropi po efikasnosti, komforu i ekološkoj orijentaciji, poznatog nemačkog proizvođača “MAN”, u potpunosti je adaptiran za potrebe košarkaša tokom njihovih putovanja u Republici Srbiji i inostranstvu.

Autobus koji je od ovog leta vlasništvo KK Crvena zvezda, obezbeđen je od strane klupskih sponzora i partnera kompanija “Concord West” i “Alta Banka”.

aTTkKwQL_o.jpg

• Love 7
  • Ha-ha 11
Posted

Na forumu Tyson Carter se pominje kao neka pomoćna opcija na dvojci 🙄😂

Živi bili pa videli, oduvaće konkurenciju ove godine 💯

Bogu hvala što je u našoj Zvezdi ♥️🤍

Trenutni roster sa projektovanim pojačanjima biće ozbiljna košarkaška mašinerija 💯

Idealno bi bilo gledati Vasu na keca, ali i ako ne dodje, sa +/- “Vasinim Budzetom” može se dovesti dvojac npr Thompson i sa njim jedan od Bajernovog dvojca Obst/Edvards…

Sve u svemu imam sjajan osecaj pred ovu sezonu…

#Zvezdaiznadsvih

♥️🤍

Posted

Hajde da se nadamo najboljem, mada dovodimo sportskog direktora a već unapred pre njega kaparisali nekoliko igrača,. Kapitalac Moneke došao, a da nije obavio razgovor sa trenerom i tako...

Neko neko obavesti Yanisa da u klubu ima promena i da ne bi trebalo da je fikus...

Posted
4 minutes ago, MilošVB said:

Moj ćale kad ga ponese žal za mlados:

"Odličan igrač, 213"

Mislio sam da je samo moj ćale u tom fazonu. On vidi da nemamo centra preko 210 i kaze propala sledeca sezona

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
15 minutes ago, Naša posla 2.1 said:

Na forumu Tyson Carter se pominje kao neka pomoćna opcija na dvojci 🙄😂

Živi bili pa videli, oduvaće konkurenciju ove godine 💯

Bogu hvala što je u našoj Zvezdi ♥️🤍

Trenutni roster sa projektovanim pojačanjima biće ozbiljna košarkaška mašinerija 💯

Idealno bi bilo gledati Vasu na keca, ali i ako ne dodje, sa +/- “Vasinim Budzetom” može se dovesti dvojac npr Thompson i sa njim jedan od Bajernovog dvojca Obst/Edvards…

Sve u svemu imam sjajan osecaj pred ovu sezonu…

#Zvezdaiznadsvih

♥️🤍

Vasin budžet ne postoji ako on ne dođe. Smešno zvuči, ali zaista je tako.

I ja imao sjajan osećaj pred prošlu i u toku cele prošle sezone, a na kraju osim tih dobrih partija u Evroligi nismo videli baš ništa. Ruku na srce, ona je i prioritetno takmičenje, barem za mene.

Slažem se za Kartera, mislim da će se on i Nvora naigrati košarke.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted

Slabo pratim forum poslednjih meseci, ali zeleo bih da izvrsim jednu malenu anketu javnog mnjenja (kakva rec, boktemazo).

Da li sam jedini koji vec vadi tup noz da sece vene na pomisao Vase Micica  u Crvenoj Zvezdi - u trenutnom obliku i sa svim sto nosi njegov potpis?

• Like 1
Posted
18 minutes ago, Brajant Danston said:

I ja imao sjajan osećaj pred prošlu i u toku cele prošle sezone, a na kraju osim tih dobrih partija u Evroligi nismo videli baš ništa. Ruku na srce, ona je i prioritetno takmičenje, barem za mene.

Uvek je tako za te zvezde da kazem, to su samo pare za njih i to je to, ako oni ne dodju tih para nema...

Verovatno Drcela svoje privatne pare daje ili neki sponzor, za njega ali za nekog drugog nece prosto da da...

10 minutes ago, Gilmour said:

Slabo pratim forum poslednjih meseci, ali zeleo bih da izvrsim jednu malenu anketu javnog mnjenja (kakva rec, boktemazo).

Da li sam jedini koji vec vadi tup noz da sece vene na pomisao Vase Micica  u Crvenoj Zvezdi - u trenutnom obliku i sa svim sto nosi njegov potpis?

Mislim da nisi jedini ali sinu manjini sigurno...

Vasa osim kvaliteta donosi i taj neki hajp oko kluba, marketing, sezonske itd...

Msm umesto njega nece doci niko drugi tih kvaliteta, tako ili Vasa ili neki prosek...

