Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Nini3112 said:

https://www.sport24.gr/basket/politirio-tou-olimpiakou-ston-filip-petrousev-afti-einai-i-timi-paraxorisis-tou-servou-psilou/

Olimpijakos odresio cenu,1.2 miliona da se plati za otkup,nasi spremni da plate ali se Petrusev premislja oko ostanka ovde,luzer.

Ma dobro legitimno sa njegove strane, to sto mi gledamo na to kako gledamo je nesto drugo...

Samo bi mu dao rok od 2 nedelje i cao zdravo, pare za otkup i platu preusmeriti na nekog drugog i to je to..

• Like 1
Posted
14 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Nadao sam se da kupi prnje iz klupskih prostorija, a u stvari samo menja auto... 

Bagzi.jpg

Kakva mu je ovo tetovaza?

Zeljko Obradovic?

• Ha-ha 7
Posted
14 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Nadao sam se da kupi prnje iz klupskih prostorija, a u stvari samo menja auto... 

Bagzi.jpg

Možda našao novi posao.

Posted

Mislim da su Drčela, Bagzi i ekipa doveli ono što su mogli i znali. Pošto za prave EL ajkule (Gudurić, Micić) verovatno nema dovoljno para, angažovan je Tomić da iskopa nekog novog Berona. Bojim se da je Moneke naša prva i jedina bomba u ovom prelaznom roku. 

Mnogo je posla pred Tomićem, nadam se da će imati odrešene ruke i rešiti se nekih igrača. Tu pre svega mislim na bekovsku liniju. Po meni, treba se zahvaliti i Jagu i Nedoviću i Kenanu.

Posted

A za sve koji se cude sto je Gudura izabrao Milano pre nas, mislim da je razlika u ponudama bila oko 2.5m za tri sezone. 

Ocekujem u narednim danima oprastanje sa Lukom, Lazicem, a velike su sanse i sa Nedovicem. 

• Like 18
  • Thanks 3
Posted
1 minute ago, Igor_ said:

A za sve koji se cude sto je Gudura izabrao Milano pre nas, mislim da je razlika u ponudama bila oko 2.5m za tri sezone. 

Ocekujem u narednim danima oprastanje sa Lukom, Lazicem, a velike su sanse i sa Nedovicem. 

Iz tvojih usta u Božije uši. 

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Nini3112 said:

https://www.sport24.gr/basket/politirio-tou-olimpiakou-ston-filip-petrousev-afti-einai-i-timi-paraxorisis-tou-servou-psilou/

Olimpijakos odresio cenu,1.2 miliona da se plati za otkup,nasi spremni da plate ali se Petrusev premislja oko ostanka ovde,luzer.

Malo je 1.2mil, nego Oli ne zna detalje i prave Drčeline muke.

Čovek je u procepu... 

S jedne strane, trener neće Nedovića i Mitrovića, Lazića...

S druge, legitimni EL igrači Micić i Gudurić nemaju nameru da dođu...

S treće, ima nezgodnog gazdu, koji će da ga pita: jesam ja obezbedio 25mil da ti u prvih 12 igra samo jedan belac, a i on antićaci?

S tim u vezi, dao bi on i 2mil za otkup Grcima, a dao bi i Filipu koliko zatraži... to Grci možda ne znaju, al' znaju Miško i Petrušev, otuda sloboda da nas olade na mesec-dva, dok ispipaju sve druge opcije... znaju da ih sigurica čeka.

Edited by MarioKempes
Posted
5 minutes ago, Igor_ said:

Ne znam samo kakav je plan sa Lazicem. Verujem da je i on blizu odluke da zavrsi karijeru. 

O bože gospode dokle više??? Ionako će dobiti neku funkciju čim se penzioniše, šta je zapeo toliko da nastavlja karijeru

• Like 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Igor_ said:

Hvala pre svega na sjajnim informacijama.

Znaš li možda da li smo kontaktirali još nekog domaćeg košarkaša osim ovih koji se pominju ovde na forumu?

Da li potencijalan odlazak Nedovića znači ostanak Kenana?

Edited by Brajant Danston
Posted
40 minutes ago, Clash said:

Kakva mu je ovo tetovaza?

Zeljko Obradovic?

Bukvalno gledam i ne kapiram sta je. Hajde Insajderi pomagajte.

Posted
1 hour ago, robespierre said:

Ovo nije zvezdaški forum. U tom slučaju moderacija bi morala da banuje za upotrebu šaljivog nadimka za bilo kog igrača. 

Dobro na zvezdaskoj temi. Ovo nije saljivo, nije duhovito, klasicni humor malih mlohavih kita!

Posted

Miša me nervirao kao malo ko al da je bio totalni unikat i neko zbog koga klinci kreću da treniraju košarku - bio je. Srećno mu bilo u penziji a za sve nostalgičare je ostavio i više nego dovoljno materijala da se večno podsećaju na lepotu loptanja pod obručima.

• Like 13
Posted
19 minutes ago, Brajant Danston said:

Hvala pre svega na sjajnim informacijama.

Znaš li možda da li smo kontaktirali još nekog domaćeg košarkaša osim ovih koji se pominju ovde na forumu?

Da li potencijalan odlazak Nedovića znači ostanak Kenana?

Za domace ne znam, znam da smo probali sa ovim iz Besiktasa ali slaba vajda. 

Trazi se taj bekap plej Kodiju, ali nista za sad. 

Posted
1 minute ago, Igor_ said:

Za domace ne znam, znam da smo probali sa ovim iz Besiktasa ali slaba vajda. 

Trazi se taj bekap plej Kodiju, ali nista za sad. 

Kolike su sanse da dodje Donta?

• Pumpaj! 1