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Hvalospijevi o centrima visine 203 cm i krilnim centrima od 198 cm. Ne vidim zašto bi smetnja bio plejmeker od 175. Neki novi Medžik Džonson bi nam bio neupotrebljiv.

• Tuzno 1
Posted
27 minutes ago, Brajant Danston said:

Ovo htedoh da napišem upravo.

Ukoliko Vasa ne dođe, to ne znači da imamo 3-4 miliona za drugog igrača.

Biće ili Vasa ili Nedović ostaje…

Sigurno nećemo dovesti umesto njega onda Boldvina IV.

• Like 4
Posted
1 hour ago, Gilmour said:

Jedini si.

• Like 1
Posted
2 hours ago, fradler said:

Ozvanicen klupski autobus :default_coffee:

aTTkKwQL_o.jpg

Nadamo se da ulaganje u klupski autobus neće poremetiti finansije Konkord Vesta i da skromni graditelj Drčela nije založio stan pod hipoteku za taj poduhvat. 

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Komp je i dalje pokvaren, al' postove mogu da brišem i sa telefona, nikakav problem. Nisam siguran da li mogu i banove da delim, to ću morati da proverim...

• Ha-ha 4
  • WOW 1
  • Pumpaj! 1
Posted
3 hours ago, Gilmour said:

Sta znam...nisam toliko ekstreman ali ja sam oduvek miljenik sistema i koncepta a ne imena.

Tako da je meni uvek vise do toga sta se konceptualno dobija dovodjenjem nekog.

Vasa bi sigurno otkljucao Kenana jer bi ovaj vise bio spot up suter u cemu je cesto odlican nego li kreator suta u cemu je neretko ocajan.

Uz to, Micic ima i sajz za svoju poziciju i cvrstinu, pa nije rupa u odbrani.

Aj ovako, ja sam itekako za Vasu ali nisam po svaku cenu.

• Like 2
Posted

Kao sto vec rekoh, a i vecina nas ovde, zamazase nam oci sa milionima , i sad nam svima dobro. 

Sto se tice pojacanja, ovih sto se pominju, nije lose , dobri su to igraci , ali plasim se da sa ovim trenerom nece izgledati ni blizu kako su izgledali u svojim timovima.

Dace bog da gresim. 

Napokon imamo krilnog centra iz top 3 cetvorke u EL . 

• Like 1
Posted (edited)
25 minutes ago, JPM said:

Sta znam...nisam toliko ekstreman ali ja sam oduvek miljenik sistema i koncepta a ne imena.

Vasa bi sigurno otkljucao Kenana jer bi ovaj vise bio spot up suter u cemu je cesto odlican nego li kreator suta u cemu je neretko ocajan.

Mudro zboriš, mada, mislim da sve to neće puno pomoći Kenanu da igra na nivou koji nam je potreban. Iako mi je Nedović daleko draži, stvarno je najbolje da se zahvalimo i jednom i drugom.

Jesam za Vasu po svaku cenu, znaš iz kog najviše razloga? Njegovo dovođenje pored ogromnog kvaliteta donosi vrlo verovatno još neko zvučno ime, jer liči mi da Vasilije želi tim koji je konkurentan.

Edited by Brajant Danston
  • Like 8
Posted
20 minutes ago, JPM said:

Morao sam za svaki slučaj da proverim gde igra Marko Spisu, srećom on je u Saragosi

Ali je zato Niko Manion i dalje u Milanu :default_coffee:

• Like 1
Posted

Ma Vasa donosi mnogo toga, i na terenu i van njega.

Ali mislim da je hteo da dodje, da bi do sada dosao...

Mislim da ce on u Fener, nekako mi to najrealnije.

Posted (edited)

I to je tačno, mada ako bismo doveli Vasu i ukoliko Prima Donna odluči da je Zvezda ipak dostojna da on igra u njoj, mi nemamo potrebu za jos velikih imena.

Vasa, Nwora, Ojeleye, Petrusev, CMM, Kalina, Moneke... Sasvim dovoljno protagonista.

Edited by JPM
Zaboravih Chimu
  • Like 3
Posted
1 minute ago, JPM said:

I to je tačno, mada ako bismo doveli Vasu i ukoliko Prima Donna odluči da je Zvezda ipak dostojna da on igra u njoj, mi nemamo potrebu za jos velikih imena.

Vasa, Nwora, Ojeleye, Petrusev, CMM, Kalina... Sasvim dovoljno protagonista.

Dodao bih i Monekea ovde...